Skip to main content

ΒΑΥΑΡΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ 25η Μάρτιου 2019 από 469.00

Μόναχο-Σάλτσμπουργκ- Κάστρα Βαυαρίας –Ιννσμπρουκ- Ζέεφελντ-Swarofski Κρυστάλλινος κόσμος

 

4 ημέρες
Αναχωρήσεις : 22/03

 

1η ημέρα: Αθήνα - Μόναχο – Σάλτσμπουργκ - Ιννσμπρουκ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος & πτήση για τη πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο μια μοντέρνα διεθνής πόλη με καρδιά και μακρά παράδοση. Άφιξη και αναχώρηση για πόλη που γεννήθηκε ο μεγάλος μουσουργός Μότσαρτ και γυρίστηκε η «Μελωδία της Ευτυχίας», το Σάλτσμπουργκ. Παραμυθένιο σκηνικό, μουσεία γεμάτα ιστορία, επιβλητικές όπερες, πολυτελή παλάτια, περίτεχνη αρχιτεκτονική που παίζει μεταξύ μπαρόκ και Αναγέννησης είναι στοιχεία που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσουν στη πόλη αυτή. Περπατήστε στη πόλη για να δείτε το παλάτι Μιραμπέλ με τους υπέροχους κήπους του, τον υπέροχο Καθεδρικό ναό Ντομ, την μικρή όπερα, το σπίτι-μουσείο του Μότσαρτ και φυσικά την οδό Γκετράιντε-γκάσσε, με τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά, τον Πύργο Γκλόκενσπιλ με τις 35 καμπάνες κα. Αργά το απόγευμα θα μεταβούμε στο γραφικότατο Ιννσμπρουκ. Μετά την τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, θα κάνουμε μια πρώτη γνωριμία με το Ιστορικό Κέντρο της πόλης.

 

2η ημέρα: Ιννσμπρουκ ξενάγηση – Swarofski Κρυστάλλινος κόσμος - Ζέεφελντ
Μετά το πρόγευμα, θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση στην πρωτεύουσα του Τιρόλο , το Ίννσμπρουκ, την πόλη που γνώρισε ημέρες δόξας στην κυριαρχία των Αψβούργων και ιδιαίτερα την εποχή της Μαρίας Θηρεσίας. Θα δούμε την Χρυσή Στέγη, την κεντρική λεωφόρο Μαρία Τερεζιενστράσε, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Μαυσωλείο του Μαξιμιλιανού και την Αψίδα του Θριάμβου. Ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια μόλις λίγα χιλιόμετρα από την πόλη του Ίννσμπρουκ θα επισκεφθούμε το εργοστάσιο Σβαρόφσκι, όπου θα απολαύσουμε ένα υπέροχο showμε θέμα τον κρυστάλλινο κόσμο. Επόμενη στάση μας το Παραμυθένιο Τιρολέζικο θέρετρο Ζέεφελντ,στην καρδιά των Άλπεων, το οποίο μας γοητεύει όλες τις εποχές του χρόνου. Περικυκλωμένο από πυκνά αδιαπέραστα δάση με κωνοφόρα δέντρα, μας προσφέρει απόλαυση και χαλάρωση στη πανέμορφη φύση. Επίσης μπορείτε να γευματίσετε, δοκιμάζοντας αυθεντική τιρολέζικη κουζίνα. Επιστροφή στο Ιννσμπρουκ.

 

3η ημέρα: Ιννσμπρουκ - Κάστρα Βαυαρίας - Μόναχο
Πρόγευμα και μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής θα φθάσουμε στο μοναδικής ομορφιάς παλάτι του Λουδοβίκου του Β’, το Νόισβανστάιν όπου και θα περιηγηθούμε. Το παλάτι έχει εμπνεύσει την Ντίσνεϊ με το Κάστρο της ωραίας Κοιμωμένης. Πρόκειται για ένα από τα διασημότερα αξιοθέατα παγκοσμίως. Η επισκεψιμότητα του φθάνει το 1.000.000 τουρίστες το χρόνο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Μόναχο. Το βράδυ επιλέξτε να επισκεφθείτε κάποια από τις πιο φημισμένες Μπυραρίες, όπως η «Hofbräuhaus» με την υπέροχη μπύρα, θαυμάσιους μεζέδες και ζωντανή μουσική από ντόπιους μουσικούς ντυμένους με παραδοσιακή Βαυαρική ενδυμασία η την ‹‹Augustiner›› με την καταπληκτική αυλή στην Arnulfstrasse.

 

4η μέρα: Μόναχο - Ξενάγηση Πόλης – Πτήση για την Αθήνα
Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, θα ξεναγηθούμε στην πόλη , ξεκινώντας με το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Μονάχου Allianz Arena, το Ολυμπιακό κέντρο όπου έλαβαν χώρα οι Ολυμπιακοί αγώνες του 1972, το Μουσείο της BMW, την 'Όπερα, το Πανεπιστήμιο, την Αψίδα της Νίκης κα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και εναπόθεση των αποσκευών. Κατόπιν περιπατητικά, θα δούμε την πλατεία του Καρόλου Stachus, την εκκλησία του Αγ. Μιχαήλ, τον Καθεδρικό ναό αφιερωμένο στην Παρθένο Μαρία την Frauenkirche, την εντυπωσιακή κεντρική πλατεία Marienplatz με το νεογοτθικό Δημαρχείο να δεσπόζει στην καρδιά της. Εν συνεχεία, θα δούμε τη μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά εδώδιμων προϊόντων από όλο τον κόσμο την Viktualienmarkt και ολοκληρώνουμε με τα χειμερινά ανάκτορα της οικογένειας Βίτελσμπαχ το Residenz με τους ξεχωριστούς κήπους και την πλατεία με τα αγάλματα των 2 λιονταριών να δεσπόζουν Αποτελώντας σύμβολο της Βαυαρίας. Ελεύθερος χρόνος και το βράδυ θα μεταφερθούμε στοαεροδρόμιο του Μονάχου για την πτήση στη Αθήνα.

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο:

 

 

Ξενοδοχεία

2κλινο

1κλινο

Παιδικό

(2-12 ετών)

4 ημέρες

ALPΙNPARK INNSBRUCK 4*

&

GERMANIA HOTEL MUNICH 3*

€ 469

€ 589

€ 389

 

.

 

Περιλαμβάνονται:

 

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Μόναχο –Αθήνα με απευθείας πτήσεις της Lufthansa
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο AlpinparkInnsbruck4* η παρόμοιο με μπουφέ πρωινό
  • 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο GermaniaMunich3* η παρόμοιο με μπουφέ πρωινό
  • Ξενάγηση της πόλης του Μονάχου
  • Περιπατητική ξενάγηση στο Ιστορικό κέντρο της πόλης
  • Εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ
  • Ξενάγηση στο Ιννσμπρουκ
  • Εκδρομή στο Ζέεφελντ και επίσκεψη στο Εργοστάσιο Swarofski
  • Eκδρομή στα Κάστρα Βαυαρίας
  • Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης
  • Αρχηγός - Ξεναγός στον τόπο προορισμού

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων (180 €)
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, αχθοφορικά,φιλοδωρήματα.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και ό,τι ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.

 

Σημείωση: Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του, χωρίς παραλείψεις.

 

Πτήσεις με LUFTHANSA:

 

ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ

LH 1755

06:00

07:35

ΜΟΝΑΧΟ - ΑΘΗΝΑ

LH 1754

21:50

01:10