Skip to main content

Amalia Hotel Meteora 4* ΜΕΤΕΩΡΑ - Γιορτές 2019- 2020 από 210,00

Αναχωρήσεις: 23,  27, 28, 29, 30/12 & 3, 4/01

2,3,4,5 µέρες

 Ιδιαίτερη πνευματική εμπειρία: Η λειτουργία των Χριστουγέννων στις Μονές των Μετεώρων, γίνεται την παραμονή 24/12 από τις 9 μ.μ. μέχρι τις 1.30 π.μ.

Πολιτιστική εμπειρία: Μην παραλείψετε να γνωρίστε τα μυστικά του Εθνικού Δρυμού της Πίνδου με επίσκεψη στο υπέροχο μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων.

Παραμυθένια εμπειρία: Στα κοντινά Τρίκαλα (μόλις μισή ώρα από το Amalia) σας περιμένει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα, το παραμυθένιο εργοστάσιο του Αι Βασίλη στον “Μύλο των Ξωτικών” www.milosxotikon.gr. Απίστευτα παιχνίδια, τρενάκι, παγοτσουλήθρα, bungee κ.α.! Μην παραλείψετε να επισκευθείτε και το τέμενος του Οσμάν Σάχ ή Κουρσούμ τζαμί (Μολυβένιο τζαμί-16ος αι) όπου συνήθως στην περίοδο των εορτών φιλοξενεί πολύ ενδιαφέρουσες εκθέσεις.

Το Family Winter Club λειτουργεί: 23/12 άφιξη - 27/12 αναχώρηση / ή 30/12 άφιξη - 3/1 αναχώρηση και 3/1 άφιξη - 6/1 αναχώρηση. Για τις υπόλοιπες ημερομηνίες (πριν - ενδιάμεσα - μετά), θα λειτουργεί με ημιδιατροφή.

ΤΟ SMART ALL INCLUSIVE

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Πλούσιους μπουφέδες πρωί, μεσημέρι, βράδυ με υπέροχη κουζίνα. Τα φαγητά αρχίζουν με δείπνο και τελειώνουν με γεύμα.
  • Εορταστικούς μπουφέδες παραμονή και ανήμερα Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά
  • Καφέδες (στιγμιαίος κρύος, ζεστός, γαλλικός), αναψυκτικά, κρασί, μπύρα draft, αφεψήματα & νερό, όλη μέρα
  • Ζεστά & κρύα σνακ για δεκατιανό & απογευματινό 10:00-12:00 & 15:00-18:00, καθημερινά στο μπαρ.
  • Ψητά κάστανα κάθε μέρα 16:00 - 18:00
  • Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα παραμονή και ανήμερα Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά, με ζωντανή μουσική και χορό.
  • Mini-Club με διευρυμένο ωράριο και εξειδικευμένους παιδαγωγούς
  • Οικογενειακό Διαγωνισμό κατασκευής Χιονάνθρωπων (αν υπάρχει χιόνι)

Ρεβεγιόν & ανήµερα, Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά θα είναι µαζί σας ο Μιχάλης Κουµιώτηςµε τραγούδια που όλοι αγαπήσαµε!

Για μικρούς…και μεγάλους!

Μοναδικός Χριστουγεννιάτικος χώρος για τα παιδιά σας περιμένει στην Καλαμπάκα. Ξύλινα Σπιτάκια , φουσκωτά παιχνίδια, τσουλήθρες και για πρώτη φορά φέτος super κινηματογράφος. Αγ.Βασιλίτσες δημιουργούν με τα παιδιά μοναδικές δραστηριότητες, ζωγραφική, χειροτεχνία, face painting, μπαλόνια και γράμματα στον Αγ. Βασίλη. Μοναδικό 5όροφο σιντριβάνι σοκολάτας θα δώσει την γλυκιά πινελιά των εορτών.  Απίστευτα παιδικά πάρτι τα βράδια των ρεβεγιόν με dj τον Pipi, διαγωνισμούς χορού, τραγουδιού και πολύ παιχνίδι.

ΜΕΤΕΩΡΑ ... το πιό παραµυθένιο...  γιορτινό σας ταξίδι!

Λ.ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ - ΚΟΥΡΣΟΥΜ ΤΖΑΜΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣ. ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ - ΠΑΛΑΙΟΚΑΡΥΑ ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ & ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ

Ειδικό πρόγραµµα µε Πλήρη Διατροφή και Ποτά και την φιλοξενία επιπέδου των Amalia!

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το νέο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων, το νέο µουσείο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & τις Ιερές Μονές στους βράχους των Μετεώρων.

