Skip to main content

Πηλιο Βολος με το Ι.Χ. σας Χριστουγεννα Πρωτοχρονια Φωτα απο 98,00

  • Pelion Resort Holel 4* 
  • Xenia Palace Portaria 4*
  • Volos Palace 4*
  • Ddomotel Xenia Volos 5*

 

PELION RESORT HOTEL 4*

Βρίσκεται σε υψόμετρο 750 μέτρων. Χτισμένο το 2008 σύμφωνα με την παραδοσιακή τοπική αρχιτεκτονική του Πηλίου, σαν ένα "χωριό" μέσα στο χωριό και σχεδιασμένο με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, το συγκρότημα έξι κτιρίων Pelion Resort αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο σημαντικά ξενοδοχεία στην Πορταριά.

Η υποδοχή, το μπαρ και το εστιατόριο, καθώς και το άνετο καθιστικό με τζάκι, στεγάζονται στα 2 κύρια κτίρια. Στο ισόγειο του κτιρίου υποδοχής υπάρχει επίσης το σπα μας. Ένας χώρος ηρεμίας και απόλαυσης όπου οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν τη σάουνα, χειροποίητα φτιαγμένη με τον παραδοσιακό φινλανδικό τρόπο και το τζακούζι. Επίσης μια σειρά από θεραπείες και μασάζ που ενισχύουν την υγεία, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε ατόμου.

Το καλοκαίρι, το καφέ, το μπαρ και το εστιατόριο λειτουργούν στην αυλή και στον καταπράσινο κήπο του ξενοδοχείου, δίπλα στην πισίνα. Οι μικροί μας επισκέπτες μας μπορούν να διασκεδάσουν στην υπαίθρια παιδική χαρά, κάτω από την δροσερή σκιά της βελανιδιάς και στο μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου.

Τα δωμάτια προσφέρουν άνετη διαμονή, όλα εξοπλισμένα μπάνιο με ντους υδρομασάζ ή μπανιέρα, Wi-Fi Internet (δωρεάν), ατομικά ελεγχόμενος κλιματισμός, κεντρική θέρμανση, στεγνωτήρα μαλλιών, προϊόντα περιποίησης, παντόφλες, ηλεκτρονικές κλειδαριές, τηλεόραση LED με θύρα USB αυτόματης αναπαραγωγής (για αναπαραγωγή βίντεο, φωτογραφιών και μουσικής), θύρα HDMI και έξοδο για ακουστικά., μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο, anatomic mattresses “Dunlopillo”, επώνυμα Λινά NIMA.

Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς μεταφορές / εκδρομές) με πρωινό.

 

ΧΡΙΣTΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

Δίκλινο Standard

98

Δίκλινο Superior

129

3ο άτομο ως 12 ετών

12

Τρίκλινο*

161

*Συνολική τιμή δωματίου για 3 ενήλικες.

Επιβάρυνση για Ημιδιατροφή : € 15 ανά ενήλικα ανά ημέρα, παιδί έως 12 ετών € 8 ανά ημέρα.

Επιβάρυνση για συμμετοχή στο ρεβεγιόν : € 40 ανά ενήλικα ανά ημέρα, παιδί έως 12 ετών € 20 .



 

Xenia Palace Portaria 4*

Το Xenia Palace Portaria ατενίζει τον Βόλο, τον Παγασητικό από το βουνό των Κενταύρων με τον αέρα ενός ξενοδοχείου που συνδυάζει την πολυτέλεια με την άψογη φιλοξενία. Βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα στολίδια του Πηλίου, την Πορταριά, της οποίας η ομορφιά, η αρχιτεκτονική και η γραφική τοποθεσία, την καθιστούν ιδανικό προορισμό διακοπών και βάση για αξέχαστες εκδρομές.Τα δωμάτια του ξενοδοχείου χαρακτηρίζονται από την πολυτέλεια και την αρμονία, διαθέτουν μίνι μπαρ, κεντρική θέρμανση, κλιματισμό, ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στο βουνό / πισίνα / κήπο, χρηματοκιβώτιο, μαρμάρινο μπάνιο, πιστολάκι, Wi-Fi πρόσβαση στο Internet, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη.

Τιμή ανά δωμάτιο ανά διαν/ση με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδρομές) με πρωινό καθημερινά.

XENIA PALACE PORTARIA 4*

ΧΡΙΣTΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

& ΦΩΤΑ

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

Δίκλινο Classic στην αριστερή πτέρυγα με θέα πισίνα

139

3o άτομο έως 6 ετών

Δωρεάν

3o άτομο 7 έως 12 ετών

10

Μονόκλινο Classic στην αριστερή πτέρυγα με θέα πισίνα

119

Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν :

  • Ελληνικό παραδοσιακό πρωινό σε buffet με προϊόντα τοπικών παραγωγών
  • ΔΩΡΕΑΝ χώρος στάθμευσης 80 θέσεων (άμεσης πρόσβασης από τον εθνικό δρόμο)
  • ΔΩΡΕΑΝ wi fi ασύρματο internet
  • ΔΩΡΕΑΝ είσοδο και χρήση του γυμναστηρίου

Επιβάρυνση ρεβεγιόν 24/12 + 31/12 αναμένεται.



