Skip to main content

White Olive Elite 5* LUX Πάσχα 2020 από 179,00

ΠΟΥΛΜΑΝ & ΙΧ
Exclusive Family Easter Holidays
ΛΑΓΑΝΑΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Το White Olive Elite (5 αστέρων, Ιούνιος 2019), είναι ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο πολυτελείας στην άκρη του Λαγανά της Ζακύνθου σε ήσυχη τοποθεσία και σε απόσταση λιγότερο από 300 µέτρα από την διάσηµη αµµουδιά, στην οποία διαθέτει δικό του τµήµα για τους πελάτες του. Δηµιουργηµένο µε σύγχρονα υλικά και τεχνοτροπία, υπόσχεται διαµονή υψηλού επιπέδου συνδυασµένη µε εξαιρετικό πρόγραµµα All Inclusive.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Διαθέτει 195 δωμάτια, δίκλινα, τρίκλινα και οικογενειακά, όλα εξοπλισμένα με αυτόνομο κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση 32 ιντσών, μίνι ψυγείο, βραστήρα, τηλέφωνο, μπάνιο με ντουζιέρα και στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα δωματίου, δωρεάν WiFi, μπαλκόνι ή βεράντα. Ορισμένα έχουν δυνατότητα εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ.

ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει όμορφο καθιστικό, αίθριο, κεντρικό εστιατόριο με εξωτερικό τμήμα, εστιατόριο a la carte, κεντρικό μπαρ και μπαρ πισίνας ανάμεσα στις δύο πισίνες του. Στην μία διαθέτει τμήμα swim up (καθίσματα μέσα στο νερό) για μεγαλύτερη απόλαυση! Φυσικά υπάρχει και παιδική πισίνα. Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στις πισίνες του αλλά και στο ειδικό τμήμα που διαθέτει στην αμμουδερή παραλία. Στην παραλία οι καταναλώσεις χρεώνονται με ειδικές τιμές. Ακόμα διαθέτει γυμναστήριο, σάουνα, υπηρεσίες Spa και κομμωτήριο, δωρεάν WiFi και υπαίθριο χώρο στάθμευσης.

Το πρόγραµµα All Inclusive*

Πρωινό - Μεσημεριανό - Βραδινό σε πλούσιους μπουφέδες, με μεγάλη ποικιλία από τοπικές και διεθνείς γαστρονομικές προτάσεις με ζεστά και κρύα πιάτα, σαλάτες, ορεκτικά, κρεατικά, ποικιλία συνοδευτικών καθώς και φρούτα, παγωτά, επιδόρπια σε τεράστια ποικιλία. Καθημερινά live cooking αλλά και ειδική θεματική “γωνία” γεύσεων όπως Ιταλική, Ελληνική, Ασιατική κλπ

Ελεύθερη κατανάλωση ποτών από τις 10.00 μέχρι τις 23.00: βαρελίσιας μπύρας και κρασιού (λευκού και κόκκινου), αναψυκτικών και νερού από postmix

Αλκοολούχα (ελληνικά αναγνωρισμένα): Βότκα, τζίν, μπράντι, τσίπουρο.

Ροφήματα: Καφές από πολυμηχάνημα (φίλτρου, στιγμιαίος), τσάι.

Σνακς 15.00 - 19.00: που εναλλάσσονται κάθε μέρα: πίτσα, χοτ-ντογκς, χάμπουργκερς, σάντουιτς, διάφορες πίτες, παγωτό.ψ

* To All Inclusive ξεκινάει με μεσημεριανό γεύμα την Μεγάλη Παρασκευή και τελειώνει με πρόγευμα την ημέρα αναχώρησης. Ισχύει 10.00 - 23.00. Μετά τις 23.00 γίνονται χρεώσεις, με βάση τους τιμοκαταλόγους που υπάρχουν στα διάφορα τμήματα.

Ειδικές περιλαμβανόμενες Πασχαλινές παροχές: Αναστάσιμο δείπνο από τις 00:00 έως 01:30 π.μ. και θα περιέχει εκτός των άλλων παραδοσιακή μαγειρίτσα, κρεατικό, τσουρέκια, κόκκινα αυγά, ψωμιά, ποτά all inclusive προγράμματος.

Την Κυριακή του Πάσχα από το πρωί θα γίνεται το ψήσιμο αρνιών. Μετά τις 12:00 π.μ. θα υπάρχει μπουφέ με ουζομεζέδες και στερεοφωνική μουσική. Πασχαλινό γεύμα (στη θέση του γεύματος της ημέρας) με παραδοσιακό οβελία, κοκορέτσι και άλλα εδέσματα σε μπουφέ, με ζωντανή μουσική, χορό.

