Skip to main content

Κεφαλονιά & Ιθάκη Καλοκαίρι 2018 από 248,00

Αναχ: 30 Ιουν. & 7, 14, 21, 28 Ιουλ. & 4, 14, 19, 25 Αυγ. & 1, 8 Σεπ.
EARLY BOOKING!

1η µέρα: Αθήνα - Κυλλήνη - Κεφαλονιά

Αναχώρηση νωρίς το πρωί Αθήνα µε ενδιάµεση στάση στην Ακράτα. Επιβίβαση στο πλοίο της γραµµής και άφιξη στο λιµάνι του Πόρου. Χρόνος για φαγητό. Συνεχίζουµε για το γραφικό χωριό Μεταξάτα, όπου εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Το απόγευµα επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νησιού το πανέµορφο Αργοστόλι για βόλτα και φαγητό. Μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφικό Λιθόστρωτο, τα εµπορικά καταστήµατα και να χαλαρώσετε στα όµορφα ταβερνάκια.

2η µέρα: Γύρος νησιού

Πρόγευµα και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούµε το καταπληκτικό σπήλαιο της Δρογκαράτης , την όµορφη κωµόπολη της Σάµης και το απαράµιλλης οµορφιάς λιµνοσπήλαιο της Μελισσάνης. Επόµενος σταθµός µας το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγ.Ευφηµίας όπου χρόνοςς για µπάνιο και γεύµα. Ακολουθεί η γοητευτική διαδροµή προς το βόρειο τµήµα του νησιού για να καταλήξουµε στον παραδοσιακό και κοσµοπολίτικο οικισµό του Φισκάρδου. Στον δρόµο του γυρισµού θα δούµε την ιστορική χερσόνησο της Άσσου µε το ενετικό κάστρο και θα φωτογραφίσουµε την ξακουστή παραλία του Μύρτου µε τα γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική επίσκεψη στο Αργοστόλι για βόλτα και φαγητό.

3η µέρα: Αγ.Γεώργιος - Αγ.Γεράσιµος - Σκάλα

Πρόγευµα και αναχώρηση πρωί για το κάστρο του Αγ. Γεωργίου, πρώτη πρωτεύουσα του νησιού. Στη συνέχεια θα επισκεφθούµε το µοναστήρι του Αγ.Γερασίµου, πολιούχου και προστάτη του νησιού-προσκύνηµα στο ιερό Λείψανο. Επόµενος σταθµός µας ο τοπικός συνεταιρισµός κρασιού για να δοκιµάσουµε τα τοπικά κρασιά (Ροµπόλα). Συνεχίζουµε για την όµορφη Σκάλα, παραθαλάσσιο χωριό µε µεγάλη τουριστική ανάπτυξη όπου χρόνος για µπάνιο και γεύµα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευµα επίσκεψη στο Αργοστόλι για βόλτα και φαγητό.

4η µέρα: προαιρετική εκδροµή στην Ιθάκη

Πρόγευµα και ηµέρα αφιερωµένη στην πατρίδα του Οδυσσέα, την γειτονική µας Ιθάκη Αναχώρηση από το λιµάνι της Σάµης προς τον Πισαετό . Πρώτος µας σταθµός η πρωτεύουσα, το πανέµορφο Βαθύ. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Σταυρό, όπου υπάρχει η παλαιότερη προτοµή του Οδυσσέα από το γλύπτη Καστριώτη και η εκκλησία του Σωτήρος. Στη συνέχεια περνώντας από το παραθαλάσσιο χωριό Φρίκες, θα καταλήξουµε στον παραδοσιακό οικισµό Κιόνι. χρόνος για µπάνιο και γεύµα. Επιστροφή από το λιµάνι του Πισαετού για Κεφαλονιά.

5η µέρα: Λειβαθού - Καταβόθρες - Κυλλήνη - Αθήνα

Πρόγευµα και αναχώρηση από το ξενοδοχείο Ακολουθεί µια όµορφη διαδροµή στην περιοχή της Λειβαθούς. Διασχίζουµε τα γραφικά χωριά Κουρκουµελάτα & Καλιγάτα και συνεχίζουµε για το γύρο της Λάσσης. Θα δούµε τις πανέµορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού και ολοκληρώνοντας την περιήγηση µας στο νότιο τµήµα του νησιού θα επισκεφθούµε το µοναδικό γεωλογικό φαινόµενο Καταβόθρες. Αποχαιρετάµε την Κεφαλονιά και αναχωρούµε για Αθήνα από το λιµάνι του Πόρου.

APOLLON PALACE HOTEL KEFALONIA
Ένα φιλόξενο οικογενειακό και πεντακάθαρο ξενοδοχείο στα Μεταξάτα, δίπλα στα Κουρκουµελάτα, µε εντυπωσιακούς κήπους, πολύχρωµες βουκαµβίλιες, και παραδοσιακά σπίτια. Φιλική εξυπηρέτηση, άνετοι κοινόχρηστοι χώροι & πισίνα µε υδροµασάζ, Τα δωµάτια διαθέτουν κλιµατισµό, τηλέφωνο, µπαλκόνι, ψυγείο, τηλεόραση, σεσουάρ για τα µαλλιά.

Τιµή κατ’άτοµο µε πρωϊνό, µε πούλµαν, 5µέρες

Αναχ: 30 Ιουν. & 7, 14, 21, 28 Ιουλ. & 4, 14, 19, 25 Αυγ. & 1, 8 Σεπ.

 

30/6, 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 1/9, 8/9

4/8, 14/8, 19/8, 25/8

Δίκλινο

248

268

3ο άτοµο

215

224

Μονόκλινο

310

340

Οι ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΕΚΠΤΩΣΗ ως προσφορά για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τις 10 Μαίου. Μετά θα προσαυξηθούν κατά 10% περίπου.

Περιλαµβάνονται:
• Μεταφορές, εκδροµές µε πολυτελές, κλιµατιζόµενο πούλµαν
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από το λιµάνι της Κυλλήνης, προς Κεφαλονιά, µε επιστροφή
• Διαµονή στο ξενοδοχείο APOLLON PALACE 2* sup στα Μεταξάτα
• Πρόγευµα µπουφέ καθηµερινά
• Κεφαλλονίτης αρχηγός/συνοδός
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδροµείς έως 75 ετών
• Φ.Π.Α.

Δεν περιλαµβάνονται:
• Είσοδοι σε µουσεία και χώρους επισκέψεων.