 

Volos Palace 4*

µε Ηµιδιατροφή ΡΕΒΕΓΙΟΝ µε µουσική και ποτά***

Το Volos Palace Hotel ατενίζει τα νερά του Παγασητικού, με εμπνευσμένη νεοκλασική αρχιτεκτονική και με όλες τις σύγχρονες ανέσεις αποτελώντας την ιδανική επιλογή για κάθε επισκέπτη. Το παραδοσιακό χωριό της Πορταριάς βρίσκεται σε απόσταση 13χλμ., ενώ το Πήλιο είναι προσβάσιμο σε 27 χιλιόμετρα. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Στα ευρύχωρα και καλαίσθητα δωμάτια του κυριαρχούν τα ραφιναρισμένα ξύλινα έπιπλα, οι ζεστές πινελιές χρωμάτων, οι βελούδινες υφές και τα πολυτελή μπάνια με τις μαρμάρινες επενδύσεις. Απολαύστε την άνεση των πολυτελών δωματίων και η άψογη εξυπηρέτηση δωματίου. Το ξενοδοχείο προσφέρει διαμονή 72 δωματίων και σουιτών. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, διπλά τζάμια, μαρμάρινο μπάνιο, στεγνωτήρα μαλλιών, είδη προσωπικής φροντίδας, γραφείο εργασίας, mini bar, δορυφορική τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο.

Τιµή ανά δωμάτιο ανά διαν/ση µε το δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε ηµιδιατροφή / ΡΕΒΕΓΙΟΝ 24 & 31/12. Τα ρεβεγιόν µε µουσική και ποτά (κρασί λευκό & κόκκινο, αναψυκτικά & νερό εµφιαλωµένο)***

Volos Palace 4*

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

4η διανυκτέρευση

2

Δίκλινο θέα πόλη

145

101

108

Δίκλινο μερική θέα θάλασσα

158

111

120

Δίκλινο Deluxe θέα θάλασσα

183

132

141

3ο άτομο *

59

32

18

3ο άτομο ως 6 ετών **

7

Δωρεάν

Δωρεάν

3ο άτομο 7 ως 12 ετών **

30

25

18

Μονόκλινο θέα πόλη

126

86

92

Μονόκλινο μερική θέα θάλασσα

139

97

104

* 3ο άτομο σε καναπέ - κρεβάτι.  /  ** 3ο άτομο σε πτυσσόμενη κλίνη.

*** Οι αναγραφόμενες υπηρεσίες θα παρασχεθούν απρόσκοπτα εφόσον δεν υπάρξουν τροποποιήσεις ως προς τα υγειονομικά πρωτοκόλλα.

 



 

DOMOTEL XENIA VOLOS 5*

µε Ημιδιατροφή ΡΕΒΕΓΙΟΝ ***

 

Στην καλύτερη θέση, στην παραλία του Βόλου, το ξενοδοχείο μας αποτελεί ένα από τα καλύτερα δείγματα της ελληνικής αρχιτεκτονικής του 20ου αιώνα, δηλώνοντας ξεκάθαρα κι εξ αρχής την ταυτότητά του: πρόκειται για ένα πολυτελές ορμητήριο για περίπατο στην πόλη και εκδρομές στο βουνό, τις παραλίες και τα νησιά.

H αίσθηση της απλόχερης άνεσης, της ευγένειας και της λιτής κομψότητας ξεκινάει από την υποδοχή και είναι έκδηλη σε όλους τους χώρους του Domotel Xenia Volos.  

Kάθε δωμάτιο διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο με ντους ή μπανιέρα και βεράντα στον κήπο ή κήπο με θέα στην πόλη., βραστήρας νερού, καφέ και τσάι, δωρεάν ανανέωση, αφράτα μπουρνούζια και παντόφλες, αλλαγή πετσετών (κατόπιν αιτήματος),, έλεγχος θερμοκρασίας χώρου, επιλογή μαξιλαριού, θυρίδα ασφαλείας, μίνι μπαρ, τηλεόραση LCD 21 “, δορυφορική τηλεόραση, Δωρεάν WiFi, ραδιόφωνο, στεγνωτήρας μαλλιών.

Τιµή ανά δωμάτιο ανά διαν/ση  µε το δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε ηµιδιατροφή / ΡΕΒΕΓΙΟΝ 24 & 31/12***

DOMOTEL XENIA VOLOS 5*

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

Δίκλινο θέα πόλη

185

193

Δίκλινο θέα θάλασσα

214

220

3ο άτομο θέα πόλη

90

92

3ο άτομο θέα θάλασσα

100

105

3ο άτομο ως 6 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

3ο άτ. 7 ως 12 ετών θέα πόλη

45

45

3ο άτ. 7 ως 12 ετών θέα θάλασσα

50

53

Μονόκλινο θέα πόλη

131

135

 

Φόρος διαμονής 4 Ευρώ ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση,  θα πρέπει να πληρωθεί απευθείας στο ξενοδοχείο.