Skip to main content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015-16 ΣΕΡΡΕΣ!ΑΠΟ 165.00

ΚΕΡΚΙΝΗ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - ΦΑΡΑΓΓΙ ΑΓΓΙΤΗ – ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ

4ΗΜΕΡΕΣ

1η ημέρα:   ΑΘΗΝΑ-ΣΕΡΡΕΣ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για την πόλη των Σερρών. Μετά από ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, το απόγευμα φτάνουμε στο ξενοδοχείο μας ELPIDARESORT & SPA όπου θα μας καλωσορίσουν με κόκκινο ζεστό κρασί. Τακτοποίηση στα δωμάτια όπου θα μας περιμένουν Χριστουγεννιάτικες τοπικές λιχουδιές. Το βράδυ ετοιμαζόμαστε για το εορταστικό ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΑΓΓΙΤΗ - ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Σπήλαιο Αλιστράτη το μεγαλύτερο και ωραιότερο σπήλαιο της Ελλάδας. Το σπήλαιο δημιουργήθηκε από την ροή του νερού πάνω στα πετρώματα της γης πριν από 2.000.000 χρόνια, προκαλώντας δέος για την υπόγεια ομορφιά του, ενώ σύμφωνα με το μύθο από τη φυσική διώρυγα του σπηλαίου ο Πλούτωνας οδήγησε την Περσεφόνη στον Άδη. Ακολουθώντας την διαδρομή εντός του σπηλαίου, οι επισκέπτες αντικρίζουν επιβλητικές στοές σε μήκος 3 χλμ., κατάλευκους αλλά και πολύχρωμους σταλακτίτες καθώς και ένα δάσος από σταλαγμίτες ύψους 10 μ. Εν συνεχεία, δίπλα στο σπήλαιο της Αλιστράτης, συναντάμε το Φαράγγι του ποταμού Αγγίτη, ονομαστό έργο των Μακεδόνων επί Φιλίππου Β΄. Ο ποταμός Αγγίτης εκτείνεται σε μήκος 15 χλμ. σχηματίζοντας ζώνες με πλούσια βλάστηση, που μπορούν να θαυμάσουν οι επισκέπτες με τουριστικό τρενάκι ακολουθώντας μια μαγευτική διαδρομή μιας ώρας, ενώ για τους πιο τολμηρούς η περιοχή προσφέρεται για πεζοπορία, ποδηλασία και ράφτινγκ. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Δράμα. Τα τελευταία 7 χρόνια η Δράμα τείνει να ταυτιστεί με το μοναδικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό που στήνεται στο κέντρο της πόλης στα πλαίσια της "Ονειρούπολης". Η Ονειρούπολη αφορά ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων και happenings που μεταφέρουν την κατανυκτική ατμόσφαιρα σε μικρούς και μεγάλους ταξιδεύοντας τους πραγματικά σε παραμυθένιους κόσμους. Ως κεντρικό σημείο ορίζεται η Πλατεία Ελευθερίας και κάθε χρόνο μια ανοιχτή ομάδα δημοτικών υπαλλήλων και πολλών εθελοντών στήνουν τα ξύλινα σπιτάκια του χωριού του παραμυθιού. Το σπίτι του Αη Βασίλη, το παραμυθόσπιτο, το ατελιέ των ξωτικών, και το σπίτι της οικοπεριπέτειας είναι μόνο μερικά από τα σημεία που συγκεντρώνουν τα χαμόγελα των χιλιάδων επισκεπτών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση

3η ημέρα: ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΟΔΡΟΜΟΥ – ΧΙΟΝΟΔΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΙΛΙΑ

 Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Ιερά Μονή Τίμιου Προδρόμου, που βρίσκεται στο βάθος μιας κατάφυτη χαράδρας στο Mενοίκιο όρος.  Η Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών κτίστηκε το 1270 και αποτελεί ένα εκπληκτικής ομορφιάς μνημείο της Βυζαντινής τέχνης. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το Χιονοδρομικό κέντρο Λαϊλάς, το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 1.600μ. στη βόρεια πλευρά του Αλί Μπαμπά μέσα σε δάσος από οξιές και έλατα. Απέχει από τη πόλη των Σερρών 27 χλμ. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για παιχνίδι με το χιόνι και για να απολαύσουμε ένα ζεστό ρόφημα στο σαλέ του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΑΜΦΙΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Αμφίπολη, όπου θα επισκεφθούμε το αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης. Στην συνέχεια περίπου στις 12.00 θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής και μετά από ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στον τελικό μας προορισμό στις 21:00.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές , εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή 3 ή 4 νύχτες στο ξενοδοχείο ElpidaResort & Spa
  • Καλωσόρισμα με ζεστό κόκκινο κρασί
  • Λιχουδιές στο δωμάτιο και στο Lobby του Ξενοδοχείου
  • Πρωινό και δείπνο καθημερινά σε μπουφέ
  • LateCheckout
  • Εορταστικό Ρεβεγιόν
  • Ρεβεγιόν στις 24/12 ή στις 31/12με D.J στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
  • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλεια στους εκδρομείς με πούλμαν
  • ΦΠΑ

3 διανυκτερεύσεις αναχώρηση 24/12 & 31/12

Τιμή κατ άτομο με πούλμαν & ημιδιατροφή / ρεβεγιόν με d.j

2-κλινο

3Ο άτομο

1ο παιδί έως 12 ετών

2Ο παιδί έως 12 ετών*

Μονόκλινο

235€

185€

95€

170€

310€

*οικογενειακές μεζονέτες περιορισμένες

3 διανυκτερεύσεις

Τιμή κατ άτομο με ΙΧ & ημιδιατροφή / ρεβεγιόν με d.j

2-κλινο

3Ο άτομο

1ο παιδί έως 12 ετών

2Ο παιδί έως 12 ετών

Μονόκλινο

165€

115€

Δωρεάν

100€

240€