Skip to main content

Αγ. Πνεύματος 2022 ΡΟ∆ΟΣ! από 389€

 .....& ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ

Αναχωρηση 9-13/6/2022

5 μέρες

1η μέρα: Αθήνα - Ρόδος - Πεταλούδες - Πόλη Ρόδου

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ρόδο. Άφιξη και επίσκεψη στον συγκλονιστικό βιότοπο των Πεταλούδων! Περίπατος δίπλα σε λιμνούλες με νούφαρα, σκιερά μονοπάτια, ξύλινα γεφυράκια, κελαριστά ρυάκια αλλά και μικρούς καταρράκτες. Αμέτρητα δέντρα, πλατάνια, σχίνα, κουμαριές, μυρτιές, κισσοί κ.α. συνθέτουν μια τροπική μαγεία προσφέροντας δροσιά, υγρασία και τροφή στις πορτοκαλοκόκκινες νυχτοπεταλούδες. Θα συνεχίσουμε για γνωριμία με τα αξιοθέατα στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου αρχίζοντας από το λόφο του Μόντε Σμίθ με την πανοραμική θέα. Περίπατος στα δρομάκια, το παλιό λιμάνι και το Κάστρο των Ιπποτών. Χρόνος για γεύμα και κατευθυνόμαστε για το πολυτελές RODOS PALACE HOTEL 5* στην Ιξιά. Εγκατάσταση σε δωμάτια με θέα θάλασσα και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

2η μέρα: Κρουαζιέρα στη Σύμη και τον Πανορμίτη (έξοδα ατομικά)

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ολοήμερη κρουαζιέρα, από το λιμάνι της Ρόδου στην πανέμορφη Σύμη και τον Πανορμίτη. Στα νοτιοδυτικά, θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή του Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτη, την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες προσκυνητές. Το μοναστήρι “γεμίζει” το φυσικό λιμανάκι με το επιβλητικό καμπαναριό και τα αμέτρητα κελιά. Συνεχίζουμε για τη Σύμη με τα χαρακτηριστικά νεοκλασικά και τις ατέλειωτες σκάλες που γεμίζουν τα κενά μεταξύ τους. Η Σύμη έχει παραμείνει άθικτη στο χρόνο, κρατώντας φυσική ομορφιά σε πρότυπο δωδεκανησιακό στυλ. Κρυστάλλινη θάλασσα, φρέσκο ψάρι και φιλοξενία των ντόπιων που σκλαβώνει τον επισκέπτη. Επιστροφή το απόγευμα στη Ρόδο και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

3η μέρα: Επτά Πηγές - Λίνδος - Μονή Τσαμπίκας - Καλλιθέα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για μία υπέροχη διαδρομή στις Ανατολικές ακτές του νησιού. Στάση στον “κρυφό παράδεισο της Ρόδου”, τις Επτά Πηγές. Ένα καταφύγιο δροσιάς και ξεκούρασης για τους περιηγητές του νησιού, στην αγκαλιά των πλατανιών και των πεύκων, συντροφιά με τα κελαρύσματα πουλιών δίπλα στα τρεχούμενα νερά. Συνεχίζουμε για την Αιγαιοπελαγίτικη Λίνδο με τα ολόλευκα σπιτάκια, τα γραφικά πλακόστρωτα και την Ακρόπολη να δεσπόζει ψηλά πάνω στον βράχο (έξοδα ατομικά). Επιστρέφοντας θα προσκυνήσουμε στη Μονή της Παναγίας της Τσαμπίκας, ενώ τελευταίος μας σταθμός για απογευματινό καφέ θα είναι στις εντυπωσιακά ανακαινισμένες Θέρμες της Καλλιθέας (έξοδα ατομικά). Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

4η μέρα: Χάλκη (προαιρετική εκδρομή – έξοδα ατομικά) ή ελεύθερη μέρα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για τη Σκάλα Καμείρου, από όπου θα πάρουμε το καράβι, που θα μας πάει στο νησί της Χάλκης, το νησί των νέων όπως έχει χαρακτηριστεί, με την πανάρχαια ιστορία, τις εξαιρετικές παραλίες τύπου Καραϊβικής με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και ντόπιους χαλκίτικους μεζέδες όπως το ξακουστό χαλκίτικο γαριδάκι. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Για όσους δεν επιλέξουν την εκδρομή στη Χάλκη, χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουν τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Το βράδυ δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα: Πόλη Ρόδου - Φιλέρημος - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και λίγος ακόμα χρόνος στις πολυτελείς ανέσεις του συγκροτήματος. Αναχωρούμε με τις αποσκευές μας για την πόλη της Ρόδου για τα τελευταία σουβενίρ και αργότερα κατευθυνόμενοι προς το αεροδρόμιο, ανάβαση στην Φιλέρημο με τα πλουμιστά παγώνια έξω από το ναό της Παναγίας του 14ου αι. και τον δρόμο του Γολγοθά που καταλήγει στον τεράστιο σταυρό με την μαγευτική θέα στο νησί και το Αιγαίο! Πτήση επιστροφής για Αθήνα.

Πτήσεις µε Sky Express (9-13/6):

Αθήνα – Ρόδος: 07:45 - 08:45     GQ280      

Ρόδος – Αθήνα: 21:15 - 22:15     GQ285

Τιµή κατ’άτοµο αεροπορικώς με ηµιδιατροφή

RODOS PALACE HOTEL   5*

9-13/6

Δίκλινο Standard θέα θάλασσα

389

Δίκλινο Superior θέα θάλασσα

405

Δίκλινο Premium θέα θάλασσα

437

3ο άτομο

334

3ο άτομο έως 14 ετών

298

Μονόκλινο Standard θέα θάλασσα

487

Μονόκλινο Superior θέα θάλασσα

511

Μονόκλινο Premium θέα θάλασσα

563

Φόροι αεροδρομίου € 52 κατ' άτομό 

Περιλαμβάνονται: • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Ρόδος-Αθήνα µε Sky Express δικαίωμα ανά επιβάτη μίας (1) αποσκευής μέχρι 20 κιλά και μίας (1) χειραποσκευής μέχρι 8 κιλά • Μεταφορές - εκδρομές ως ανωτέρω πρόγραμμα µε πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο πολυτελές RODOS PALACE HOTEL 5* στην παραλία της Ιξιάς σε δωμάτια με θέα θάλασσα • Μπουφέ πρωϊνό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδροµίου € 52 κατ' άτοµο  •  O φόρος διανυκτέρευσης € 4,00 / δωμάτιο / διανυκτέρευση  • Εισιτήρια πλοίου για τις Κρουαζιέρες στη Σύμη – Πανορμίτη και στη Χάλκη.