Skip to main content

GRECOTEL DAPHNILA BAY DASSIA 5* LUX Πάσχα 2020 από 335,00

ΔΑΣΣΙΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ

Μοναδική Πασχαλιάµε LUX.ME All Inclusive

Το LUXURY MADE EASY® γεννήθηκε μέσα από το όραμα ενός κοσμοπολίτικου τρόπου ζωής δίπλα στη θάλασσα και συστήνει με τη σειρά του το LUXE ALL-INCLUSIVE LIVING®, το οποίο έρχεται για να γίνει μέρος της ζωής σας! Απλά ακαταμάχητο!

Το Grecotel Daphnila Bay 5* Lux κρέμεται κυριολεκτικά από την καταπράσινη πλαγιά ενός λόφου με θέα στον κόλπο της Δασιάς στην Κέρκυρα. Για την διαμονή σας επιλέξτε τα ευρύχωρα Corfu guestrooms ή οικογενειακά bungalows ανάμεσα στους καταπράσινους κήπους.

Αφεθείτε σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι με τις παροχές LUX All Inclusive,όπου σας δίνει την δυνατότητα υπερπλήρους διατροφής κατά την διάρκεια ολόκληρης της ημέρας  ανάμεσα σε 6 εστιατόρια Ελληνικής, Ιταλικής και fusion κουζίνας. Αφεθείτε στο σέρβις των ανθρώπων της Grecotel και απολαύστε τις πολυτέλειες της οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Τέλος, θα απολαύσετε τις πιο αναζωογονητικές θεραπείες σε ένα από τα καλύτερα και πιο πολυτελή Spa της Κέρκυρας με το βλέμμα σας να χάνετε στη θάλασσα και τους καταπράσινους κήπους.

Απολαύστε καθημερινά

Γευματίστε με μοναδικές νηστίσιμες ελληνικές γεύσεις και όχι μόνο στο κεντρικό εστιατόριο Antica Cucina από πλούσια μπουφέ πρωί-μεσημέρι-βράδυ με νηστίσιμα και μη εδέσματα καθ'όλη την Μεγάλη Εβδομάδα. Εναλλακτικά, γευματίστε με την αύρα του Ιονίου σε ένα από τα εστιατόρια στην παραλία του resort.

Κρατήσεις για τα a la carte εστιατόρια γίνονται δεκτές στην υποδοχή του κεντρικού εστιατορίου έως το βράδυ τις προηγούμενης ημέρας, η λειτουργία τους κρίνεται πάντα αναλόγως των καιρικών συνθηκών.

Καφέδες - σνακς

Κατά τη διάρκεια όλης τις ημέρας μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, αναψυκτικά καθώς και επιλεγμένα κρασιά και αλκοολούχα ποτά, χορταστικά σνακ και παγωτά ανάμεσα στα γεύματα.

Όλο το εικοσιτετράωρο Χαρείτε πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης στα φιλόξενα σαλόνια του Lobby Bar απολαμβάνοντας το ποτό ή το κοκτέιλ σας.

Τιμούμε τα έθιμα!

Μεγάλο Σάββατο

Φροντισμένο εορταστικό μπουφέ, την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα και τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Κυριακή Πάσχα

Ελάτε στο παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών και το τσούγκρισμα των αυγών ανταλλάσσοντας Πασχαλινές Ευχές στο χώρο τις πισίνας. Το Πασχαλινό γλέντι ξεκινά με φιλέματα στο μπουφέ, λαχταριστούς μεζέδες και ελληνικά αποστάγματα.

Ο Πασχαλινός μπουφές που ετοίμασαν οι βραβευμένοι σεφ του ξενοδοχείου θα σας εντυπωσιάσει. Γευτείτε φρέσκες σαλάτες με λαχανικά, τον πατροπαράδοτο οβελία, κοκορέτσι, παραδοσιακά φαγητά καθώς και ποικιλία τυριών και επιδορπίων. Πάρτε μέρος στο παραδοσιακό γλέντι με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής και σύρτε το χορό παρέα με τοπικό χορευτικό συγκρότημα.

Δειπνήσετε στο κεντρικό εστιατόριο με φροντισμένες ελληνικές γεύσεις.

Ψυχαγωγία & σπορ

Χρήση των θαλασσίων σπορ (ιστιοσανίδα, κανό, ποδήλατα θαλάσσης), τέννις, τοξοβολία, καθώς και ποικίλων παιχνιδιών που διοργανώνουν οι ψυχαγωγοί. Ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους, καθώς και βραδινή διασκέδαση για τους μεγαλύτερους.

ELIXIR THALASSO SPA

Χαρίστε αναζωογόνηση και χαλάρωση στο σώμα και το πνεύμα στο κέντρο θαλασσοθεραπείας Elixir Thalasso Spa. Αφεθείτε στην ευεργετική επίδραση του νερού στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, ιδανική για τόνωση και αναζωογόνηση του σώματος. Στο ιερό της αφής και του αρώματος αφεθείτε στα χέρια των ειδικών για τέλεια τόνωση και αξέχαστη περιποίηση.

Για τους μικρούς μας φίλους

Το βασίλειο των παιδιών, καλωσορίζει τους µικρούς µας φίλους. Θα παίξουνε, θα διασκεδάσουνε και θα φτιάξουν όμορφες δημιουργίες της άνοιξης, που θα κρατήσουν ως ανάμνηση από τις διακοπές του Πάσχα.

Tasty Corner, τα παιδιά γευματίζουν σε παιδικό μπουφέ στο κεντρικό εστιατόριο Antica Cucina (εκτός Κυριακής του Πάσχα) με γευστικά και υγιεινά πιάτα, αναψυκτικά και σνακς αποκλειστικά για παιδιά, συνθέτουν το παιδικό μενού, προσεκτικά ελεγμένο από ειδικό διατροφολόγο.

Τιµή κατ’ άτοµο µε δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε LUX ALL-IN LIVING στο οποίο περιλαµβάνεται το Αναστάσιµο Δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα.

GRECOTEL DAPHNILA BAY DASSIA 5* Lux

Για κρατήσεις έως 20/3 *

Για κρατήσεις από 21/3

4 µέρες/

3 νύχτες

5 µέρες/

4 νύχτες

4 µέρες/

3 νύχτες

5 µέρες/

4 νύχτες

Δίκλινο Superior GV

335

418

369

462

Δίκλινο Superior Sea View

359

449

395

494

Δίκλινο Daphnila Bungalow

378

472

416

519

Δίκλινο Paradiso Family Bungalow

432

539

499

620

3ο άτοµο

-50%

-50%

-50%

-50%

3o άτοµο έως 13 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

4o άτοµο έως 13 ετών **

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

* Οι τιμές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό δωματίων. Εάν ο αριθμός τους καλυφθεί πριν τις 20/3, θα ισχύουν οι τιμές από 21/3 και μετά.

** 4o άτομο έως 13 ετών μόνο σε Family Paradiso

Για την επιβεβαίωση της κράτησης, απαιτείται προκαταβολή 50%, η οποία είναι μη επιστρέψιμη.