Skip to main content

ΠΑΡΓΑ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ Πάσχα 2023! από 343€

Αναχώρηση 13/04 & 14/04/2023...4,5 μέρες

Ανάσταση στα “Ελληνικά φιόρδ”

1η μέρα – Μ. Πέμπτη: Αθήνα – Άρτα - Πέρδικα

Αναχώρηση 08:00 από Αθήνα, περνώντας τη Γέφυρα του Ρίο. Ακολουθώντας την Ιόνια οδό, φτάνουμε σύντομα στην Άρτα με το ξακουστό γεφύρι. Προσκύνημα στην εκκλησία της Αγίας Θεοδώρας και περνώντας από τη γραφικότατη Πάργα φτάνουμε στο ξενοδοχείο μας Elina Hotel 3* στην Πέρδικα. Εγκατάσταση, ξεκούραση και το βράδυ δείπνο.

2η μέρα – Μ. Παρασκευή: Σύβοτα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για την πλέον “πολυφωτογραφημένη” περιοχή, αυτή των Συβότων της Ηπείρου. Η γαλήνη του τοπίου και τα εξαιρετικά χρώματα των νερών μας εντυπωσιάζουν.  Βλέπουμε τον βράχο της Bella Vraka, που μοιάζει πραγματικά σαν την πολύτιμη πέτρα της πόλης. Στην παραλία είναι συγκεντρωμένα όλα τα ταβερνάκια για το ουζάκι μας και το γεύμα μας (έξοδα ατομικά).  Απολαμβάνουμε την παραμονή μας στα Σύβοτα και αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο μπουφέ με νηστίσιμα εδέσματα και παρακολούθηση της Ακολουθίας του Επιταφίου.

3η μέρα - Μ. Σάββατο: Νεκρομαντείο - Αχέροντας - Γλυκή  - Παραμυθιά

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Σήμερα θα επισκεφθούμε έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής το Νεκρομαντείο (έξοδα ατομικά). Από εκεί θα κατευθυνθούμε στις πηγές του Ομηρικού ποταμού Αχέροντα, για να απολαύσουμε το καταπράσινο τοπίο (καιρού επιτρέποντος), να κάνουμε στις εκβολές του την περίφημη βαρκάδα (έξοδα ατομικά) και να πιούμε το καφεδάκι μας στη Γλυκή. Χρόνος για γεύμα στην πανέμορφη εξοχή (έξοδα ατομικά). Επιστροφή μέσω Παραμυθιάς συνοδευόμενοι από εικόνες γαλήνης και ομορφιάς. Ξεκούραση και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ακολουθία της Ανάστασης και η βραδιά συνεχίζεται στο ξενοδοχείο με πλούσιο Αναστάσιμο εορταστικό δείπνο.

4η μέρα - Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά - Πάργα

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος να απολαύσετε τους χώρους του. Από νωρίς θα προσφέρονται ουζομεζέδες καθώς θα ψήνεται ο οβελίας και κατόπιν, πατροπαράδοτο Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα, ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην ειδυλλιακή Πράγα και το Ενετικό κάστρο, όπου θα μας δώσει την δυνατότητα να θαυμάσουμε από ψηλά το “νησί της Παναγιάς” και την καταπληκτική παραλία του Βάλτου. Επιστροφή το βραδάκι στο ξενοδοχείο.

5η μέρα - Δευτέρα του Πάσχα: Πάργα - Μουσείο Νικόπολης - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για μια τελευταία επίσκεψη στην Πράγα, τον μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και στο μουσείο όπου φυλάσσονται τα “ιερά κειμήλια” της πόλης (έξοδα ατομικά). Επόμενή μας στάση το αρχαιολογικό Μουσείου της Νικόπολης (έξοδα ατομικά) με τα ευρήματα από την πόλη - σύμβολο της νίκης του Οκταβιανού στην ναυμαχία του Ακτίου. Μέσω της γέφυρας Αντιρρίου - Ρίου – και με ενδιάμεσες στάσεις - επιστρέφουμε στην Αθήνα.

Συνοπτικό πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής:

1η μέρα – Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Άρτα – Πέρδικα

2η μέρα - Μ. Σάββατο: Νεκρομαντείο - Αχέροντας - Γλυκή  - Παραμυθιά

3η μέρα - Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά - Πάργα

4η μέρα - Δευτέρα του Πάσχα: Σύβοτα - Αθήνα

 

Τιµή κατ’ άτοµο, µε πούλµαν

 

4 ΜΕΡΕΣ

14-17/4

5 ΜΕΡΕΣ

13-17/4

Δίκλινο

343

430

3ο άτομο

283

349

3ο & 4o άτομο έως 4 ετών

155

180

3ο & 4o άτομο 4 έως 12 ετών

245

310

Μονόκλινο

435

552

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο ELINA HOTEL 3* στην Πέρδικα Θεσπρωτίας • Μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό από μπουφέ καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Λαμπάδα για την ανάσταση • Αρχηγός-Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης 1,5 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων