Skip to main content

Βαυαρικές Άλπεις - Μόναχο - Ρομαντικός Δρόμος 3 Μαΐου

5 μέρες Ομπεραμεργκάου - Νοισβανστάιν - Σάλτσμπουργκ - Νυρεμβέργη - Ρότενμπουργκ - Λίμνη Χέρρεν Κίεμζε. Πτήσεις με LUFTHANSA & διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

 

Μέρα:
Αθήνα – Μόναχο – Νυρεμβέργη

Πρωινή πτήση για το Μόναχο με τη LUFTHANSA. Άφιξη και περιήγηση των αξιοθέατων και της διάσημης Maximilianstrasse με τα εκπληκτικά καταστήματα, προτού τακτοποιηθούμε στα επιλεγμένα ξενοδοχεία μας KEMPINSKI VIER JAHRESZEITEN 5* Lux (www.kempinski.com) στην Maximilianstrasse ή στο COURTYARD MARIOTT CITY EAST 4* (www.marriott.com).

 

Μέρα:
Μόναχο – Ρότενμπουργκ – Νυρεμβέργη

Πρόγευμα και διασχίζοντας την εντυπωσιακή ύπαιθρο του φημισμένου «Ρομαντικού Δρόμου», θα φτάσουμε στην παραμυθένια πόλη του Ρόττεμπουργκ. Περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια, με τα χαρακτηριστικά σπιτάκια με τον ξύλινο σκελετό, θαυμάστε το Αναγεννησιακό Δημαρχείο και επισκεφθείτε τον καθεδρικό του Αγίου Ιακώβου. Συνεχίζουμε για τη Νυρεμβέργη όπου θα δούμε το ιστορικό κέντρο με τα μεσαιωνικά κτίρια, την κεντρική πλατεία, το Δημαρχείο και τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό. Αργά το απόγευμα άφιξη στο Μόναχο.

 

Μέρα:
Λίμνη Χέρρεν Κίεμζεε & Παλάτι Κενινγκσλός - στο Σάλτσμπουργκ

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το πολυτελές Schloss Herrenchiemsee που είναι αι χτισμένο σε δικό του νησί, ένα από τα τρία που υπάρχουν στη μέση της μεγαλύτερης λίμνης της Βαυαρίας, την υπέροχη Κίεμζεε & στο οποίο θα μεταφερθούμε με ferry από το Πρίεν. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Σάλτσμπουργκ. Ο Καθεδρικός Ναός, η Πλατεία Ανακτόρων, το παλιό Δημαρχείο και το σπίτι που γεννήθηκε ο Μότσαρτ, είναι μερικά μόνο από όσα θα επισκεφθούμε. Επιστροφή στο Μόναχο.

 

Μέρα:
Κάστρο Νοισβανστάιν & Όμπεραμεργκάου ...Ρομαντικός δρόμος

Μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο γραφικό Ομπεραμεργκάου παγκόσμια γνωστό για το θέατρο των «Παθών του Χριστού». Στη συνέχεια ακολουθώντας τα μονοπάτια της Ρομαντικής Γερμανίας, φθάνουμε στο επιβλητικό και μεγαλειώδες Κάστρο του Νοϊσβανστάιν που δεσπόζει στο λόφο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

Μέρα:
Μόναχο - Αθήνα
Μπουφέ, πρόγευμα και όλη η σημερινή ημέρα στη διάθεση σας για επίσκεψη σε κάποια από τα πολύ αξιόλογα μουσεία παγκοσμίου φήμης. Και βέβαια θα ικανοποιηθούν & οι λάτρεις του shopping, με τα δεκάδες καταστήματα. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο του Μονάχου για την πτήση μας προς Αθήνα.

Τιμή κατ' άτομο
Αναχώρηση 3 Μαΐου, 5 μέρες
    
 COURTYAR D by MARIOTT 4* KEKEMPINSKI 5*
 SMART PRICE έως 12/04  
Δίκλινο499549715
3ο ατ. έως 12 ετ.295345475
Μονόκλινο5355751150

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150. 
Επιβάρυνση από άλλες πόλεις € 130

Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΜΟΝΑΧΟ-ΑΘΗΝΑ με τη LUFTHANSA
     Τέσσερις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία KE MPINSKI Vier Jahreszeiten 5* ή COURTYAR D CITY by MARRIOTT 4*
     Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
     Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται πρόγραμμα
     Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
     Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
     Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
     Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π