Skip to main content

Exclusive Family Easter Holidays στο Amaronda Resort & Spa 4* Πάσχα 2020 από 185,00

ΕΡΕΤΡΙΑ, ΕΥΒΟΙΑ

Με πούλµαν αναχώρηση: 17 - 20 Απρ , 4 µέρες

Με δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) 2 , 3 , 4, 7 νύχτες

 Σας καλωσορίζουµε στο ολοκαίνουργιο (2018) πλήρως ανακαινισµένο και ανακατασκευασµένο ξενοδοχείο Amaronda Resort & Spa 4* Sup στην παραλία της Ερέτριας, στα 157 του εκλεπτυσµένα δωµάτια σε κεντρικό κτήριο και σε κοµψά bungalows στους ατέλειωτους κήπους του συγκροτήµατος. Όλα διαθέτουν κλιµατισµό, δορυφορική τηλεόραση, χρηµατοκιβώτιο, µπάνιο µε ντους, στεγνωτήρα µαλλιών, τηλέφωνο, µίνι ψυγείο, δωρεάν wifi, µπαλκόνι ή βεράντα. Ακόµα υπάρχουν οικογενειακά δωµάτια, επικοινωνούντα (connecting), bungalows µε µοιραζόµενη πισίνα, καθώς και δύο σουίτες µε ιδιωτική πισίνα.

Στις πλούσιες παροχές του συµπεριλαµβάνονται κεντρικό εστιατόριο, ταβέρνα το καλοκαίρι στην παραλία (a la carte), µπαρ στην πισίνα και στην παραλία, πισίνα και παιδική πισίνα (µε γλυκό νερό), αµµώδης ιδιωτική παραλία µε ξαπλώστρες και οµπρέλες, παιδική χαρά, Kids club για παιδιά 3 έως 10 ετών, δύο γήπεδα tennis, γήπεδο basket, 5x5, beach volley, bocce, δωρεάν wifi, γωνία internet, mini market, ΑΤΜ, κέντρο ευεξίας, κοµµωτήριο κατόπιν ραντεβού, παρεκκλήσι, αίθουσα συσκέψεων, υπαίθριος χώρος πάρκινγκ.

Πασχαλινό Amaronda

Απεριόριστα ποτά!

  • Απεριόριστη κατανάλωση ποτών κατά τη διάρκεια των συµπεριλαµβανοµένων γευµάτων/δείπνων (βαρε-λίσιο κρασί λευκό, ροζέ, κόκκινο, µπύρα ντραφτ, αναψυκτικά και νερό από postmix). Όλα self service, δίπλα στο µπουφέ.

Καθηµερινά

  • Πλούσιο πρόγευµα αµερικάνικου τύπου σε µπουφέ.

Μεγάλη Παρασκευή

  • Το δείπνο σε µπουφέ, µε νηστίσιµα και µη.

Μεγάλο Σάββατο

  • Λαµπάδες για την Ανάσταση, σε µικρούς και µεγάλους. Αναστάσιµο Δείπνο µε παραδοσιακή µαγειρίτσα και πλούσια εδέσµατα υπό τους ήχους ζωντανής µουσικής για γλέντι …Amaronda Style! (σερβίρεται στις 00:15 έως 01:30 π.µ. για άνεση).

Την Κυριακή του Πάσχα, ψήσιµο αρνιών!

  • Μετά τις 12:00, στήνεται µπουφέ µε ούζο και µεζέδες.
  • Πασχαλινό εορταστικό γεύµα σε µπουφέ στο εστιατόριο µε παραδοσιακό κοκορέτσι και αρνί (σε πιατέλες), πλούσιες σαλάτες, πλήθος από λαµπριάτικα εδέσµατα άλλα και µαγειρευτά και ζωντανή µουσική µε τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο και το συγκρότηµα του για παραδοσιακό γλέντι και χορό!

Δευτέρα του Πάσχα

  • Δείπνο µπουφέ για τους διαµένοντες

KΙDS' CLUB
µε την αποκλειστική φροντίδα  και την οργάνωση του «www.pipis.gr»

Παιδική απασχόληση σε καθημερινή βάση (11:00 - 13:00 & 17:00 - 20:00)

Μικροί μεγάλοι ακούστε!

