Skip to main content

Amalia Hotel Nauplia 4* sup Ναύπλιο Γιορτές 2019-2020 από 209,00

Αναχωρήσεις: 23, 24, 27, 28, 29 , 30, 31/12  & 3,4/01

2,3,4 μέρες

 Στο σικάτο Amalia Ναυπλίου, το πετυχηµένο µας Winter Club σας περιµένει µε ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΤΑ και πολλές εκπλήξεις!

Θα δυσκολευτείτε να αποφασίσετε: Αν έχετε την επιλογή να έρθετε με Ι.Χ., ή αν θα προτιμήσετε την οργανωμένη εκδρομή με πούλμαν. Και στις δύο περιπτώσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε πολλά ενδιαφέροντα, τόσο στους προορισμούς της εκδρομής, όσο και κάνοντας βόλτες στο ειδυλλιακό Ναύπλιο - στην Πλατεία Συντάγματος και στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης, με τις πέτρινες βρύσες και τα λουλούδια στις εξώπορτες…

Το Family Winter Club λειτουργεί:  23/12 άφιξη - 27/12 αναχώρηση / ή 30/12 άφιξη - 3/1 αναχώρηση και 3/1 άφιξη - 6/1 αναχώρηση. Για τις υπόλοιπες ημερομηνίες (πριν - ενδιάμεσα - μετά), θα λειτουργεί με ημιδιατροφή. 

ΤΟ SMART ALL INCLUSIVE  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Πλούσιους μπουφέδες πρωί, μεσημέρι & βράδυ
  • Εορταστικούς μπουφέδες παραμονή & ανήμερα Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά
  • Δωρεάν ντόπιο κρασί σε καράφα, μπύρες & αναψυκτικά σε όλα τα γεύματα
  • Κάθε απόγευμα, ζεστά κάστανα και Coffee Station περιμένουν μικρούς και μεγάλους (16:00 - 18:00).
  • Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα παραμονή και ανήμερα Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά, με ζωντανή μουσική και χορό

Ρεβεγιόν, Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά
24/12 και 31/12, η αισθαντική Ειρήνη Πεφάνη σε ένα φανταστικό πρόγραµµα µε το µοναδικό συγκρότηµα a Capella!

Στις 25/12 & 1/1 θα είναι µαζί σας η υπέροχη Κωνσταντίνα µε τραγούδια που όλοι αγαπήσαµε!

Και ένα Μοναδικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό!

Ένα Πανέµορφο Χριστουγεννιάτικο Χωριό περιµένει τους µικρούς ήρωες στο Ναύπλιο. Αγ.Βασιλίτσες υποδέχονται µικρούς και µεγάλους για να περάσουν ξένοιαστες, γιορτινές στιγµές. Ξύλινα σπιτάκια µε χιλιάδες λαµπιόνια, το ελαφάκι Ρούντολφ, 2 τραµπολίνο, ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια, ο µεγαλύτερος χιονάνθρωπος, δραστηριότητες, face painting, µπαλόνια και ένα µαγικό τρένο, θα ξεφαντώσουν όλα τα παιδιά, ενώ οι γονείς θα απολαµβάνουν ζεστό καφέ και κάστανα στον ειδικά διαµορφωµένο χώρο µας µέσα στο Χωριό. Τα βράδια των Ρεβεγιόν κρατάµε συντροφιά στα παιδιά, διοργανώνοντας ξέφρενα πάρτυ.

Υπεύθυνη εταιρεία www.pipis.gr

ΝΑΥΠΛΙΟ

... µε την αύρα µιας από τις πιο όµορφες και ροµαντικές µας πόλεις!

Μία επίσκεψη στο Ναύπλιο κρύβει πάντα µια έκπληξη. Εκεί που νοµίζεις ότι τα έχεις δει όλα, βρίσκεις πάντα κάτι καινούργιο!

Ειδικό πρόγραµµα µε Πλήρη Διατροφή και Ποτά και την φιλοξενία επιπέδου των Amalia!

1η μέρα: Αθήνα - Μυκήνες - Amalia Ναυπλίου

Αναχώρηση από Αθήνα στις 8:30 για τις πολύχρυσες Μυκήνες (έξοδα ατομικά) για να γνωρίσουμε το σημαντικότερο και πλουσιότερο ανακτορικό κέντρο της Ύστερης Εποχής του Χαλκού στην Ελλάδα, το βασίλειο του μυθικού Αγαμέμνονα, που πρώτος ύμνησε ο Όμηρος στα έπη του. Χρόνος για γεύμα και συνεχίζουμε για εγκατάσταση στο αρχοντικό και γιορτινά στολισμένο AMALIA HOTEL NAUPLIA (4*Sup) στη Νέα Τίρυνθα Ναυπλίου. Τακτοποίηση στα δωμάτια και δείπνο μπουφέ με ποτά.

