Skip to main content

Πανδαισία Ιονίου Καλοκαίρι 2018 από 245,00

Πάργα - Παξοί - Λευκάδα - Σκορπιός - Πρέβεζα - Παλαιοκαστρίτσα
3 & 12 Αυγούστου. 1 Σεπτεµβρίου

1η µέρα: Αθήνα - Άρτα - Πρέβεζα

Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 08:00 µε προορισµό την νησιωτική Πρέβεζα µέσω Ρίου - Αντιρρίου, χρόνο για γεύµα στο παραθαλάσσιο Μενίδι και επίσκεψη στο θρυλικό γεφύρι της Άρτας. Άφιξη και τακτοποίηση στο MARGARONA ROYAL 3* sup στην Πρέβεζα. Απολαύστε την πισίνα και τις εγκαταστάσεις. Το βράδυ δείπνο.

2η µέρα: Κέρκυρα - Πόλη - Παλαιοκαστρίτσα

Πλούσιο µπουφέ πρόγευµα νωρίς και αναχώρηση για Ηγουµενίτσα από όπου θα πάρουµε το πλοίο για Κέρκυρα. Άφιξη στο νησί των Φαιάκων και περιήγηση στο βόρειο τµήµα του. Φθάνουµε στην πολυφωτογραφηµένη Παλαιοκαστρίτσα µε τους έξι γραφικούς όρµους και το µοναστήρι της Παναγίας µέσα στο απαράµιλλης φυσικής οµορφιάς τοπίο. Αφού απολαύσουµε το µπάνιο µας, αναχωρούµε για την πόλη. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο στα γραφικά καντούνια και καφεδάκι στην περίφηµη πλατεία Εσπιανάδα. Το απόγευµα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο.

3η µέρα: Πάργα - Προαιρετική Κρουαζιέρα στους Παξούς

Πλούσιο µπουφέ πρόγευµα και αναχωρούµε για την νησιωτική Πάργα. Για όσους επιθυµούν, θα επιβιβαστούµε σε καραβάκι (έξοδα ατοµικά) µε προορισµό τους Παξούς, αφού δούµε στη διαδροµή τους Αντίπαξους και τις ονειρικές µικρές σπηλιές. Άφιξη στους καταπράσινους Παξούς και µετάβαση στην παραλία Λάκα όπου χρόνος για µπάνιο και γεύµα στα γραφικά ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευµα. Το βράδυ δείπνο.

4η µέρα: Λευκάδα - Άγ. Νικήτας - Νυδρί - Προαιρετική Κρουαζιέρα στο Σκορπιό

Πλούσιο µπουφέ πρόγευµα και επίσκεψη στη Λευκάδα. Γύρος γνωριµίας µε το πανέµορφο νησί για να θαυµάσουµε τις οµορφιές και τα µυστικά του. Πρώτη µας στάση η εκπληκτική παραλία του Αγίου Νικήτα όπου χρόνος για µπάνιο. Από εκεί θα συνεχίσουµε για το κοσµοπολίτικο Νυδρί. Χρόνος για γεύµα και για όσους επιθυµούν, επιβίβαση σε καραβάκι (έξοδα ατοµικά) για προαιρετική κρουαζιέρα στο Σκορπιό. Το απόγευµα θα κάνουµε µία τελευταία στάση στην πόλη της Λευκάδας για περίπατο στην παλιά πόλη. Αργότερα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο.

5η µέρα: Μουσείο Νικόπολης - Αιτωλικό - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευµα και επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης (έξοδα ατοµικά) µε τα καταπληκτικά αποκλειστικά ευρήµατα από την πόλη - σύµβολο για τη νίκη του Οκταβιανού στη ναυµαχία του Ακτίου. Συνεχίζουµε για το πανέµορφο Αιτωλικό, µε την πιο πυκνοκατοικηµένη δόµηση στη Μεσόγειο, όπου χρόνος για γεύµα στις παραθαλάσσιες ταβέρνες. Μέσω Αντιρρίου - Ρίου επιστρέφουµε στην Αθήνα µε ενδιάµεσες στάσεις.

Τιµή κατ’άτοµο µε ηµιδιατροφή,
4 & 5 µέρες µε πούλµαν

 

3 & 12 Αυγούστου

1 Σεπτεµβρίου

 

4 µέρες

5 µέρες

4 µέρες

5 µέρες

Δίκλινο

255

345

245

332

3ο άτοµο

180

255

175

245

3ο άτοµο ως 10 ετών

95

145

95

145

Μονόκλινο

350

468

330

443

Περιλαµβάνονται:
• Μεταφορές, εκδροµές µε πολυτελές, κλιµατιζόµενο πούλµαν
• Διαµονή στο ανακαινισµένο ξενοδοχείο MARGARONA ROYAL 3* sup, στην Πρέβεζα
• Μπουφέ πρόγευµα και δείπνο καθηµερινά (ηµιδιατροφή)
• Τα εισιτήρια του πορθµείου προς/από Κέρκυρα/Ηγουµενίτσα στο 5ήµερο πρόγραµµα
• Αρχηγός / Συνοδός
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδροµείς έως 75 ετών
• Φ.Π.Α.