Skip to main content

Semantron Traditional Village 4* Πάσχα 2020 από 195,00

ΠΟΥΛΜΑΝ & ΙΧ
Exclusive Family Easter Holidays

ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΔΙΑΚΟΦΤΟΥ

στον Ελαιώνα Διακοφτού, Αχαΐας

Ένας τόπος, αμέτρητες Πασχαλινές διαστάσεις…

Πέτρα και πράσινο μαζί, γόνιμη γη και φωτεινός ουρανός, πολύχρωμοι κήποι και θάλασσα, Τοσκάνη και Ελλάδα σε έναν μοναδικό συνδυασμό.

Παραδοσιακό και σύγχρονο, ζεστό και άνετο ταυτόχρονα, είναι κοντά σας, αλλά σας ταξιδεύει μακριά: σε άλλα μέρη και άλλες εποχές.

Ο ήχος τους Semantron σας καλεί στο σύμπαν ενός δυναμικού Πασχαλινού προορισμού, για να απολαύσετε έναν ολόκληρο κόσμο γεύσεων και εμπειριών. Στον Ελαιώνα Διακοφτού, μια ανάσα από τα Καλάβρυτα και το Αίγιο, ελάχιστη ώρα από την Πάτρα και την Αθήνα. Τόσο κοντά, τόσο μακριά…

Η φύση περιβάλλει στοργικά το παλιό μοναστήρι. Οι άνθρωποί του νέου ξενοδοχείου φροντίζουν για όλους και για όλα. Προσφέρονται απεριόριστες δραστηριότητες, για όλες τις ηλικίες και για κάθε σταθμό της ζωή σας.

Φάρμα και Ιππασία: Διαθέτει φάρμα με διάφορα ζώα για να έρθουν οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι φίλοι πιο κοντά στη φύση. Ακόμη διαθέτει άλογα όπου μπορεί ο καθένας να απολαύσει μια βόλτα με άλογο, σε συνεννόηση με την υποδοχή του ξενοδχείου.

Επισκεφθείτε παραδοσιακά οινοποιεία και γνωρίστε τα μυστικά της εμφιάλωσης. Απολαύστε βιολογικούς οίνους συνοδεία τοπικών τυριών Καλαβρύτων, με καταπληκτική θέα στο φαράγγι του Βουραϊκού. Μάθετε τα μυστικά του μελιού, ψαρέψτε οι ίδιοι τις πέστροφες που θα απολαύσετε, γνωρίστε την αγροτική ζωή και μάθετε τα πάντα για τη συγκομιδή βοτάνων .

Βιώστε την εμπειρία της λίμνης Τσιβλού, δημιούργημα βίαιων γεωλογικών φαινομένων και κάντε kayak, κολύμπι και πεζοπορία κατά μήκος του Κράθη ποταμού. Κάντε και μια… βουτιά στην ιστορία στη Μονή Ταξιαρχών, εκεί όπου ο τελευταίος αυτοκράτορας του Βυζαντίου, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, τέλεσε ολονύχτια λειτουργία πριν το ταξίδι του για την Πόλη, τον Φεβρουάριο του 1449.

Μη χάσετε τη φημισμένη «Παλιά Αγορά του Αιγίου» και την εμπειρία να συμμετέχετε σε παραδοσιακό ψάρεμα με καΐκι, που θα σας δείξει και τις ομορφιές των γειτονικών ακτών. Γνωρίστε τους ιστορικούς τόπους των Καλαβρύτων με τη σειρά της φύσης και της ιστορίας: Οδοντωτός, Μέγα Σπήλαιο, Αγία Λαύρα, Μουσείο Ολοκαυτώματος.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο με μπανιέρα, βεράντα ή μπαλκόνι, τηλεόραση 32’’ Led, τηλέφωνο, mini bar (κατόπιν αιτήματος), κλιματιστικό, πιστολάκι για τα μαλλιά, θυρίδες ασφάλειας, wi-fi , ορθοπεδικά στρώματα, τζάκι (ορισμένα δωμάτια), μπουρνούζι και παντόφλες, προϊόντα υγιεινής και περιποίησης - οικολογικά.

Η καθαριότητα είναι καθημερινή, από τις 10πμ. έως τις 16μμ., καθημερινά γίνεται αλλαγή πετσετών ενώ τα λινά αλλάζονται ανά 2 ημέρες και έχετε στη διάθεσή σας ζεστό νερό 24 ώρες το 24ωρο.