Στο Amaronda περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους (3-10 ετών) να διασκεδάσουμε με διαγωνισμούς χορού, να κάνουμε πανέμορφα σχέδια στα προσωπάκια, και να παίξουμε παιχνίδια δραστηριοτήτων.

Οι γονείς χαλαροί θα απολαύσουν ένα καφέ και οι μικροί μας ήρωες θα ταξιδέψουν στην χώρα της διασκέδασης!

Με πασχαλινη ηµιδιατροφή και ποτα!

Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος συναντάει το Amaronda!

Το πρόγραμμά σας για το ομαδικό με πούλμαν!

Καταρράκτες Δρυµώνα - Λίµνη - Αγ.Ιωάννης Ρώσσος – Στενή - Χαλκίδα - Αρχαιολογικός χώρος & Μουσείο Ερέτριας

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Χαλκίδα - Amaronda

Αναχώρηση από Αθήνα στις 9:00 για Χαλκίδα. Στην πεζή περιήγηση μας θα δούμε το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο (έξοδα ατομικά), τον Ναό της Αγ. Παρασκευής, πολιούχου της Χαλκίδος (5ου αι). Απέναντι ακριβώς η Οικία του Ενετού Βαΐλου, του Διοικητή της Χαλκίδας κατά τα χρόνια της Ενετοκρατίας. Σε μικρή απόσταση το Τζαμί του Εμίρ Ζαδέ που στις μέρες μας λειτουργεί ως εκθεσιακός χώρος. Συνεχίζουμε για την παλιά γέφυρα, όπου θα ενημερωθούμε για το φαινόμενο του πορθμού του Ευρίπου και θα καταλήξουμε στο Κάστρο του Καράμπαμπα για να θαυμάσουμε τον χώρο και τη θέα από ψηλά. Χρόνος για γεύμα και κατευθυνόμαστε προς την Ερέτρια για το AMARONDA RESORT & SPA 4*. Χαρείτε τις ανέσεις του και τις υπηρεσίες του Spa, ξεκουραστείτε Το βράδυ δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά και παρακολούθηση με κατάνυξη της περιφοράς του Επιταφίου.

Μεγ.Σάββατο: Όσιος Δαβίδ - Καταρράκτες Δρυμώνα - Λίμνη - Αγ.Ιωάννης Ρώσσος

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την βόρεια Εύβοια. Στις πλαγιές του βουνού Καβαλάρης, θα προσκυνήσουμε στην Ι.Μ. του Οσίου Δαβίδ (16ου αι) και θα συνεχίσουμε για τους περίφημους καταρράκτες του Δρυμώνα όπου ο ποταμός Σηπιάς δημιουργεί ένα ονειρικό θέαμα καθώς το νερό πέφτει από ύψος 15 μέτρων σε μια κρυστάλλινη λίμνη κυκλωμένη από βράχια και δάσος από δρυς, έλατα και μαύρα πεύκα. Το μεσημέρι θα μας βρει στην γαλήνια παραθαλάσσια Λίμνη, όπου χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά). Θα ολοκληρώσουμε τις επισκέψεις μας στο Προκόπι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Ανάσταση. Ακολουθεί παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα, απεριόριστα ποτά, πλούσια εδέσματα αλλά και διασκέδαση με πλούσιο ρεπερτόριο για γλέντι …Amaronda Style!

Κυριακή Πάσχα: Λαμπρή στο Amaronda - Στενή Ευβοίας

Χριστός Ανέστη! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Λαμπριάτικη μέρα και χαρείτε την γιορτινή ατμόσφαιρα και να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου καθώς οι οβελίες σουβλίζονται στον κήπο, όπως προστάζει η παράδοση! Προμεσημβρινά μεζεδάκια με ουζάκι και κρασί και ακολουθεί το Πασχαλινό γεύμα με παραδοσιακό κοκορέτσι και αρνί, πλήθος από λαμπριάτικα εδέσματα, απεριόριστα ποτά και φυσικά με ορχήστρα για γλέντι, χορό, τραγούδι! Το απόγευμα κοντινή εκδρομή στην υπέροχη Στενή. Χρόνος για περίπατο στο ειδυλλιακό τοπίο και για να απολαύσετε ένα ρόφημα ή ένα γλύκισμα με θέα τα πλατάνια. Για όσους επιθυμήσουν να δειπνήσουν (έξοδα ατομικά) προτείνουμε το υπέροχο μπουφέ του ξενοδοχείου, αλλά και τις ταβέρνες της περιοχής για ..μαμαδίστικα μαγειρευτά!