KΙDS CLUB

Παιδική Απασχόληση από Ελληνίδες Παιδαγωγούς και Teenagers corner µε PlayStation

Η παιδαγωγός περιµένει και φέτος όλα τα παιδιά, πρωί και απόγευµα στον ειδικά διαµορφωµένο χώρο µας να δηµιουργήσουν να χορέψουν και να διασκεδάσουν. Διαγωνισµοί χορού, θεατρικές δραστηριότητες, χειροτεχνία, ζωγραφική, µπαλόνια και face painting θα κρατήσουν στο απόγειο το ενδιαφέρον των µικρών ηρώων µας.

Με πασχαλινο ALL INCLUSIVE

Γαλάζιες σπηλιές.., το περίφηµο ναυάγιο και ύµνοι από τη φιλαρµονική στη Mater Dolorosa

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Ζάκυνθος - Μοναδικός Επιτάφιος!

Αναχώρηση 06:30 το πρωί για το λιμάνι της Κυλλήνης απ’όπου επιβίβαση στο πλοίο για Ζάκυνθο. Άφιξη στο νησί και παρακολούθηση της λιτανείας του Εσταυρωμένου. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική και η συγκίνηση διαπερνά κάθε ψυχή καθώς η πένθιμη λιτανεία αρχίζει υπό τους ήχους της φιλαρμονικής. Μαζί με τον Εσταυρωμένο λιτανεύεται και η περίφημη εικόνα της “Mater Dolorosa”, δηλαδή της Παναγίας του Πάθους. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ολοκαίνουργιο (2019) πολυτελές ξενοδοχείο WHITE OLIVE ELITE 5* Lux κοντά στην παραλία του Λαγανά, και παροχές all inclusive από τις 6 μμ μέχρι τις 11 το βράδυ σύμφωνα με το πρόγραμμα. Δείπνο, εκκλησιασμός και ξεκούραση νωρίς, διότι ο Επιτάφιος της Μητρόπολης στην πόλη της Ζακύνθου, βγαίνει στις 4 το πρωί! Είναι η εμπειρία που πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσετε. Ο ωραιότατος ύμνος “Τον Κύριο υμνείτε…”, τονισμένος στην Ζακυνθινή εκκλησιαστική μουσική και που ψάλλεται από όλους, η ξακουστή “Gloria”, το “κομμάτι” (Πρώτη Ανάσταση) και το σπάσιμο των πήλινων σταμνών από τις νοικοκυρές όλων των σπιτιών που διαδραματίζονται κατά την Πρώτη Ανάσταση, θα σας εντυπωσιάσουν. Ακόμα ένα παμπάλαιο έθιμο που θα δούμε τα ξημερώματα του Μεγ.Σαββάτου είναι οι “Μάντζιες”, η αλλαγή ή “κλοπή” των επιγραφών των καταστημάτων που στο τέλος συγκεντρώνονται στην είσοδο του Δημαρχείου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για μπουφέ πρόγευμα και λίγη ξεκούραση γιατί έπεται μία πραγματικά υπέροχη ημέρα!

Μεγ. Σάββατο: Γύρος νησιού

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το παραθαλάσσιο χωριό του Αγ. Νικολάου όπου χρόνος για “βαρκάδα” στις μοναδικής ομορφιάς Γαλάζιες σπηλιές (έξοδα ατομικά). Θα συνεχίσουμε με πανοραμική διαδρομή μέχρι την χιλιοφωτογραφημένη παραλία του Ναυαγίου. Στάση για να θαυμάσουμε την υπέροχη θέα από ψηλά και συνεχίζοντας τις επισκέψεις μας, θα εντυπωσιαστούμε από τη Βυζαντινή Μονή της Παναγίας της “Αναφωνήτριας” με την ομώνυμη θαυματουργή Εικόνα. Εδώ διετέλεσε ηγούμενος ο μετέπειτα Άγιος Διονύσιος. Αργότερα διερχόμαστε από το χωρίο Μαχαιράδο όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησιά της Αγίας Μαύρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και παροχές all inclusive από τις 18.00 μέχρι τις 23.00. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε ένα κοκτέηλ και τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Ακολουθία. Η βραδιά συνεχίζεται στο ξενοδοχείο μας με πλούσιο Αναστάσιμο εορταστικό δείπνο συμπεριλαμβανομένων των ποτών, μαγειρίτσα και πολλά εκλεκτά εδέσματα.