Μυσταγωγική Πασχαλιά …στην Τοσκάνη της Αχαΐας

Με πασχαλινη ηµιδιατροφή

Το παραδοσιακό ξενοδοχείο SEMANTRON VILLAGE TRADITIONAL HOTEL 4*  στον Ελαιώνα Αιγίου, είναι μια όαση ηρεμίας και αγαλλίασης που φέρνει στη μνήμη εικόνες άλλων εποχών. Αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό της ηρεμίας και της γαλήνης του κάμπου, με το ζωηρό γαλάζιο της θάλασσας, της παραλίας του Ελαιώνα και την άγρια γοητεία του Χελμού. Τα άλλοτε «κελιά» στα οποία διέμεναν οι μοναχοί της μονής του Μεγάλου Σπηλαίου, χτισμένα από το 1840, ανακαινίστηκαν πρόσφατα και δημιούργησαν 42 δωμάτια και σουίτες κατηγορίας deluxe και superior ιδανικές για οικογένειες και ζευγάρια, καθώς και για επαγγελματίες. Ο ιδανικός προορισμός για διακοπές πολυτελείας, σε συνδυασμό με δραστηριότητες εναλλακτικού και αθλητικού τουρισμού καθώς και αγροτουρισμού.

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Λίμνη Τσιβλού - Ζαχλωρού - Ελαιώνας

Αναχώρηση από την Αθήνα στις 8:00, για μια καταπληκτική διαδρομή περνώντας από την Αττική στην Κορινθία των μύθων και συνεχίζουμε για την ονειρική λίμνη Τσιβλού. Ένα θαυμάσιο οικοσύστημα που εκτός από το υγρό στοιχείο αισθητή παρουσία κάνουν τα έλατα, τα πεύκα και οι καστανιές. Υπό το άγρυπνο βλέμμα του Χελμού, ειδυλλιακά απλώνεται η λίμνη, δημιούργημα βίαιων γεωλογικών φαινομένων, χαρίζοντάς μας ένα σπουδαίο περιβάλλον. Περνώντας από μικρούς καταρράκτες (ανάλογα με την εποχή), κατευθυνόμαστε για την γραφική Ζαρούχλα, χτισμένη στους πρόποδες του Χελμού. Μας υποδέχεται ο κεντρικός πλακόστρωτος δρόμος με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα πάμπολλα βρυσάκια, τα ταβερνάκια με τα παραδοσιακά πιάτα και τις μυρωδιές από το φρεσκοψημένο ντόπιο ψωμί. Οι δύο διατηρητέοι πύργοι του Φωτήλα και του Χαραλάμπη, επιβεβαιώνουν μια άλλη εποχή. Βλέπουμε τον Άη Γιώργη, χτισμένο από το 1806, από τον οπλαρχηγό και τεχνίτη της πέτρας Ν. Σολιώτη. Μας ξαφνιάζουν οι πολεμίστρες, οι πλάκες χαραγμένες με αρχαίες ονομασίες ανέμων και ζωδίων, καθώς και τα στέφανα του οπλαρχηγού που τα άφησε εκεί για όσους θέλουν να παντρευτούν και δεν έχουν χρήματα. Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και κατόπιν μετάβαση στο ξενοδοχείο SEMANTRON VILLAGE 4*. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση και αργότερα παρακολούθηση του επιταφίου.

Μεγ. Σάββατο: Οδοντωτός - Αγία Λαύρα - Σπήλαιο Λιμνών - Κλειτορία - Πλανητέρο

Μετά το πρωϊνό μας, ξεκινάμε για μια μοναδική εμπειρία, να διασχίσουμε με το τρενάκι του Οδοντωτού, το περίφημο φαράγγι του Βουραϊκού. Μια διαδρομή από τις ωραιότερες της Ευρώπης! Συνεχίζουμε για το επιβλητικό μοναστήρι της Αγίας Λαύρας, που το βαρύ όνομά της και η θέα της μας ριγεί, αναλογιζόμενοι την ιστορία της. Κατόπιν θα πάμε στο Σπήλαιο Λιμνών, το διαμάντι του γεωπάρκου Χελμού - Βουραϊκού μέσα από υπερυψωμένες τεχνητές γέφυρες, ξεναγούμαστε στις 13 αλλεπάλληλες κλιμακωτές λίμνες με τους πανέμορφους σταλαγμίτες και σταλακτίτες. Το μεσημέρι θα μας βρει στην γραφική Κλειτορία όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό (έξοδα ατομικά) και η πορεία μας συνεχίζεται προς έναν μικρό παράδεισο, το γραφικό χωριό Πλανητέρο όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ σας μοιράζουμε τις λαμπάδες σας και αναχωρούμε για την Ανάσταση. Στο γυρισμό, μας περιμένει μαγειρίτσα και άλλες λιχουδιές.

