Skip to main content

Μυλος των Ξωτικων, Μετεωρα, Χριστουγεννα Πρωτοχρονια Φωτα 2021 απο 89,00

  • THESSALIKON GRAND HOTEL 5*   
  • GRAND METEORA 4*Sup
  • DIVANI METEORA 4*Sup
  • DOMOTEL ARNI HOTEL 4*
  • AIOLIDES HOTEL 4*
  • MOUZAKI PALACE 4*

THESSALIKON GRAND HOTEL 5*    µε Ημιδιατροφή ΡΕΒΕΓΙΟΝ ***

Λίγο έξω από την Καρδίτσα, μόλις μισή ώρα από τα Τρίκαλα και τον Μύλο των Ξωτικών! Το Thessalikon Grand Hotel & Spa 5* βρίσκεται στο Άλσος Χίλια Δέντρα σε απόσταση μόλις 3km από το κέντρο της Καρδίτσας  και 20 χιλιόμετρα από τη λίμνη Πλαστήρα (15’ λεπτά).  Αποτελεί αρχιτεκτονικό δημιούργημα αναφοράς. Ενταγμένο φιλικά στο τοπίο, με οικολογικό χαρακτήρα και βιοκλιματικό σχεδιασμό, δημιουργεί στον φιλοξενούμενο αίσθηση αρμονίας και ευχάριστη διάθεση.  Διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια 30 m2 , με 2 queen size beds, αυτόνομο κλιματισμό και θέρμανση, στεγνωτήρα μαλλιών, δορυφορική τηλεόραση, mini bar, safe deposit box, ασύρματο και ενσύρματο ίντερνετ.

Τιµή ανά δωμάτιο ανά διαν/ση µε το δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε ηµιδιατροφή / ΡΕΒΕΓΙΟΝ 24 & 31/12.***

THESSALIKON GRAND 5*

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

2

Δίκλινο

131

89

3ο άτομο

38

26

3ο άτομο έως 12 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο άτομο έως 4 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο άτομο 5 έως 12 ετών

33

23

Μονόκλινο

91

82

*** Οι αναγραφόμενες υπηρεσίες θα παρασχεθούν απρόσκοπτα εφόσον δεν υπάρξουν τροποποιήσεις ως προς τα υγειονομικά πρωτοκόλλα.

 



 

GRAND METEORA 4*Sup

µε Ηµιδιατροφή ΡΕΒΕΓΙΟΝ µε µουσική και ποτά***

Το GRAND METEORA HOTEL βρίσκεται στους πρόποδες των Μετεώρων και απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από το ιστορικο κέντρο της Καλαμπάκας. Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και την άρτια αισθητική του. Τα γήινα χρώματα, η πέτρα και το ξύλο υπάρχουν σε ολόκληρο το κτίσμα και δημιουργούν την αίσθηση μιας οικείας και ζεστής ατμόσφαιρας.

Κομψά, άνετα και πλήρως εξοπλισμένα, τα δωμάτια classic είναι εξοπλισμένα με όλα όσα χρειάζεστε για την άνετη διαμονή σας στο Grand Meteora Hotel . Τα Classic Rooms παρέχουν όλα ιδιωτικό μπαλκόνι όπου ο επισκέπτης μένει έκθαμβος από την εντυπωσιακή μεγαλοπρέπεια των Μετεώρων! Επίσης διαθέτουν θέρμανση, κλιματισμός, τηλεόραση LCD, τηλέφωνο, ψυγείο, σεσουάρ, μπανιέρα, προϊόντα περιποίησης, Δωρεάν wi-fi.

 

Τιµή ανά δωμάτιο ανά διαν/ση  µε το δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε ηµιδιατροφή / ΡΕΒΕΓΙΟΝ 24 & 31/12. Τα ρεβεγιόν µε μουσική από DJ και ποτά (κρασί λευκό & κόκκινο μη εμφιαλωμένο, μπύρες, αναψυκτικά)***

GRAND METEORA 4*Sup

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

Δίκλινο

165

143

3ο άτομο

62

52

3ο άτομο 3 έως 10 ετών

42

35

*** Οι αναγραφόμενες υπηρεσίες θα παρασχεθούν απρόσκοπτα εφόσον δεν υπάρξουν τροποποιήσεις ως προς τα υγειονομικά πρωτοκόλλα.



 

DIVANI METEORA 4*Sup

µε Ηµιδιατροφή ΡΕΒΕΓΙΟΝ µε DJ

 

Το Divani Meteora συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία με τη σύγχρονη αισθητική.

Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο μας περιβάλλεται από την απερίγραπτη φυσική ομορφιά των βράχων των Μετεώρων, ενθαρρύνοντας τους λάτρεις των εξερευνήσεων να την ανακαλύψουν. Η εντυπωσιακή τοποθεσία προσφέρει μοναδική θέα σε ένα από τα θαύματα της φύσης, κυριολεκτικά έξω από το παράθυρό σας.

Η διακόσμηση με ζεστές αποχρώσεις και το πολυτελές ξύλινο πάτωμα θα κάνουν τη διαμονή σας ακόμα πιο μοναδική. Όλα τα superior δωμάτια προσφέρουν όμορφη θέα στα βουνά ή στους θρησκευτικούς βράχους των Μετεώρων. Άνετο executive γραφείο-σεκρετέρ, όμορφο ξύλινο πάτωμα, πλήρως επιπλωμένο μπαλκόνι, ρυθμιζόμενος θερμοστάτης, πλήρως εξοπλισμένο mini-bar (με χρέωση), εντυπωσιακή θέα στα βουνά και τους βράχους των Μετεώρων, δυνατότητα για δωμάτια που επικοινωνούν μεταξύ τους (κατόπιν αιτήματος), ευρύχωρο μπάνιο με μεγάλη μπανιέρα, φωτιζόμενο καθρέφτη μακιγιάζ, σεσουάρ για τα μαλλιά.

 

Τιµή ανά δωμάτιο ανά διαν/ση  µε το δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε ηµιδιατροφή / ΡΕΒΕΓΙΟΝ 24 & 31/12. Τα ρεβεγιόν µε μουσική από DJ .

DIVANI METEORA 4*Sup

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

Δίκλινο Superior

222

199

3o άτομο

54

53

3o άτομο ως 8 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

Μονόκλινο

168

145

2 ενήλικες και 2 παιδιά σε 2 διπλανά δωμάτια με τιμή 2 δίκλινων δωματίων.

Οι ανωτέρω τιμές είναι ανά δωμάτιο ανά ημέρα και εμπεριέχουν Πρωινό σε Αμερικανικό μπουφέ, δείπνο σε μπουφέ ημέρας και το εορταστικό δείπνο 24/12 και 31/12, καθώς και όλους τους φόρους.

Γιορτινό δείπνο σε μπουφέ την Παραμονή  Χριστουγέννων/ Πρωτοχρονιάς με τη συντροφιά του DJ (σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα ) είναι μέρος της ημιδιατροφής.

 

Επίσης περιλαμβάνονται :

  • Παραδοσιακό Ελληνικό ποτό καλωσορίσματος
  • Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα στο δωμάτιο με την άφιξη 
  • Δωρεάν πάρκινγκ   
  • Δωρεάν Wi-Fi

·         Ελεύθερη χρήση γυμναστηρίου.

   

·         Παιδική απασχόληση με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας επισκέπτες στις 24 - 25 - 31 Δεκεμβρίου  & 1 Ιανουαρίου.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

·         Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 31/12 ένας τυχερός θα κερδίσει μια 2ημερη διαμονή σε Junior Suite για 2 άτομα με πρωινό, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Φόρος διαμονής 3 Ευρώ ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση,  θα πρέπει να πληρωθεί απευθείας στο ξενοδοχείο.

 



 

DOMOTEL ARNI HOTEL 4*

Το Domotel Arni είναι η πρώτη επιλογή όταν κάποιος επισκέπτεται την Καρδίτσα. Προσφέροντας έναν ιδανικό συνδυασμό ποιότητας και άνεσης δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη του να απολαύσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης μετατρέποντας το ταξίδι στην πόλη της Καρδίτσας σε μια μοναδική εμπειρία.

Μετά την ανακαίνισή του το 2006 έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο Α΄ κατηγορίας, όπου η παράδοση, η ιστορία και η αρχιτεκτονική συνδυάζονται αρμονικά και συνυπάρχουν σε ένα μοναδικό περιβάλλον. 

Τα δωμάτια διαθέτουν θυρίδα ασφαλείας, μίνι μπαρ, τηλεόραση LCD 32’’, δωρεάν WiFi, παντόφλες, βραστήρα, καφέ και τσάι.

 

Τιμή ανά δωμάτιο ανά διαν/ση με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδρομές) με πρωινό καθημερινά.

DOMOTEL ARNI HOTEL 4*

ΧΡΙΣTΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

22 – 26/12 & 30/12 – 2/1

ΦΩΤΑ

6 – 9/1

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

Δίκλινο

96

80

Μονόκλινο

85

60

Επιβάρυνση Ρεβεγιόν 24 ή 31 Δεκ : € 40 το άτομο.