1η μέρα: Αθήνα - Μετέωρα - Καλαμπάκα

Αναχώρηση από την Αθήνα ώρα 07:30 για Λαμία, Δομοκό. Άφιξη στην Καλαμπάκα για μια βόλτα στους στολισμένους δρόμους της, στη σκιά των Μετεώρων, όπου το μεγαλείο της φύσης συναντά το θείο Μυστήριο. Ανάβαση στο Μεγάλο Μετέωρο και τη Μονή του Αγίου Στεφάνου. Το AMALIA HOTEL METEORA 4* στην Θεόπετρα, μας περιμένει ντυμένο εορταστικά, λουσμένο από πολύχρωμα φώτα και Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Δείπνο με απεριόριστα ποτά.

2η μέρα: Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Εκδρομή στο Μέτσοβο

Πλούσιο πρόγευμα και ξεκινάμε για επίσκεψη στο εντυπωσιακό ολοκαίνουργιο μουσείο φυσικής ιστορίας και μανιταριών Μετεώρων (έξοδα ατομικά) και μετά κατευθυνόμαστε για το γραφικό Μέτσοβο, φημισμένο για την αρχιτεκτονική του και την παράδοση. Ξεκινώντας από την πλατεία με τον τεράστιο πλάτανο, θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής με τα μοναδικά ξυλόγλυπτα και από εκεί στην Πινακοθήκη Τοσίτσα (έξοδα ατομικά). Μια βόλτα στα μαγαζιά με τα ξυλόγλυπτα, τα υφαντά, τα τυριά και τα άλλα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής και βέβαια μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις τοπικές σπεσιαλιτέ συνοδευόμενες από ντόπιο κρασί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Εορταστικό δείπνο Ρεβεγιόν, γλέντι με χορό και τραγούδι. Παροχές Extra Smart All Inclusive σύμφωνα με την περιγραφή από τις 18:00 έως τις 24:00.

3η μέρα: Πόρτα Παναγιά - Νερόμυλος, τοξωτό γεφύρι & καταρράκτης Παλαιοκαρυάς - Περτούλι - Ελάτη

Χρόνια πολλά! Χαμόγελα, ευχές, γιορτινή διάθεση! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για μία διαδρομή εξόχως εντυπωσιακή με μαγευτικές επισκέψεις. Αρχίζουμε από τη Βυζαντινή εκκλησία Πόρτα Παναγιά του 12ου αιώνα λίγο μετά την Πύλη και τον νερόμυλο της Κάτω Παλαιοκαρυάς με τη ντριστέλα (ποταμίσιο πλυντήριο) και τη μυλωνού που αλέθει με τον παραδοσιακό τρόπο μαύρο αλεύρι! Θα μαγευτούμε από την ομορφιά στο τοξωτό γεφύρι της Παλαιοκαρυάς με τον διπλό καταρράκτη. Ακολουθεί το Περτούλι (καιρού επιτρέποντος), ένα χωριό μέσα στα βουνά και τα έλατα, με μοναδική φύση σε υψόμετρο 1090 μ. Αργότερα η Ελάτη με τα εντυπωσιακά αρχοντικά και τους ξενώνες, τα παραδοσιακά μαγαζάκια με τα τοπικά προϊόντα της περιοχής και τα ταβερνάκια με σπεσιαλιτέ …το κυνήγι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Εορταστικό δείπνο Ρεβεγιόν, γλέντι με χορό και τραγούδι. Παροχές Extra Smart All Inclusive σύμφωνα με την περιγραφή από τις 18:00 έως τις 24:00.

4η μέρα: Λίμνη Πλαστήρα - Μονή Κορώνης - Μύλος Ξωτικών - Κουρσούμ Τζαμί

Πλούσιο πρόγευμα και ξεκινάμε για την Λίμνη του Ταυρωπού ή Πλαστήρα, την υλοποίηση της ιδέας που συνέλαβε το 1935 ο Νικόλαος Πλαστήρας. Η μεγάλη αυτή τεχνητή λίμνη, με τις δαντελωτές δασοσκέπαστες όχθες, είναι η κατάληξη ποταμιών που ξεκινούν από τις βουνοκορφές και δημιουργούν γύρω τους ένα μαγικό κόσμο από ιτιές, πλατάνια, σκλήθρα κ.α. Αρχίζουμε με προσκύνημα στην Σταυροπηγιακή Μονή της Παναγίας της Κορώνης (12ου αι.) με την απίστευτη θέα και χρόνος για καφέ στην Πλαζ του Λαμπερού. Στο φράγμα θα βγάλουμε εντυπωσιακές φωτογραφίες, ενώ αργότερα περνώντας από τα χωριά Νεράιδα, Νιοχώρι, μυρωδιές ξύλου που καίγεται στις σόμπες και απέραντη ομορφιά θα μας αφήσουν έκθαμβους. Επόμενος σταθμός μας τα Τρίκαλα. Εδώ θα απογειωθούν οι γιορτινές εικόνες των μικρών μας φίλων, στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα, το παραμυθένιο εργοστάσιο του Αι Βασίλη στον “Μύλο των Ξωτικών” www.milosxotikon.gr. Απίστευτα παιχνίδια, τρενάκι, παγοτσουλήθρα, bungee κ.α.! Για τους μεγαλύτερους θα πραγματοποιήσουμε εναλλακτική επίσκεψη στο τέμενος του Οσμάν Σάχ ή Κουρσούμ τζαμί (Μολυβένιο τζαμί-16ος αι) όπου συνήθως φιλοξενούνται διάφορες περιοδικές εκθέσεις. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και παροχές Extra Smart All Inclusive σύμφωνα με την περιγραφή από τις 18:00 έως τις 24:00.