Κυριακή του Πάσχα: Μεγάλο Σπήλαιο - Καλάβρυτα

Μετά το πλούσιο πρωϊνό μας, τη σημερινή λαμπριάτικη μέρα έχουμε προορισμό το Μέγα Σπήλαιο. Θεωρείται η αρχαιότερη μονή στην Ελλάδα (362 μ.Χ.). Το μοναστήρι είναι χτισμένο στο άνοιγμα ενός μεγάλου φυσικού σπηλαίου, σε υψόμετρο 890 μ. Απόλυτα εναρμονισμένο με το άγριο τοπίο, πολυώροφο κτίσμα που με τη θέα του μας καθηλώνει. Συναντούμε τοιχογραφίες του 1653 και άλλες έως και τις αρχές του 19ου αι. Εδώ, θα δούμε και την εικόνα της Παναγίας, φτιαγμένη από μαστίχα και κερί από τα χέρια του Ευαγγελιστή Λουκά. Μαγεμένοι από τις «εικόνες» του μοναστηριού, συνεχίζουμε για τα ηρωικά Καλάβρυτα, όπου θα περιπλανηθούμε στον πεζόδρομο και στα δρομάκια γύρω από αυτόν, θαυμάζοντας και δοκιμάζοντας τα ντόπια προϊόντα. Επιστροφή προς το ξενοδοχείο για το Πασχαλινό μας γεύμα με τα παραδοσιακά εδέσματα, όπως προστάζει η μέρα. Το απόγευμα, για όσους το επιθυμούν, βόλτα στο Αίγιο.

Δευτέρα του Πάσχα:  Οινογνωσία - Κορινθιακή Ριβιέρα - Τρίκαλα Κορινθίας - Λουτράκι - Αθήνα

Πλούσιο πρωϊνό μπουφέ και αναχώρηση. Ημέρα επιστροφής και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε ένα τοπικό οινοποιείο και να δοκιμάσουμε ντόπια κρασιά (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε με θέα των Κορινθιακό κόλπο και της παραλιακές, κοσμοπολίτικες πόλεις - ορόσημά του, όπως το Δερβένι , το Ξυλόκαστρο, το Κιάτο. Από το Κιάτο παίρνουμε τον δρόμο για την ορεινή Κορινθία για να επισκεφθούμε τα Τρίκαλα, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα (έξοδα ατομικά) και αργότερα το απόγευμα στάση για  καφέ στο Λουτράκι. Πορεία επιστροφής για την Αθήνα, γεμάτοι με θαυμάσιες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

Τιµή κατ΄ άτοµο µε πούλµαν, µε ηµιδιατροφή,

στην οποία συµπεριλαµβάνεται

το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

SEMANTRON TRADITIONAL VILLAGE 4* & WATER SLIDES PARK

4 µέρες

17 - 20 Απριλίου

Δίκλινο standard

275

Δίκλινο Σουίτα 1 χώρου

325

Δίκλινο Σουίτα 2 χώρων

340

3ο άτοµο

235

3ο άτοµο έως 12 ετών

95

4ο άτοµο 2 - 12 ετών (µόνο σε σουίτες)

95

5ο άτοµο 2 - 12 ετών (µόνο σε σουίτες)

160

Μονόκλινο standard

410

Τιµή κατ’ άτοµο µε δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές),

µε ηµιδιατροφή, στην οποία συµπεριλαµβάνονται  το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό Γεύµα, Εορταστικό πρόγραµµα,

Ζωντανή µουσική & γλέντι, Οργανωµένη παιδική απασχόληση.

SEMANTRON TRADITIONAL VILLAGE 4* & WATER SLIDES PARK

4 µέρες/ 3νύχτες

5 µέρες/

4 νύχτες

Δίκλινο standard

195

250

Δίκλινο Σουίτα 1 χώρου

260

320

Δίκλινο Σουίτα 2 χώρων

275

340

3ο άτοµο

150

190

3ο άτοµο έως 12 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο άτοµο 2 - 12 ετών (µόνο σε σουίτες)

Δωρεάν

Δωρεάν

5ο άτοµο 2 - 12 ετών (µόνο σε σουίτες)

75

100

Μονόκλινο standard *

330

410

* περιορισμένος αριθμός διαθεσιμότητας.

2 ΠΑΙΔΙΑ έως 12 ετών ΔΩΡΕΑΝ στις Σουίτες.

Επιβάρυνση μεταφοράς Αθήνα - SEMANTRON - Αθήνα 50 €

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο Semantron Village 4* στο Διακοπτό Αιγίου • Μπουφέ πρωϊνό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο στη θέση του δείπνου του Μ.Σαββάτου και γλέντι με ζωντανή μουσική • Το Πασχαλινό γεύμα στη θέση του δείπνου της Κυριακής• Διασκέδαση - γλέντι με ζωντανή μουσική στο Πασχαλινό γεύμα • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών • Αρχηγός/Συνοδός • Φ.Π.Α.