Δευτέρα: Αρχαιολογικός χώρος & Μουσείο Ερέτριας - Οινοποιείο Λύκος - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο Μουσείο της Ερέτριας (έξοδα ατομικά) με σημαντικά ευρήματα από την ευρύτερη περιοχή που καλύπτουν χρονολογικά την περίοδο από την Πρώιμη Εποχή του Χαλκού μέχρι και τα Ρωμαϊκά χρόνια. Συνεχίζουμε για τον Αρχαιολογικό Χώρο όπου εκτός των άλλων θα δούμε και την περίφημη Οικία των ψηφιδωτών. Χρόνος για βόλτα και γεύμα στην παραλία της Ερέτριας και επίσκεψη στην πολυβραβευμένη οινοποιεία Λύκος. Θα ενημερωθούμε για προϊόντα ομορφιάς, την παραγωγική διαδικασία και θα δοκιμάσουμε κάποια από τα φετινά κρασιά επιστρέφουμε στην Αθήνα με τις ωραιότερες αναμνήσεις. Οινοποιείο Λύκος- Κάστρο Καράµπαµπα

Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος με την εννεαμελή Ορχήστρα του, θα «ντύσουν» με τραγούδια και τους πιο χαρούμενους ήχους το μεσημεριανό σας, την Κυριακή του Πάσχα!

Τιµή κατ’ άτοµο µε ηµιδιατροφή και ποτά στη διάρκεια των γευµάτων καθηµερινά, στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι & ζωντανή µουσική.

AMARONDA

RESORT 4*

Με πούλµαν

Με δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές)

4 µέρες

17 - 20 Απρ.

3 µέρες

2 νύχτες

4 µέρες

3 νύχτες

5 µέρες

4 νύχτες

8 µέρες

7 νύχτες

Δίκλινο KK GV

319

185

240

295

425

Δίκλινο KK SSV

330

192

245

310

445

Δίκλινο KK SV

355

202

269

345

505

Δίκλινο Bungalow GV

355

202

269

345

505

Δίκλινο Bungalow Sharing Pool ή Sea Front

399

245

325

410

610

Δίκλινο J.Suite KK SV

399

250

330

415

615

3o άτοµο

295

-30%

-30%

-30%

-30%

3ο άτοµο έως 12 ετών

95

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο  άτοµο έως 12 ετών*

237

-50%

-50%

-50%

-50%

Μονόκλινο ΚΚ GV

450

280

370

465

715

Bungalow Suite GV**

-

440

600

765

1020

GV: θέα κήπο SSV: πλευρική θέα θάλασσα SV: θέα θάλασσα

3ο άτομο ενήλικο μόνο σε Bungalow (υπό προϋποθέσεις στο κεντρικό κτήριο)

* 4ο άτομο έως 12 ετών μόνο σε δωμάτια με κουκέτα (στο κεντρικό κτίριο)

ή σε καναπέ στα Bungalow.

** Συνολική τιμή δωματίου για 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 12 ετών.

Επιβάρυνση μεταφοράς Αθήνα - AMARONDA - Αθήνα με Επιτάφιο και Ανάσταση € 35 το άτομο.

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές, μεταφορές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο ολοκαίνουργιο (2018) AMARONDA RESORT & SPA 4* στην είσοδο της Ερέτριας
  • Μπουφέ πρωϊνό και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Το Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ.Σάββατο και το πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με διασκέδαση, γλέντι, χορό και τραγούδι, είναι στη θέση της διατροφής της ημέρας
  • Ποτά (μη εμφιαλωμένα) σε απεριόριστη κατανάλωση κατά τη διάρκεια των φαγητών (κρασί, μπύρα, αναψυκτικά)
  • Ποτό υποδοχής κατά την άφιξη του γκρουπ
  • Καλαθάκι με τσουρέκι, κουλουράκια και πασχαλινά αυγά στο δωμάτιο σας
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75ετών
  • Αρχηγός /Συνοδός
  • Φ.Π.Α.