Skip to main content

Elea Beach Hotel 4* Πάσχα 2020 από 219,00

ΙΧ ή Πούλμαν

Exclusive Family Easter Holidays
ΔΑΣΣΙΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ

Η απόλυτη επιλογή για παραδοσιακό Πάσχα!!!

Το Elea Beach Hotel 4* superior, πλήρως ανακαινισµένο το 2017 σας περιµένει στην υπέροχη Δασσιά, µόνο 12 χλµ βόρεια από την πόλη της Κέρκυρας. Βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία και o εξωτερικός του χώρος, ένας µεγάλος παλιός ελαιώνας, είναι διαµορφωµένος µε ολάνθιστους κήπους. Μαγαζιά και εστιατόρια απέχουν µόνο 100µ από το ξενοδοχείο ενώ η πόλη της Κέρκυρας είναι προσβάσιµη και µε τακτική αστική συγκοινωνία.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Διαθέτει 220 δωμάτια, όλα πλήρως ανακαινισμένα, με θέα στη θάλασσα ή στον ελαιώνα, με 2 έως 4 κρεβάτια και μπαλκόνι. Ορισμένα με δυνατότητα εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ. Όλα διαθέτουν: Κεντρική θέρμανση και ανεξάρτητη ρύθμιση κλιματισμού, παράθυρα με ηχομόνωση, δωρεάν WiFi, καλωδιακή/δορυφορική τηλεόραση, στερεοφωνικό σύστημα, μίνι μπαρ-ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, ανιχνευτές καπνού.

ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Εστιατόριο με διεθνή και τοπική κουζίνα, καφέ, σαλόνι με τηλεόραση, εσωτερικό & εξωτερικό μπαρ, σνακ μπαρ στην πισίνα, πισίνα θαλασσινού νερού & Jacuzzi, πισίνα γλυκού νερού & παιδική, Γυμναστήριο, miniclub,  παιδική χαρά, υπηρεσία δωματίου, δυνατότητα φύλαξης παιδιών με χρέωση, κατάστημα με εφημερίδες/δώρα, δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους και στα δωμάτια, κομμωτήριο, υπηρεσίες μασάζ και περιποίησης (σώματος, προσώπου, νυχιών), γήπεδο τέννις στο γειτονικό ξενοδοχείο Nafsika (με προκράτηση).

Πασχαλιά στο Elea Beach!

  • • Πρόγευμα από πλούσιο μπουφέ καθημερινά
  • • Δείπνο μπουφέ με νηστίσιμα και μη τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή.
  • • Αναστάσιμο δείπνο όπου εκτός των άλλων του πλήρους δείπνου, θα περιλαμβάνονται τσουρέκια, κόκκινα αυγά, παραδοσιακή μαγειρίτσα. Θα σερβίρεται από τις 00:00 έως 01:30 π.μ. στη θέση του δείπνου του Μεγ.Σαββάτου.
  • • Την Κυριακή του Πάσχα από το πρωί θα γίνεται το ψήσιμο αρνιών (όλα στη σούβλα !!!).

Μετά τις 11:00 π.μ. θα υπάρχει μπουφές με ουζομεζέδες και φολκλορικό συγκρότημα.

  • • Πασχαλινό γεύμα (στη θέση του γεύματος της ημέρας) με αρνιά σούβλας, κοκορέτσι και άλλα εδέσματα σε μπουφέ. Διασκέδαση με ζωντανή μουσική κατά τη διάρκεια του γεύματος.
  • • Δείπνο σε μπουφέ την Δευτέρα & την Τρίτη του Πάσχα (για τους διαμένοντες).
  • • Καθημερινή λειτουργία των εξωτερικών πισίνων και των χώρων αναψυχής.
  • • Δωρεάν χρήση του wi fi σε κοινόχρηστους χώρους και δωμάτια
  • • Παιδική χαρά (υπαίθρια), πινγκ-πόνγκ και γυμναστήριο.
  • • Δωρεάν χρήση του γηπέδου τένις στο γειτονικό ξενοδοχείο Nafsika (με προκράτηση)

Με χρέωση: θα υπάρχει δυνατότητα για θυρίδες ασφαλείας, μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι, υπηρεσίες μασάζ και περιποίησης (σώματος, προσώπου, νυχιών).

Την Κυριακή του Πάσχα ...από το πρωί θα γίνεται το ψήσιμο των αρνιών.

Μετά τις 11:00 π.μ. θα υπάρχει μπουφές με ουζομεζέδες και μουσική.

Πασχαλινό Γεύμα (στη θέση του γεύματος της ημέρας), με παραδοσιακό οβελία,κοκορέτσι και άλλα εδέσματα σε μπουφέ,

Πλήρως ανακαινισµένο το 2017

Με πασχαλινη ηµιδιατροφή

Κέρκυρα … Η αρχόντισσα του Πάσχα

Μεγ. Πέμπτη: Αθήνα - Κέρκυρα

Αναχώρηση από Αθήνα το πρωί ώρα 06:30 μέσω της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου για Ηγουμενίτσα από όπου και θα πάρουμε το πλοίο για Κέρκυρα. Άφιξη και εγκατάσταση στο ανακαινισμένο (2017) ELEA BEACH 4* sup στη Δασσιά. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο μπουφέ. Για όσους επιθυμούν, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσουν την Ακολουθία των 12 Ευαγγελίων στον κοντινό Ιερό Ναό (λιγότερο από 1000μ) της Δασσιάς. Είναι εμπειρία μοναδική!

