Skip to main content

ELITE CITY RESORT 4* Πάσχα 2020 από 289,00

Exclusive Family Easter Holidays

Καλαµάτα, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ στο ξεχωριστό ELITE CITY FAMILY BEACH RESORT 4*
με ΙΧ ή με πούλμαν

Στη γραφική Καλαμάτα, σε 35 ολόκληρα στρέμματα στους πρόποδες του Ταϋγέτου, με μοναδική θέα στον μαγευτικό Μεσσηνιακό Κόλπο. Εδώ θα ζήσετε ένα πανέμορφο, αξέχαστα γλυκό Πάσχα!

Tο Συγκρότημα: Χτισμένο στους πρόποδες του Ταϋγέτου και κατασκευασμένο σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και προδιαγραφές, το πολυτελές Συγκρότημα του Elite City Resort μπορεί να σας προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας, σε πλήρως εξοπλισμένους και ανακαινισμένους χώρους.

Διαμονή: Για την πολυτελέστερη και πιο άνετη διαμονή σας, το Elite City Resort διαθέτει το Elite City Hotel και τα Elite Villas, που μπορούν να σας φιλοξενήσουν σε standard δωμάτια, καθώς και σε διώροφες κατοικίες. Όλοι οι χώροι διαμονής είναι πλήρως ανακαινισμένοι και έχουν όλες τις προδιαγραφές για μια ονειρική και αξέχαστη διαμονή. Δωρεάν ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο, στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους.

Ανέσεις (ενδεικτικά): Ένα διπλό ή δύο μονά κρεβάτια - Διακόσμηση σε σύγχρονο στυλ - Μη καπνίζοντες - Μπαλκόνι η Βεράντα - 32” TFT TV - Standard TV & Δορυφορική τηλεόραση - Ηλεκτρονική κάρτα-κλειδί - Ανεξάρτητος κλιματισμός και θέρμανση - Στρώματα “Simmons” - Μπανιέρα ή ντους - Είδη προσωπικής περιποίησης - Σεσουάρ - Χρηματοκιβώτιο - Mini μπαρ - Απευθείας τηλέφωνο - Παιδικό κρεβατάκι στο δωμάτιο (με ζήτηση).

Περιβάλλον: Elite City Restaurant, Elite Aqua Bar & Elite Beach Bar: Τρεις χώροι που θα αγαπήσετε για την ιδιαιτερότητά τους! Αλλά και γήπεδο τέννις, γήπεδο μπάσκετ, πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων και οργανωμένη παραλία με ασφαλή πρόσβαση και πλήρη παροχή εξοπλισμού. Ατελείωτοι και προσεγμένοι κήποι, για ανοιξιάτικους περιπάτους μέσα στην πλούσια φύση.

ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SMART ALL INCLUSIVE

Πλήρης διατροφή καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ που θα σας γοητεύσει (πρωί - μεσημέρι - βράδυ)

Αναστάσιμο Δείπνο με μουσική και ελεύθερη κατανάλωση ποτών (ντόπιο κρασί, μπύρα draft, αναψυκτικά και νερό σε καράφα)

Πασχαλινό παραδοσιακό Γεύμα με ζωντανή μουσική και ελεύθερη κατανάλωση ποτών (ντόπιο κρασί, μπύρα draft, αναψυκτικά και νερό σε καράφα)

17.00-19.00: Δωρεάν ποπ-κορν και μαλλί της γριάς στο μπαρ, (εφόσον ο καιρός το επιτρέπει).

ΜΙΝΙ CLUB

Παιδική, δηµιουργική απασχόληση µε παιδαγωγό

Καθηµερινά, 17.00-20.00

Παιδότοπος µε φουσκωτά ξηράς και επόπτη Teenagers Corner µε ηλεκτρονικά παιχνίδια

Προβολή παιδικών ταινιών Δωρεάν ξαπλώστρες και οµπρέλες στην Πισίνα και στην παραλία (εφόσον ο καιρός το επιτρέπει). µοναδικο!!! Ακολουθούµε τον πλωτό Επιτάφιο στις Κιτριές

Τοπίο που κόβει την ανάσα

Με πασχαλινο smart ALL INCLUSIVE


Πύλος - Μεθώνη - Αρεόπολη - Διρός - Αρχαία Μεσσήνη

Μία διαφορετική περιφορά Επιταφίου γίνεται στις Κιτριές, δίπλα στην Καλαμάτα. Εκεί, η περιφορά ξεκινάει αργά το βράδυ, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που την κάνει διαφορετική! Εκεί, οι επαγγελματίες ψαράδες βάζουν τον Επιτάφιο στο καΐκι τους και με συνοδεία όλων των υπόλοιπων σκαφών κάνει τον κύκλο του όρμου των Κιτριών και επιστρέφει στο λιμάνι για να συνεχιστεί η περιφορά του στο χωριό.

