Skip to main content

ΓΙΟΡΤΕΣ 2015-16 ΒΕΡΟΙΑ!ΑΠΟ 160,00

ΒΕΡΓΙΝΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ- ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΔΙΟΝ

4ΗΜΕΡΕΣ

1η ημέρα:  ΑΘΗΝΑ-ΒΕΡΓΙΝΑ-ΒΕΡΟΙΑ

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 7:00 το πρωί για την όμορφη Μακεδονία. Στάσεις για καφέ και ξεκούραση στη Λαμία και επόμενος σταθμός για φαγητό και καφέ τα Τέμπη. Στην συνέχεια κατευθυνθούμε προς την Βεργίνα όπου θα ξεναγηθούμε. Η Βεργίνα αποτελεί έναναπότούςσημαντικότερουςαρχαιολογικούςχώρους της Ελλάδας. Εδώ και πολλά χρόνια γνωρίζαμε την ύπαρξη ενός τάφου Μακεδονικού, ενός ανακτόρου της ελληνιστικής περιόδου,μιαςεκτεταμένης νεκρόπολης φτιαγμένη από μικρούς τύμβους. Στην συνέχειααναχωρούμε για την Βέροια. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας AigesMelathron στην Βέροια, τακτοποίηση στα δωμάτια μας, ξεκούραση. Εορταστικό δείπνο - ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση. 

2η ημέρα: ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ-ΕΔΕΣΣΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Παναγία Σουμελά. Από την Βέροια, μέσω της διαδρομής Γεωργιανοί – Καστανιά σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων, στην Καστανιά Ημαθίας στις πλαγιές του Βερμίου  βρίσκεται ηΠαναγία Σουμελά. Γύρω από την Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά, υπάρχει πολύ πράσινο και όμορφη θέα. Εκτός από την εκκλησία, στον χώρο υπάρχουν εστιατόρια καθώς και μικρά μαγαζιά με αναμνηστικά και άλλα είδη, όπως τις ποντιακές λιχουδιές. Επόμενος σταθμός μας η Έδεσσα με τους περίφημους Καταρράκτες, τα ποτάμια, τα νερά, το φυσικό περιβάλλον και τους παραδοσιακούς Μύλους. Θα επισκεφθούμε το περίφημο Κανναβουργείο της Έδεσσας του οποίου ο κύριος όγκοςσήμερα χρησιμοποιείται ως Μουσείο. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΑΡΙΔΑΙΑ-ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Λουτράκι Αριδαίας. Η μοναδικής ομορφιάς περιοχή των Λουτρών Πόζαρ χαρακτηρίζετε ως η μικρή Ελβετία, για τα εξαιρετικά της spa και το ειδυλλιακό τοπίο. Στους πρόποδες του όρους Βόρρας, μέσα στο φαράγγι των Λουτρών, το ιαματικό νερό αναβλύζει ασταμάτητα για χιλιάδες χρόνια, χαρίζοντας ευεξία, χαλάρωση αλλά και θεραπεία στους αμέτρητους επισκέπτες του. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο. Η παραδοσιακή μακεδονίτικη αρχιτεκτονική, η εκπληκτική θέα στη λίμνη Βεγορίτιδα και, βεβαίως, το χιονοδρομικό του Καϊμακτσαλάν, έχουν αναδείξει τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο στον πιο δημοφιλή ορεινό προορισμό της Δυτικής Μακεδονίας και σε έναν από τους σημαντικότερους της Ελλάδας. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε το γεύμα μας σε μια από παραδοσιακές ταβέρνες και να χαλαρώσουμε με ένα ζεστό ρόφημα σε ένα από τα όμορφα café –bar που υπάρχουν στο χωριό (προαιρετικά). Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα : ΔΙΟΝ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αφού τακτοποιήσουμε τις αποσκευές μας στο πούλμαν θα αναχωρήσουμε για το Δίονόπου θα ξεναγηθούμε στον Αρχαιολογικό του χώρο και το μουσείο. Στην συνέχεια θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής με δύο ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση άφιξη αργά το απόγευμα στην Αθήνα.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές , εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή 3 ή 4 νύχτες στο ξενοδοχείο AigesMelathron              
  • Γιορτινό καλωσόρισμα με χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα στο δωμάτιο κατά την άφιξη
  • Πρωινό και δείπνο καθημερινά σε μπουφέ
  • Ρεβεγιόν στις 24/12 ή στις 31/12με ζωντανή μουσική στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
  • Ξενάγηση στους αρχαιολογικούς χώρους Βεργίνα και Δίον
  • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου επίσημος ξεναγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλεια στους εκδρομείς με πούλμαν
  • ΦΠΑ

3 διανυκτερεύσεις αναχώρηση 24/12 & 31/12

Τιμή κατ άτομο με πούλμαν & ημιδιατροφή / ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική

2-κλινο

3Ο άτομο

1ο παιδί έως 12 ετών

2Ο παιδί έως 12 ετών

Μονόκλινο

235€

195€

98€

135€

298€

3 διανυκτερεύσεις

Τιμή κατ άτομο με ΙΧ & ημιδιατροφή / ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική

2-κλινο

3Ο άτομο

1ο παιδί έως 12 ετών

2Ο παιδί έως 12 ετών

Μονόκλινο

160€

115€

Δωρεάν

70€

225€