Μεγ. Παρασκευή: Παλαιοκαστρίτσα - Κασσιόπη Επιτάφιος

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Ξεκινάμε για το βόρειο τμήμα του νησιού. Περνώντας από εργαστήριο KOUM KOUAT φτάνουμε στην γραφική Παλαιοκαστρίτσα έναν επίγειο παράδεισο με έξι γραφικούς όρμους. Ψηλά στο βράχο, προβάλλει η Μονή της Ζωοδόχου Πηγής. Ακολουθώντας μια εκπληκτική διαδρομή μέσα στην ανοιξιάτικη φύση φτάνουμε στην Κασσιόπη με τα πολλά ταβερνάκια και τις παραδοσιακές λιχουδιές. Επιστροφή μέσω πανέμορφης παραθαλάσσιας διαδρομής. Δείπνο νωρίς και αναχωρούμε για την πόλη με την κατανυκτική ατμόσφαιρα και τους Επιτάφιους που συναντώνται στην Εσπιανάδα δημιουργώντας ένα συναίσθημα μοναδικό.

Μεγ. Σάββατο: Πόλη (Κανάτια) - Αχίλλειον - Κανόνι

Πλούσιο πρόγευμα. Αναχωρούμε για την πόλη για τη Λιτανεία του Σκηνώματος του Αγ. Σπυρίδωνα. Μπάντες συνοδεύουν και πιστοί ακολουθούν από τον “Άγιο” μέχρι το Φρούριο. Στις 11:00 από κάθε γωνιά της πόλης ακούγεται ο ήχος των κανατιών που σπάνε οι ντόπιοι, οι καμπάνες ηχούν, οι μπάντες παιανίζουν χαρμόσυνα εμβατήρια. Όλη η πόλη γιορτάζει την πρώτη Ανάσταση! Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Αχίλλειο με τους ολάνθιστους κήπους γύρω - γύρω από το παλάτι της Πριγκίπισσας Σίσσυ. Συνεχίζουμε για το Κανόνι, με θέα την Μονή Βλαχέρνας και το Ποντικονήσι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας. Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικη γιορτινή μέρα - Βόλτα στην Εσπιανάδα

Χριστός Ανέστη! Πλούσιο πρόγευμα. Λαμπριάτικη μέρα και χαρείτε την γιορτινή ατμόσφαιρα και να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου καθώς οι οβελίες σουβλίζονται στους χώρους του ξενοδοχείου, όπως προστάζει η παράδοση! Πασχαλινό γεύμα με γλέντι, χορό, τραγούδι και λαμπριάτικα εδέσματα. Το απόγευμα βόλτα στην πόλη για σεργιάνι στα καντούνια και την περίφημη πλατεία Εσπιανάδα, τη μεγαλύτερη της Ελλάδας, για καφεδάκι στο Λιστόν αντικρίζοντας το ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου και το επιβλητικό Παλιό Φρούριο.

Δευτέρα: Κέρκυρα - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα. Αναχωρούμε για το λιμάνι όπου και θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Συνοπτικό 5ήμερο Πρόγραμμα από Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

(ώρα αναχώρησης 05:00) ΟΔΙΚΩΣ

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Κέρκυρα

                                        Επιτάφιος στην Πόλη

Μ. Σάββατο: Πόλη (Κανάτια) - Αχίλλειον - Κανόνι

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικη μέρα

                                          Βόλτα στην Εσπιανάδα

Δευτέρα: Παλαιοκαστρίτσα - Κασσιόπη

Τρίτη: Κέρκυρα - Αθήνα

Συνοπτικό 4ήμερο Πρόγραμμα από Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

(ώρα αναχώρησης 05:00) ΟΔΙΚΩΣ

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Κέρκυρα

                             Επιτάφιος στην Πόλη

Μ. Σάββατο: Πόλη (Κανάτια) - Παλαιοκαστρίτσα

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικη μέρα

                             Αχίλλειον - Κανόνι

Δευτέρα: Κέρκυρα – Αθήνα

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή καθηµερινά,

στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο

και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

ELEA BEACH HOTEL 4*Sup

4 µέρες

17 - 20 Απρ.

5 µέρες

16 - 20 Απρ.

17 - 21 Απρ.

Δίκλινο Θέα Κήπο

329

419

Δίκλινο Θέα Θάλασσα

344

434

3ο άτοµο

280

350

3o άτοµο 2 ως 12 ετών

125

150

4ο άτοµο 2 ως 12 ετών

240

295

Μονόκλινο Θέα Κήπο

455

585

Μονόκλινο Θέα Θάλασσα

470

600

Τιµή κατ’άτοµο µε δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε ηµιδιατροφή καθηµερινά, στην οποία συµπεριλαµβάνεται

το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

ELEA BEACH HOTEL 4*Sup

4 µέρες/ 3 νύχτες

5 µέρες/ 4 νύχτες

6 µέρες/ 5 νύχτες

Δίκλινο Θέα Κήπο

219

285

339

Δίκλινο Θέα Θάλασσα

234

300

354

3ο άτοµο

165

215

258

3o άτοµο 2 ως 12 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο άτοµο 2 ως 12 ετών

130

165

195

Μονόκλινο Θέα Κήπο

350

455

530

Μονόκλινο Θέα Θάλασσα

365

470

545

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Εισιτήρια πλοίου Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα • Διαμονή στο ανακαινισμένο (2017) ELEA BEACH 4* sup στη Δασσιά • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (Πασχαλινή ημιδιατροφή) • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα (στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας) • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.