Skip to main content

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 50+ Μ Ο Ν Α Χ Ο – Β Α Υ Α Ρ Ι Α 5 Ημέρες 21/6-25/6

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 50+

 Μ Ο Ν Α Χ Ο – Β Α Υ Α Ρ Ι Α

 

5 Ημέρες

 

Αναχωρήσεις 21/6-25/6


* Μόναχο, Ομπεραμεργκάου, Κάστρο Νοϊσβανστάιν, Κίεμσε, Κάστρο Χερενκίμσε *

 

 


 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

 


 

 

 

1η μέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΑΧΟ

Αναχώρηση για την καρδιά της Βαυαρίας, το Μόναχο, που θα είναι το ορμητήριό μας για τη γνωριμία μας με την πανέμορφη Βαυαρία. Άφιξη και στην ξενάγηση που ακολουθεί θα γνωρίσουμε τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης. Θα δούμε τoOlympiaPark,   το Ανάκτορο των Νυμφών την Αψίδα της Νίκης την Πλατεία Οντεόνς , Πινακοθήκες , τον Αγγελο της Ειρήνης την Βαυαρική Βουλή τον Μητροπολιτικό Ναό ,το Hofbräuhaus, την MarienPlatz,την Viktualienmarkt   Στην συνέχεια μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας και το υπόλοιπο της μέρας στη διάθεσή σας.


2η μέρα: ΜΟΝΑΧΟ - ΣΒΑΝΓΚΑΟΥ - ΚΑΣΤΡΟ ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΪΝ - ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την  ολοήμερη εκδρομή που θα μας φέρει, μέσα από τα πανέμορφα χωριουδάκια, στο Σβανγκάου. Θα επισκεφθούμε το παραμυθένιο κάστρο Νοϊσβανστάιν, το πιο φημισμένο από τα κάστρα του βασιλιά Λουδοβίκου Β’, και τη ροκοκό εκκλησία Βισκίρχε. Συνεχίζουμε ανατολικότερα, όπου θα γνωρίσουμε το ιστορικό Ομπεραμεργκάου, γνωστό από την αναπαράσταση των παθών του Χριστού, τα γραφικά σπίτια με τις ζωγραφιστές προσόψεις, την υπέροχη ατμόσφαιρα και τα όμορφα ξυλόγλυπτα χρηστικά αντικείμενα.   Το απόγευμα επιστροφή στο Μόναχο. Για το απόγευμα προτείνουμε την παρακολούθηση του Επιταφίου , γίνεται περιφορά   στην Marienplatz στην πιο κεντρική Πλατεία της πόλης .


3η μέρα: ΜΟΝΑΧΟ - Κρουαζιέρα - Λ. ΧΕΡΕΝΧΙΜΖΕΕ

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την ολοήμερη εκδρομή στις μεγαλύτερες λίμνες της Βαυαρίας Κίμζεε. θα επισκεφθούμε το Πρίεν, απ’ όπου θα κάνουμε μια μίνι κρουαζιέρα στη λίμνη Κίμζεε μέχρι το Κάστρο Χερενχιμζέε, όπου βρίσκεται το ομώνυμο παλάτι, αντίγραφο των Βερσαλλιών. Χρόνος στη διάθεση σας για φαγητό και περιήγηση κατ ιδίαν στο νησάκι Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Μόναχο. Το βράδυ θα μεταφερθούμε σε Ελληνικό εστιατόριο για το Αναστάσιμο δείπνο , μετά το τέλος μεταφορά στο ξενοδοχείο μας .


4η μέρα: ΜΟΝΑΧΟ

Μετά το πρωινό , το υπόλοιπο της ημέρας στην διάθεση σας , για σήμερα προτείνουμε προαιρετική εκδρομή στο Σάλσμπουργκ . Το Σάλτσμπούργκ, γενέτειρα του Μότσαρτ, είναι χτισμένο ανάμεσα σε χαμηλούς λόφους, στις όχθες του ποταμού Σάλτσαχ. Θα επισκεφθούμε τον μπαρόκ Καθεδρικό, τα ανάκτορα Μιραμπέλ με τους εντυπωσιακούς κήπους, το σπίτι-μουσείο του Μότσαρτ στην Γκεντραϊντεγκάσε, το Δημαρχείο και το αβαείο του Αγ. Πέτρου. Μετά το τέλος της προαιρετικής εκδρομής επιστροφή στο Μόναχο το υπόλοιπο της ημέρας στην διάθεση σας .


5η μέρα: ΜΟΝΑΧΟ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Τελευταία μέρα του ταξιδιού μας σήμερα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο, για την πτήση της επιστροφής

 

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια

• Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*

• Πρόγευμα καθημερινά

• Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο/ξενοδοχεία

•εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται

• Έμπειρος Συνοδός του γραφείου μας .

•Τοπικός ξεναγός .

• Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνονται:

• φόροι αεροδρομίων

• είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους

• οτι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

 

Σημείωση:

• Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει

 

 


 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