2η μέρα: Παλαμήδι - Κεφαλάρι Άργους - Ρεβεγιόν

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και περίπατος στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου. Θα αρχίσουμε από το Παλαμίδι για τις πανοραμικές μας φωτογραφίες και μετά θα περιπλανηθούμε σε αυτό το μοναδικό σύμπλεγμα από φράγκικα, ενετικά και τούρκικα κτίρια του κέντρου. Θα θαυμάσουμε το αναστηλωμένο κτίριο της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό), το Αρχαιολογικό Μουσείο, απέναντι το Θέατρο Τριανόν, τις εκκλησίες του Αγ. Σπυρίδωνα και του Αγ. Γεωργίου, το Δημαρχείο και άλλες ομορφιές της πόλης που μας περιμένουν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και γεύμα μπουφέ με ποτά. Ξεκούραση και το απόγευμα θα απολαύσουμε τη γαλήνια παραθαλάσσια διαδρομή μέχρι τους Μύλους στην πορεία μας για το Κεφαλάρι Άργους. Εδώ βρίσκεται ένας από τους ομορφότερους ναούς της χώρας μας, αυτός της Ζωοδόχου Πηγής μέσα σε σπηλιά στο μαγευτικό σημείο όπου σμίγουν τα τρεχούμενα νερά του ποταμού Ερασίνου με το βαθύ πράσινο. Απέναντι από το Ναό, εφ’όσον σταθεί δυνατόν, θα επισκεφθούμε το ιδιαίτερο λαογραφικό μουσείο που θα αποτελείται από 3 τμήματα: μουσείο νερού, λαϊκής τέχνης και κουλτούρας, φυσικής ιστορίας. Επιστροφή και το βράδυ Εορταστικό δείπνο Ρεβεγιόν με ποτά και διασκέδαση με ορχήστρα!

3η μέρα: Ι.Μ.Λουκούς - Ναύπλιο - Ρεβεγιόν

Χρόνια Πολλά!!! Με ευχές, χαμόγελα και πλούσιο γιορτινό μπουφέ πρόγευμα! Υπέροχη διαδρομή θα απολαύσουμε μέχρι τη Μονή Λουκούς, την πιο σημαντική στην επαρχία της Κυνουρίας, με τα γλυπτά και τον περίτεχνο διάκοσμο που προέρχεται από αρχαίο ιερό αλλά και την παρακείμενη έπαυλη του Ηρώδη του Αττικού. Επιστρέφουμε για το μεσημεριανό μας γιορτινό τραπέζι με ποτά. Το απόγευμα χρόνος απόλαυσης και ρέμβης στους χώρους του αρχοντικού μας ξενοδοχείου. Για όσους επιθυμούν θα επισκεφθούμε το μαγευτικό Ναύπλιο. Το βράδυ Εορταστικό δείπνο Ρεβεγιόν με ποτά και διασκέδαση με ορχήστρα!

4η μέρα: Βυτίνα - Απόγευμα στο Ναύπλιο

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και υπέροχη διαδρομή μέχρι την ελατοσκέπαστη Βυτίνα για παραδοσιακό καφεδάκι. Επιστρέφουμε το μεσημέρι και γεύμα μπουφέ με ποτά. Το απόγευμα θα μεταφερθούμε για ακόμα μία φορά στην πρωτεύουσα των ρομαντικών! Αφεθείτε στην μαγεία και το μύθο του Ναυπλίου, περιπλανηθείτε στα στενά γύρω από την Πλατεία Συντάγματος, φωτογραφηθείτε, γευθείτε παγωτά, μελωμένους λουκουμάδες & άλλες εκπλήξεις στα κομψά ζαχαροπλαστεία. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με ποτά.

