Skip to main content

Πάργα - Σύβοτα - Αρχαία Νικόπολη - Πρέβεζα 28 Οκτωβριου 2022 απο 250

Αναχώρηση: 27/10 4 ΗΜΕΡΕΣ

Ώρα αναχώρησης : 07:45

 

1η μέρα: Αθήνα - Πάργα

Αναχώρηση από Αθήνα. Μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου προχωρούμε κατά μήκος των ακτών του Ιονίου, σε μια καταπληκτική διαδρομή. Άφιξη στην Πάργα, στο ξενοδοχείο PARGA BEACH RESORT 5*. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

2η μέρα: Σύβοτα - Πηγές Αχέροντα

Πρωινό και μετάβαση στα Σύβοτα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και αναχώρηση για τις Πηγές του ποταμού Αχέροντα, στο χωριό Γλυκή. Ο Αχέροντας έχει χαρακτηριστεί περιοχή ιδιαίτερου κάλλους (Natura 2000). Oι φυσικές ομορφιές, τα κρυστάλλινα νερά και τα δέντρα γύρω από τις πηγές, έλκουν τους λάτρεις της φύσης και των ριψοκίνδυνων αθλημάτων. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε το τοπίο και στη συνέχεια αναχώρηση για την Πάργα, όπου θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη και στο κάστρο με την υπέροχη θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Αρχαιολογικός χώρος & Μουσείο Νικόπολης - Πρέβεζα

Πρωινό και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης, η οποία χτίστηκε από τον Οκταβιανό το 31 π.Χ. Περιήγηση και μετάβαση στην έκθεση του Μουσείου όπου θα θαυμάσουμε τα αρχαία ευρήματα της Νικόπολης. Στη συνέχεια άφιξη στην Πρέβεζα, περιήγηση στην παλιά πόλη με τον κεντρικό πεζόδρομο (Σεϊτάν Παζάρ), τον Ενετικό Πύργο με το ηλιακό ρολόι και την εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

4η μέρα: Νεκρομαντείο Αχέροντα - Αμμουδιά - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το φημισμένο Νεκρομαντείο της αρχαιότητας, στο χωριό Μεσοπόταμος, κοντά στις όχθες της Αχερουσίας Λίμνης. Σύμφωνα με τη μυθολογία ήταν ο τόπος όπου κατοικούσαν οι ψυχές των νεκρών και εκεί κατέφευγαν οι αρχαίοι για να επικοινωνήσουν μαζί τους. Επόμενος σταθμός μας η Αμμουδιά, όπου θα πραγματοποιηθεί προαιρετική κρουαζιέρα στις εκβολές του Αχέροντα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Parga Beach Resort 5*✓ Ημιδιατροφή καθημερινά
✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
Η κρουαζιέρα στις εκβολές του Αχέροντα. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής

ΠΑΡΓΑ -PARGA BEACH

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχώρηση

Ημέρες

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο

27-30/10

4

250 €

175 €

395 €