Κυριακή Πάσχα: Ζακυνθινή Πασχαλιά

Χριστός Ανέστη! Γιορτινό μπουφέ πρόγευμα. Απολαύστε την ανοιξιάτικη μέρα στους χώρους του ξενοδοχείου, τις περιποιήσεις του Spa ή με μία κοντινή βόλτα στην αμμουδιά του Λαγανά (μόλις 300μ). Οι οβελίες ετοιμάζονται και τα πρώτα μεζεδάκια “βγαίνουν” γύρω στις 12 με την συνοδεία ούζου. Οι πλούσιες all inclusive παροχές (σνακς, ποτά, καφέδες κλπ) σήμερα ισχύουν όλη την ημέρα (10.00 - 23.00), εμπλουτισμένες με το πατροπαράδοτο Πασχαλινό γεύμα με γλέντι από ζωντανή μουσική και τοπικές καντάδες! Το απογευματάκι βόλτα στην πόλη, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την Λιτανεία της Παναγίας και να περπατήσετε στο τοπικό πανηγύρι. Ανεπιφύλακτα σας προτείνουμε να αφεθείτε για λίγο και στη ρομαντική ατμόσφαιρα των πανέμορφων της καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο με show cooking και πλούσια μπουφέ. Στη συνέχεια, απολαύστε το ποτό σας στο υπέροχο Bar του ξενοδοχείου μας.

Δευτέρα Πάσχα: Βασιλικός - Λόφος Στράνη - Μπόχαλη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Επίσκεψη στην προστατευόμενη περιοχή της θαλάσσιας χελώνας Καρέτα - Καρέτα, στον Βασιλικό. Συνεχίζουμε για τον ξακουστό Λόφο του Στράνη πάνω από την πόλη της Ζακύνθου, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Εθνικό μας Ύμνο και τους Ελεύθερους Πολιορκημένους. Στάση για φωτογραφίες και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το προάστιο της υψηλής κοινωνίας Μπόχαλη. Αργότερα, βόλτα στην πόλη της Ζακύνθου και χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για παροχές all inclusive από τις 18.00 μέχρι τις 23.00 σύμφωνα με το πρόγραμμα. Δείπνο με show cooking και πλούσια μπουφέ.

Τρίτη: Ζάκυνθος - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Επίσκεψη στο μουσείο του Σολωμού και του Κάλβου καθώς και στην εκκλησία των Αγγέλων. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το λιμάνι της Κυλλήνης. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Συνοπτικό πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής

  • Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Ζάκυνθος
  • Μέγ. Σάββατο: Μουσεία Σολωμού & Κάλβου - Γύρος νησιού
  • Κυριακή Πάσχα: Ζακυνθινή Πασχαλιά
  • Δευτέρα Πάσχα: Βασιλικός - Λόφος Στράνη - Μπόχαλη - Κυλλήνη – Αθήνα

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή καθηµερινά και παροχές ALL INCLUSIVE 18:00 - 23:00 στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι και ALL INCLUSIVE την Κυριακή του Πάσχα.

White Olive ELITE 5* Lux

4 µέρες

17 - 20 Απρ.

5 µέρες

17 - 21 Απρ.

Δίκλινο

279

345

3ο άτοµο

242

295

3ο άτοµο ως 12 ετών

115

140

4ο άτοµο *

228

275

4ο άτοµο ως 12 ετών *

200

250

Μονόκλινο

358

445

Τιµή κατ’άτοµο µε δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές)

µε All Inclusive και συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

White Olive ELITE 5* Lux

4 µέρες/ 3 νύχτες

5 µέρες/ 4 νύχτες

Δίκλινο

179

229

3ο άτοµο

136

172

3ο άτοµο ως 12 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο άτοµο *

122

152

4ο άτοµο ως 12 ετών *

90

115

Μονόκλινο

255

325

* Μεταφέρει την κράτηση σε Family με εσωτερική συρόμενη πόρτα.

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελή, κλιματιζόμενα πούλμαν • Εισιτήρια πλοίου Κυλλήνη - Ζάκυνθο - Κυλλήνη • Διαμονή στο ολοκαίνουργιο (2019) πολυτελές ξενοδοχείο WHITE OLIVE ELITE 5* Lux κοντά στην παραλία του Λαγανά • Μπουφέ πρόγευμα & ένα κύριο φαγητό καθημερινά σε μπουφέ (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα αντικαθιστούν την ημιδιατροφή της ημέρας • Παροχές all inclusive σύμφωνα με την αναλυτική περιγραφή από τις 18.00 έως τις 23.00 καθημερινά • Πλήρη διατροφή και πλήρες all inclusive πρόγραμμα ως περιγραφή την Κυριακή του Πάσχα! •Συμμετοχή στο Πασχαλιάτικο γλέντι • Ελεύθερη χρήση του Spa (εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ) • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.