Skip to main content

ΜΟΝΑΧΟ - ΒΑΥΑΡΙΑ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ & ΠΑΣΧΑ 2020 από 495,00

ANAΧΩΡΗΣΕΙΣ:  25 -29/03/20 , 16 – 20/04/20
5 μέρες

Μόναχο (4 διαν.) - Όμπεραμεργκάου – Κάστρο Νοϊσβανστάιν - Λίμνη Κίμζεε - Παλάτι Κένιχσλος – Σάλτσμπουργκ -  Ίννσμπρουκ - Κίτσμπουελ

Η τιμή είναι early booking για έγκαιρες εγγραφές.

  1. ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος & πτήση για την πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο, μια μοντέρνα, διεθνή πόλη με καρδιά και μακρά παράδοση. Άφιξη και απ’ ευθείας περιήγηση της πόλης, ξεκινώντας με την Όπερα, το Πανεπιστήμιο, την Αψίδα της Νίκης, το Εθνικό Θέατρο κ.ά. Ακολουθεί βόλτα στην παλιά πόλη, όπου θα δούμε το ανάκτορο Ρέζιντεντς και περνώντας από την περιοχή με τις ιστορικές μπιραρίες θα καταλήξουμε στην πλατεία του Νεογοτθικού δημαρχείου, με τη Στήλη της Παρθένου Μαρίας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για να γνωρίσετε θαυμάσια πάρκα και κήπους, κορυφαία μουσεία, και αγορές .

  1. ΜΟΝΑΧΟ – ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ – ΚΑΣΤΡΟ ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΙΝ

Μετά το πρόγευμα μας θα αναχωρήσουμε για το Ομπεραμεργκάου. Πρόκειται για ένα παραμυθένιο χωριό, διάσημο παγκοσμίως για τα υπέροχα ζωγραφισμένα από ντόπιους σπίτια και την αναπαράσταση των «Παθών» κάθε 10 χρόνια. Επόμενη στάση μας το φημισμένο Κάστρο Νοϊσβανστάιν. Είναι ίσως το ωραιότερο κάστρο του κόσμου και βρίσκεται πάνω από το χωριό Hohenschwangau στη νοτιοδυτική Βαυαρία. Δεσπόζει ανάμεσα στις ψηλές κορφές των Άλπεων και είναι πραγματικά σαν να βγήκε από παραμύθι! ! Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Μόναχο και διανυκτέρευση.

  1. ΜΟΝΑΧΟ – ΛΙΜΝΗ ΚΙΜΖΕΕ – ΠΑΛΑΤΙ ΚΕΝΙΧΣΛΟΣ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Λίμνη Κίμζεε με τα δύο μικρά νησάκια, Χέρρεν Κιμζέε & Ντάμεν Κιμζέε. Επιβίβαση στο φέρι-μποτ για το Χέρρεν Κίμζεε όπου θα θαυμάσουμε το παλάτι Κένιχσλος, πιστό αντίγραφο του παλατιού των Βερσαλλιών και το μεγαλύτερο σε πλούτο από τα 6 παλάτια του Λουδοβίκου του Β’. Συνεχίζουμε για το Σάλτσμπουργκ. Στην περιήγησή μας θα περάσουμε από τους κήπους του ανακτόρου Mίραμπελ και τον ποταμό Salzach. Διασχίζοντας τα ατμοσφαιρικά σοκάκια της πόλης θα δούμε το σπίτι του Μότσαρτ, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό ναό της πόλης και το Αβαείο του Αγίου Πέτρου. Χρόνος στη διάθεση σας για καφέ και βόλτα στα γραφικά δρομάκια του ιστορικού κέντρου με τις Μεσαιωνικές καμάρες και τις περίτεχνες προσόψεις. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μόναχο και διανυκτέρευση.

  1. ΜΟΝΑΧΟ

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας. Αν είστε λάτρης της τέχνης επισκεφτείτε τη Παλιά Πινακοθήκη με συλλογή έργων που υπογράφουν οι Durer, Bruegel, Botticelli και El Greco ή τη Νέα Πινακοθήκη όπου φιλοξενεί έργα σπουδαίων καλλιτεχνών, όπως Van Gogh, Gaugin, Degas, Rennoir κά. Επίσης, σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συλλογή γερμανικών έργων τέχνης του 19ου αιώνα στο Deutsches Museum, γεμάτο τεχνολογικούς θησαυρούς και θεωρείται το πλουσιότερο μουσείο μηχανικής και τεχνολογίας στον κόσμο.  Αν πάλι λατρεύετε το shopping, τα πολυτελή καταστήματα και οι διάσημοι οίκοι μόδας της αριστοκρατικής λεωφόρου Maximilianstrasse θα σας βάλουν σίγουρα σε πειρασμό για σικάτες αγορές.

  1. ΜΟΝΑΧΟ – ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΚΙΤΣΜΠΟΥΕΛ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για το Ίννσμπρουκ. Άφιξη και περιήγηση στη πόλη που γνώρισε ημέρες δόξας στην κυριαρχία των Αψβούργων και ιδιαίτερα την εποχή της Μαρίας Θηρεσίας. Μεταξύ άλλων θα δούμε τη Χρυσή Στέγη, την κεντρική λεωφόρο Μαρία Τερεζιενστράσε, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Μαυσωλείο του Μαξιμιλιανού και την Αψίδα του Θριάμβου. Συνεχίζουμε για το πιο φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο του Τιρόλου, το Κίτσμπουελ. Πρόκειται για ένα παραμυθένιο χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά, με σπίτια χτισμένα σε τυπική τυρολέζικη αρχιτεκτονική και προσόψεις με έντονα χρώματα, σκεπές σε αυστηρό τυρολέζικο στυλ και ξύλινα μπαλκόνια. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

Σημείωση: H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Μόναχο-Αθήνα με Lufthansa
  • 1 αποσκευή έως 23 κιλά και 1 χειραποσκευή ως 8 κιλά κατ’άτομο.
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Εuropa hotel 4* ή παρόμοιο
  • Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού – ξενοδοχείο
  • Περιήγηση της πόλης του Μονάχου
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Όμπεραμεργκαου και στο Κάστρο Νοισβανσταϊν
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Λίμνη Κιμζεε – Παλάτι Κενιχλος – Σάλτσμπουργκ
  • Εκδρομή στο Ίνσμπρουκ – Κίτσμπουελ
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια αστικής ευθύνης, καλής εκτέλεσης ταξιδιού & επαναπατρισμού
  • ΦΠΑ

 

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, ασφάλιση προσωπικών ατυχημάτων, απώλειας αποσκευών και αποζημίωσης μέρους προκαταβολής λόγω σοβαρής ασθένειας 150 €. Είσοδοι σε μουσεία, επισκέψιμους χώρους όπου υπάρχουν, φέρυ. Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και ό,τι ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.

 

Πτήσεις:

LH 1755  ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ 06.10 – 07.45

LH 1756 ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ  19.05 – 22.30

 

Γενικές σημειώσεις εξωτερικού:

  • Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  • Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές για εγγραφές μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  • Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .
  • Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  • Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
  • Στις αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
  • Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.