5η μέρα: Μετόχι Αγ.Αθανασίου - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ξεκούρασης στις ανέσεις και τους κήπους του Amalia. Για όσους επιθυμούν μεταφορά για έναν ακόμα περίπατο στο Ναύπλιο. Το μεσημέρι αποχαιρετιστήριο γεύμα μπουφέ με ποτά και  αναχωρούμε για το Μετόχι του Αγίου Αθανασίου κοντά στη Νεμέα όπου βρίσκεται η θαυματουργή εικόνα της “Παναγίας της Αμόλυντου του Πάθους” που προέρχεται από την περίφημη αλλά δυστυχώς μη επισκέψιμη Παναγία του βράχου (17ος αι). Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Συνοπτικό πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής

1η μέρα: Αθήνα - Παλαμήδι - Κεφαλάρι - Ρεβεγιόν

2η μέρα: Ι.Μ.Λουκούς - γεύμα - Ναύπλιο - 2ο Ρεβεγιόν

3η μέρα: Βυτίνα - γεύμα - Ναύπλιο - δείπνο

4η μέρα: Ναύπλιο - γεύμα - Μετόχι Αγ.Αθανασίου - Αθήνα

Συνοπτικό πρόγραμμα 3ήμερης εκδρομής Θεοφανείων

1η μέρα: Αθήνα - Βυτίνα - Amalia - δείπνο

2η μέρα: Βόλτα στο Ναύπλιο - γεύμα - Κεφαλάρι - δείπνο

3η μέρα: Αγιασμός στο Ναύπλιο - γεύμα - Μετόχι Αγ.Αθανασίου – Αθήνα

Τιµή κατ΄ άτοµο µε πούλµαν µε πλήρη διατροφή, πακέτο ποτών (κρασί, µπύρα, αναψυκτικό) στα φαγητά, 2 Εορταστικά Ρεβεγιόν µε ζωντανή µουσική, πλούσια παιδική απασχόληση & ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

AMALIA HOTEL NAUPLIA 4*

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

4 µέρες

24 - 27 Δεκ.

31 Δεκ. - 3 Ιαν.

5 µέρες

23 - 27 Δεκ.

30 Δεκ. - 3 Ιαν.

3 µέρες

4 - 6 Ιαν.

4 µέρες

3 - 6 Ιαν.

Δίκλινο

299

379

209

275

3ο άτοµο

235

290

177

225

3ο άτοµο εως 10 ετών

165

210

120

150

4ο άτοµο 2 εως 10 ετών

225

275

160

199

Μονόκλινο

399

520

275

375

Τιµή κατ΄ άτοµο δικό σας µέσο ΙΧ (χωρίς εκδροµές), µε πλήρη διατροφή, πακέτο ποτών (κρασί, µπύρα, αναψυκτικό) στα φαγητά, 2 Εορταστικά Ρεβεγιόν µε ζωντανή µουσική, πλούσια παιδική απασχόληση & ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

AMALIA HOTEL NAUPLIA 4*

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Ενδιάµεσα Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά 27,28,29/12 µε ηµιδιατροφή χωρίς παιδική απασχόληση

4 µέρες / 3 νύχτες

5 µέρες / 4 νύχτες

3 µέρες / 2 νύχτες

4 µέρες / 3 νύχτες

2 µέρες / 1 νύχτα

3 µέρες / 2 νύχτες

Δίκλινο

259

325

149

205

59

118

3ο άτοµο

199

250

125

165

36

72

3ο άτοµο έως 10 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο άτοµο 2 έως 10 ετών

165

205

99

125

36

72

Μονόκλινο

385

495

235

335

98

196

Προσφορά για οικογένειες: Για οικογένειες 2 ενηλίκων με 2 παιδιά έως 10 ετών, που επιθυμούν 2 διπλανά δωμάτια, παρέχεται έκπτωση στο 2ο δωμάτιο 15%

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο πολυτελές ΑΜΑLIA NAUPLIA HOTEL (4* Sup.) στη Ν.Τίρυνθα
  • Πλήρης διατροφή από πλούσια μπουφέ καθημερινά, αρχίζοντας με μπουφέ δείπνο και τελειώνοντας με μπουφέ γεύμα
  • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων & δείπνων (κρασί, μπύρα, αναψυκτικά, νερό) σε απεριόριστη κατανάλωση
  • Εορταστικά δείπνα Ρεβεγιόν στις 24, 25, 31 Δεκεμβρίου & 01 Ιανουαρίου με ορχήστρα/ ζωντανή μουσική στη θέση του δείπνου της ημέρας
  • Συμμετοχή στο πλούσιο Εορταστικό πρόγραμμα του ΑΜΑLIA NAUPLIA HOTEL
  • Late Check Out (κατόπιν διαθεσιμότητας)
  • Επίσκεψη και οινογευσία σε οινοποιείο της Νεμέας
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.