Πραγματικά αξίζει να βρεθείτε για Επιτάφιο στις Κιτριές! Η γραφικότητα και η κατάνυξη δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο… Δυνατότητα προκράτησης θέσης για τους πελάτες με δικό τους μέσον ΙΧ, με κόστος κατ’άτομο € 13 (επιτόπου € 15)

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Αρχαία Μεσσήνη Καλαμάτα - Πλωτός Επιτάφιος στις Κιτριές

Αναχώρηση από Αθήνα 08:00 μέσω της σήραγγας Αρτεμισίου, για το ιδιαίτερα εντυπωσιακό αρχαιολογικό πάρκο της Αρχαίας Μεσσήνης (έξοδα ατομικά). Καθώς θα το περπατάμε, θα νιώσουμε τη λάμψη της πολιτείας που είχε μια όψη μυθική, στολισμένη όπως ήταν με τα αριστουργηματικά γλυπτά του Δαμοφώντα. Θα συνεχίσουμε για την πόλη της Καλαμάτας για γνωριμία με το πολυβραβευμένο Πάρκο των Σιδηροδρόμων με τα τραίνα αντίκες και στη συνέχεια για προσκύνημα στη Μητρόπολη της Υπαπαντής και περιήγηση στην παλιά πόλη γύρω από το κάστρο. Τακτοποίηση στο ELITE CITY RESORT 4*. Μπουφέ δείπνο. Λίγο πριν τις 10μμ, θα μεταφερθούμε στο λιμάνι της Καλαμάτας απ’όπου θα πάρουμε το πλοιάριο που θα μας μεταφέρει στις Κιτριές όπου ο Επιτάφιος βγαίνει αργά και μεταφέρεται με καΐκι στον όρμο και εμείς ..θα τον συνοδέψουμε! Επιστροφή απολαμβάνοντας ένα ρόφημα ή χυμό (προσφορά μας).

Μεγ. Σάββατο: Αρεόπολη - Σπήλαια Διρού

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Αναχωρούμε για τη “Μεσσηνιακή” Μάνη όπου οι βράχοι σκληροί, ατόφιοι, τους ζήλεψαν ακόμα και τα κύματα και τους πολέμησαν σκαλίζοντας πάνω τους την ιστορία μιας ολόκληρης περιοχής. Θεματοφύλακες της παράδοσης οι πύργοι στη Μάνη θυμίζουν το παρελθόν και διαφυλάσσουν το παρόν. Κι από κει μέχρι τα Σπήλαια του Διρού, όπου θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό σπήλαιο Βλυχάδας (έξοδα ατομικά) όπου η βαρκάδα ανάμεσα σε σταλακτίτες και σταλαγμίτες είναι μια εμπειρία αξέχαστη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας και Αναστάσιμο εορταστικό δείπνο μετά τα μεσάνυχτα.

Κυριακή Πάσχα: Λαμπριάτικη μέρα με γλέντι Μεσσήνη

Χριστός Ανέστη! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Ελάτε να γιορτάσουμε τη σημερινή μέρα, την άνοιξη της φύσης με ουζάκι και μεζεδάκια στους ολάνθιστους κήπους του ξενοδοχείου. Το μεσημέρι εορταστικό παραδοσιακό πασχαλινό γεύμα με μουσική, γλέντι, χορό. Το απόγευμα μια βόλτα στη Μεσσήνη, κάντε ένα περίπατο στα γραφικά δρομάκια ή απολαύστε τον καφέ σας στην όμορφη πλατεία με τους φοίνικες.

Δευτέρα: Μεθώνη - Πύλος (Σφακτηρία)

Μετά το πλούσιο πρόγευμα, ακολουθώντας την υπέροχη ακτογραμμή προς Πεταλίδι, θα δούμε από απόσταση την Κορώνη και θα επισκεφθούμε την Μεθώνη με το πολυφωτογραφημένο Μπούρτζι. Θα μας γοητεύσει η Πύλος με το κάστρο απ’ όπου η θέα στο νησάκι της Σφακτηρίας και τη Σπηλιά του Νέστορα είναι εκπληκτική. Επιστροφή και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

Τρίτη: Μεθώνη - Πύλος - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και πρωϊνό χαλάρωσης στις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Αργά το μεσημέρι επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Σημείωση: Η 4ήμερη εκδρομή επιστρέφει στην Αθήνα μετά τις επισκέψεις της 4ης ημέρας.

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή και απεριόριστα ποτά στα δείπνα,

στην οποία περιλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα

µε ζωντανή µουσική. Την Κυριακή του Πάσχα Πλήρης διατροφή και ποτά!

ELITE CITY RESORT 4*

4 µέρες / 17 - 20 Απρ.

5 µέρες / 17 - 21 Απρ.

Δίκλινο

349

410

3ο άτοµο

280

330

3o άτοµο ως 12 ετών

105

130

4ο άτοµο ως 12 ετών

210

255

Μονόκλινο

420

490

Τιµή κατ’άτοµο µε δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές)

µε Smart All Inclusive καθηµερινά, στo οποίo περιλαµβάνεται

το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε ζωντανή µουσική.

ELITE CITY RESORT 4*

4 µέρ./ 3 νύχτ.

5 µέρ./ 4 νύχτ.

6 µέρ./ 5 νύχτ.

Δίκλινο

289

330

379

3ο άτοµο

215

245

279

3o άτοµο ως 12 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο άτοµο ως 12 ετών

120

145

169

Μονόκλινο

350

407

466

Μεζονέτα *

720

840

960

* Συνολική τιμή δωματίου έως 4 άτομα (μόνο κατόπιν ζήτησης).

Επιβάρυνση για θέα θάλασσα (μόνο κατόπιν ζήτησης) € 11 το δωμάτιο τη νύχτα.

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο ELITE CITY RESORT 4* • Μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι είναι στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Την Κυριακή του Πάσχα Πλήρης διατροφή • Απεριόριστα ποτά σε όλα τα δικαιούμενα φαγητά (* βαρελίσιο κρασί, μπύρα draft, αναψυκτικά και νερό σε καράφα) • Τα εισιτήρια του πλοιαρίου για την πλωτή περιφορά του Επιταφίου στις Κιτριές • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Φροντίδα Αρχηγού • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.