5η μέρα: Καλαμπάκα - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα αργά και αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Συνοπτικό πρόγραμμα 4 ήμερης εκδρομής

1η μέρα: Αθήνα - Μετέωρα - Καλαμπάκα

2η μέρα: Λίμνη Πλαστήρα - Ι.Μ. Κορώνης - Μύλος Ξωτικών - Ρεβεγιόν

3η μέρα: Μουσείο Φυσικής ιστορίας - Μέτσοβο - 2ο Ρεβεγιόν

4η μέρα: Πόρτα Παναγιά - Παλαιοκαρυά - Ελάτη - Περτούλι - Αθήνα

Συνοπτικά προγράμματα εκδρομών Θεοφανείων 

4ήμερη 3-6 Ιανουαρίου

1η μέρα: Αθήνα - Πόρτα Παναγιά - Παλαιοκαρυά

                Ελάτη - Περτούλι - Amalia

2η μέρα: Λίμνη Πλαστήρα - Μύλος Ξωτικών - Τέμενος Οσμάν

3η μέρα: Μουσείο Φυσικής ιστορίας - Μέτσοβο

4η μέρα:  Αγιασμός - Μετέωρα - Αθήνα

3ήμερη: 4-6 Ιανουαρίου

1η μέρα: Αθήνα - Πόρτα Παναγιά - Παλαιοκαρυά

                Ελάτη - Περτούλι - Amalia

2η μέρα: Λίμνη Πλαστήρα - Μύλος Ξωτικών - Τέμενος Οσμάν

3η μέρα: Αγιασμός - Μετέωρα - Αθήνα

Τιµή κατ΄ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή, µε παροχές EXTRA SMART ALL INCLUSIVE από 18:00 - 24:00, 2 Εορταστικά Ρεβεγιόν µε ζωντανή µουσική & πλούσια παιδική απασχόληση

AMALIA HOTEL METEORA 4*

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

4 µέρες

23 - 26 Δεκ.

30 Δεκ. - 2 Ιαν.

5 µέρες

23 - 27 Δεκ.

30 Δεκ. - 3 Ιαν.

3 µέρες

4 - 6 Ιαν.

4 µέρες

3 - 6 Ιαν.

Δίκλινο

310

389

210

275

3ο άτοµο

240

285

175

220

3ο άτοµο έως 10 ετών

155

195

110

140

4ο άτοµο 2 έως 10 ετών

225

275

160

198

Μονόκλινο

425

545

270

370

Τιµή κατ΄ άτοµο δικό σας µέσο ΙΧ(χωρίς εκδροµές), µε παροχές EXTRA SMART ALL INCLUSIVE, 2 Εορταστικά Ρεβεγιόν µε ζωντανή µουσική & πλούσια παιδική απασχόληση στο CHRISTMAS KID’S CLUB

AMALIA HOTEL METEORA 4*

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Ενδιάµεσα Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά 27,28,29/12 µε ηµιδιατροφή

χωρίς παιδική απασχόληση

4 µέρες /

3 νύχτες

5 µέρες /

4 νύχτες

3 µέρες /

2 νύχτες

4 µέρες /

3 νύχτες

2 µέρες /

1 νύχτα

3 µέρες /

2 νύχτες

Δίκλινο

269

335

155

219

59

118

3ο άτοµο

195

240

109

140

37

74

3ο άτοµο εως 10 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο άτοµο 2 εως 10 ετών

165

195

99

125

37

74

Μονόκλινο

405

520

250

345

94

188

Προσφορά για οικογένειες: Για οικογένειες 2 ενηλίκων με 2 παιδιά έως 10 ετών, που επιθυμούν 2 διπλανά δωμάτια, παρέχεται έκπτωση στο 2ο δωμάτιο 15%

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο γνωστό AMALIA HOTEL METEORA 4* στην Θεόπετρα
  • Μπουφέ πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Ρεβεγιόν με γλέντι από ζωντανή μουσική στις 24, 25 & 31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου στη θέση του δείπνου της ημέρας
  • Παροχές Extra Smart All Inclusive σύμφωνα με την περιγραφή από τις 18.00 έως τις 24.00 καθημερινά
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Φ.Π.Α.

Προσφορά για οικογένειες: Για οικογένειες 2 ενηλίκων με 2 παιδιά εως 10 ετών, που επιθυμούν 2 διπλανά δωμάτια, παρέχεται έκπτωση στο 2ο δωμάτιο 15%