Δωρεάν wi-fi σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους

Φόρος διαμονής 3 Ευρώ ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση,  θα πρέπει να πληρωθεί απευθείας στο ξενοδοχείο.



 

 

AIOLIDES HOTEL 4*

Το πετρόχτιστο ξενοδοχείο ¨Αιολίδες¨ σας υποδέχεται στο κεντρικό χωριό Καλύβια Πεζούλας,
στην καρδιά της λίμνης Πλαστήρα σε υψόμετρο 836 μέτρων με θέα τη λίμνη Πλαστήρα και τα Αγραφιώτικα βουνά.
Βρισκόμαστε στο κέντρο του χωριού δίπλα στα εστιατόρια, τα καφέ της περιοχής και σε μικρή απόσταση από τα κέντρα δραστηριοτήτων.

Ο ρομαντισμός συντροφεύει τα ευρύχωρα δωμάτια μας με την πέτρα και το ξύλο να κυριαρχούν σε όλους τους χώρους με τους χρωματισμούς και τη διακόσμηση να διαφοροποιούνται σε κάθε δωμάτιο. Επιλέξτε την κατηγορία του δωματίου που επιθυμείτε!      Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του στυλ διακόσμησης με ποιότητα υψηλού επιπέδου.  και τα χειροποίητα έπιπλα είναι βαμμένα στο χέρι σε διάφορους χρωματισμούς.       Απολαύστε την ευρυχωρία των δωματίων, την αυτονομία των οικογενειακών Studios και την θέα από το ιδιωτικό σας μπαλκόνι στη λίμνη Πλαστήρα και τα βουνά των Αγράφων.  για να απολαύσετε τον καφέ, το γεύμα ή το ποτό σας με θέα τη λίμνη Πλαστήρα.

Τιµή ανά δωμάτιο ανά διαν/ση µε το δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε ηµιδιατροφή καθημερινά.

AIOLIDES HOTEL 4*

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

23 – 28/12  & 29/12 – 3/1

ΦΩΤΑ

 5-8/1 & 6-9/1

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

4

3

2

Δίκλινο Comfort

186

173

149

136

Δίκλινο Superior

197

184

163

149

3o άτομο

28

28

28

28

3o άτομο έως 8 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

Premium Studio *

242

231

209

198

* Συνολική τιμή δωματίου για 4 άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας.



 

 

MOUZAKI PALACE 4*

Το Mouzaki Palace χτισμένο σε λόφο, στις παρυφές της πόλης του Μουζακίου και αποτελεί μια έξοχη πρόταση διαμονής στην ευρύτερη περιοχή των νομών Καρδίτσας και Τρικάλων. Περιτριγυρισμένο από ένα δάσος με βελανιδιές, καστανιές και πεύκα προσφέρει μια πανοραμική θέα της πόλης του Μουζακίου και του Θεσσαλικού κάμπου, σε ένα φυσικό τοπίο που θα σας μαγέψει. Απέχει μόλις 15΄από τα Τρίκαλα, 20΄ από την Καρδίτσα και 30΄από την Λίμνη Πλαστήρα, την Ελάτη και το Περτούλι (με το χιονοδρομικό του κέντρο), την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα καθώς και τα χωριά της Αργιθέας και των Αγράφων είναι εξίσου σε κοντινή απόσταση.
Όλα τα δωμάτια που κύριο χαρακτηριστικό τους είναι τόσο η θέα που προσφέρουν στον κάμπο και στην πόλη του Μουζακίου όσο και οι γήινες αποχρώσεις τους, υπόσχονται μια ξεκούραστη και ευχάριστη διαμονή. Είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση, mini bar, χρηματοκιβώτιο, σεσουάρ μαλλιών, τηλέφωνο  και δωρεάν παροχή ενσύρματου και ασύρματου ίντερνετ .

Τιµή ανά δωμάτιο ανά διαν/ση µε το δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδρομές) µε ημιδιατροφή /Ρεβεγιόν 24 & 31/12 με ζωντανή μουσική ***

MOUZAKI PALACE 4*

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

4η νύχτα

Δίκλινο

175

167

3ο άτομο *

67

63

3ο / 4o άτομο ως 5 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

3ο / 4o άτομο 6 ως 12 ετών

35

35

Μονόκλινο

128

125

*** Οι αναγραφόμενες υπηρεσίες θα παρασχεθούν απρόσκοπτα εφόσον δεν υπάρξουν τροποποιήσεις ως προς τα υγειονομικά πρωτοκόλλα.