Skip to main content

Πανόραμα Ιωαννίνων 28η Οκτωβρίου 2019 από 285,00

Πάπιγκο - Μέτσοβο – Δωδώνη

Αναχώρηση: 25/10, 4 ΜΕΡΕΣ

Ώρα αναχώρησης: 07:00

 

1η μέρα: Αθήνα - Μέτσοβο - Γιάννενα

Αναχώρηση από Αθήνα και μέσω Λαμίας - Δομοκού - Καλαμπάκας φθάνουμε στο πετρόχτιστο και γραφικό Μέτσοβο. Χρόνος για γνωριμία με το χωριό και αγορές τοπικών προϊόντων. Αναχώρηση για τα Γιάννενα, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας SAZ CITY HOTEL 4* ή THE LAKE HOTEL 5*. Δείπνο.

2η μέρα: Πάπιγκο - Μονοδένδρι - Κήποι

Πρωινό και αναχώρηση για το ανατολικό και κεντρικό Ζαγόρι. Περνώντας από την Αρίστη και μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής θα φθάσουμε στο Μεγάλο Πάπιγκο. Συνεχίζουμε για το Μονοδένδρι και την Αγία Παρασκευή, για να δούμε από ψηλά το φαράγγι του Βίκου, το βαθύτερο του κόσμου (Guinness 1997). Χρόνος για γεύμα και αναχώρηση για τους Κήπους με τα χαρακτηριστικά γεφύρια Κόκκορου και Πλακίδα (ή Καλογερικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Ελληνικό (Μουσείο Παπαγιάννη) - Μονή Τσούκας - Νησάκι - Κάστρο

Πρωινό και αναχώρηση για το χωριό Ελληνικό, όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεοδώρου Παπαγιάννη», με τα υπέροχα γλυπτά. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Μονή Τσούκας, σε υψόμετρο 760μ., με υπέροχη θέα στη χαράδρα του Αράχθου. Επιστροφή στην πόλη και μετάβαση με το καραβάκι στο γραφικό νησάκι, όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο Αλή Πασά. Επιστροφή στα Γιάννενα και χρόνος ελεύθερος στην παλιά πόλη για να επισκεφθείτε το Δημοτικό Εθνογραφικό Μουσείο-τζαμί του Ασλάν Πασά και την ακρόπολη Ιτς Καλέ, με το Βυζαντινό Μουσείο και τον τάφο του Αλή Πασά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

4η μέρα: Δωδώνη - Μουσείο Βρέλλη - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για την ιστορική Δωδώνη, γνωστή κυρίως από το Αρχαίο Θέατρο και το Μαντείο. Επίσκεψη στο Μουσείο Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

2ΚΛΙΝΟ

3οΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1ο ΠΑΙΔΙ 4-12

2ο ΠΑΙΔΙ 4-12

25/10

4

THE LAKE HOTEL 5*

285 €

190 €

395 €

105 €

180 €

25/10

4

SAZ CITY HOTEL 4*

292 €

175 €

435 €

-

-

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Saz City Hotel 4* ή The Lake Hotel 5* στα Γιάννενα ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείων. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων και εκδρομών εσωτερικού του καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο και ανέρχεται σε:

0,50 € | ενός ή δύο αστέρων

1,50 € | τριών αστέρων

3,00 € | τεσσάρων αστέρων

4,00 € | πέντε αστέρων