Skip to main content

Φθινοπωρινή απόδραση στα Τζουμέρκα 28η Οκτωβρίου 2019 από 165,00

Νεκρομαντείο Εφύρας – Πρέβεζα

Αναχωρήσεις: 25 & 26/10, 3 & 4 ΜΕΡΕΣ

Ώρα αναχώρησης: 07:00

 

1η μέρα: Αθήνα - Νεκρομαντείο Εφύρας - Πηγές Αχέροντα - Άρτα

Πρωινή αναχώρηση για το Νεκρομαντείο Εφύρας, στις βορειοδυτικές όχθες της Λίμνης Αχερουσίας στην Πρέβεζα, που αποτελούσε την είσοδο των ψυχών στον κάτω κόσμο. Επίσκεψη και αναχώρηση για τις πηγές του ποταμού Αχέροντα, στο χωριό Γλυκή. Χρόνος για γεύμα και άφιξη στο ξενοδοχείο BYZANTINO HOTEL 4*, στην Άρτα. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

2η μέρα: Tζουμέρκα (Άγναντα - Σπήλαιο Ανεμότρυπας - Πράμαντα - Μελισσουργοί)

Πρωινό και αναχώρηση για τα «σκαρφαλωμένα» στα βουνά χωριά (καιρού επιτρέποντος) με τη μοναδική ομορφιά. Μέσω Πλάκας φθάνουμε στα γραφικά Άγναντα. Επίσκεψη στο Σπήλαιο Ανεμότρυπας (εάν είναι ανοιχτό). Επόμενος σταθμός μας τα Πράμαντα, το ονομαστό μαστοροχώρι με τη γνήσια Ηπειρώτικη αρχιτεκτονική. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τους γειτονικούς Μελισσουργούς, για καφέ και περίπατο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης - Πρέβεζα

Πρωινό και αναχώρηση για το Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης. Αναχώρηση για την Πρέβεζα, περιήγηση στην παλιά πόλη με τ ο Σεϊτάν Παζάρ, τον πολιούχο Άγιο Χαράλαμπο και χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

4η μέρα: Παναγία Παρηγορήτισσα - Γεφύρι Άρτας - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τον Βυζαντινό Ναό της Παναγίας Παρηγορήτισσας του 13ου αιώνα, αφιερωμένο στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Στο ιερό του ναού υπάρχουν αγιογραφίες του 16ου & 17ου αιώνα. Επίσης, στον κεντρικό τρούλο σώζεται το ψηφιδωτό του Παντοκράτορα και τμήματα του μαρμάρινου τέμπλου. Τελευταίος σταθμός μας το ξακουστό λιθόχτιστο γεφύρι της Άρτας, πάνω από τον ποταμό Άραχθο. Έγινε γνωστό από το ομώνυμο θρυλικό τραγούδι που αναφέρεται στην «εξ ανθρωποθυσίας» θεμελίωσή του. Το μήκος του είναι 145μ. και το πλάτος 3,75μ. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

Συνοπτικό 3ήμερης: Δεν περιλαμβάνεται η 3η μέρα

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

 ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

 3ο ΆΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1ο ΠΑΙΔΊ 4-12

26/10

 3

165 €

135 €

 260 €

80 €

25/10

 4

220 €

180 €

 345 €

90 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Byzantino Hotel 4* στην Άρτα ✓Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αρχηγός/συνοδός     ✓ Ασφάλειααστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων και εκδρομών εσωτερικού του καταλόγου μας δεν

περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται

ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο και

ανέρχεται σε:

0,50 € | ενός ή δύο αστέρων

1,50 € | τριών αστέρων

3,00 € | τεσσάρων αστέρων

4,00 € | πέντε αστέρων