Skip to main content

Κρήτη αεροπορικώς Πάσχα 2023! από 469€

Αναχώρηση: 14/4/2023, 4 ημέρες

Οι τιμές Smile Price ισχύουν για κρατήσεις έως 15/3 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Μονή Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων - Τάφοι Βενιζέλων - Χανιά

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και πτήση για τα Χανιά. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Μονής της Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων, σημαντικό μοναστηριακό συγκρότημα τους τέλους της Βενετοκρατίας στην Κρήτη. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τους Τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι, μέσα σε ένα μαγευτικό άλσος με υπέροχη θέα. Άφιξη στα Χανιά και περιήγηση στην παλιά πόλη και στο Ενετικό λιμάνι. Μεταφορά στο κεντρικό ξενοδοχείο AKALI HOTEL 4* και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ θα μεταβούμε στην εκκλησία για την περιφορά του Επιταφίου και ακολουθεί δείπνο.

Μ. Σάββατο: Λίμνη Κουρνά - Αρκάδι - Ρέθυμνο - Χανιά

Πρωινό και αναχώρηση για τη Λίμνη Κουρνά, η μοναδική φυσική λίμνη γλυκού νερού στην Κρήτη με τιρκουάζ νερά. Ελεύθερος χρόνος για καφέ. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Μονή Αρκαδίου, ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά μοναστήρια της Κρήτης που εντυπωσιάζει με την αρχιτεκτονική και το μέγεθός του. Συνεχίζουμε για το Ρέθυμνο, με την αυθεντική κρητική ομορφιά και την παλιά πόλη, που συνδυάζει στοιχεία βενετσιάνικης και οθωμανικής αρχιτεκτονικής. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά δρομάκια, στο ενετικό λιμάνι και θα θαυμάσουμε το βενετσιάνικο κάστρο της Φορτέτζας, σήμα κατατεθέν της πόλης. Χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια με τις τοπικές παραδοσιακές σπεσιαλιτέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και πεζή μετάβαση στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: : Μοναστήρι Χρυσοπηγής - Θέρισος ( Πασχαλινό γεύμα)

Πρωινό και αναχώρηση για τη Μονή Χρυσοπηγής, από τα γνωστότερα γυναικεία μοναστήρια που ιδρύθηκε τον 16ο αιώνα και είναι αφιερωμένη στην Παναγία τη Ζωοδόχο Πηγή. Κατά τη Βενετοκρατία υπήρξε πνευματικό κέντρο για την Κρήτη και συμμετείχε στους ιστορικούς αγώνες του νησιού. Μετά την περιήγηση μας στη Μονή, συνεχίζουμε για ένα από τα πιο όμορφα χωριά των Χανίων, το Θέρισο, περνώντας μέσα από το Θερισιανό Φαράγγι, σε μία διαδρομή ανεπανάληπτης ομορφιάς. Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθούμε την προτομή του Ελευθέριου Βενιζέλου που δεσπόζει στην κεντρική πλατεία. Το χωριό φημίζεται για την παραδοσιακή γευστική κουλτούρα. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα σε τοπική παραδοσιακή ταβέρνα στην περιοχή της Θερίσου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δεύτερα Πάσχα: Κολυμβάρι (Μονή Γωνιάς) - Μουσείο Ελιάς (Βούβες) - Αεροδρόμιο

Πρωινό και αναχώρηση για το Κολυμβάρι, όπου θα προσκυνήσουμε στη Μονή Γωνιάς με την πλούσια ιστορία, αφιερωμένη στην Παναγία την Οδηγήτρια. Συνεχίζουμε για το χωριό Βούβες, όπου θα δούμε το αρχαιότερο ελαιόδεντρο στον κόσμο και στο Μουσείο Ελιάς θα θαυμάσουμε εκθέματα από τα εργαλεία της παραδοσιακής ελαιοσυλλογής από την αρχαιότητα ως τα μέσα του 20ού αιώνα.

Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό γεύμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Πτήση για την Αθήνα.

Πτήσεις:

14/4       ΑΘΗΝΑ - ΧΑΝΙΑ                06:45 - 07:45       

17/4       ΧΑΝΙΑ - ΑΘΗΝΑ                18:45 - 19:45

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗ XANIA - Civitel Akali Hotel 4*

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ ΆΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Αναχώρηση

Ημέρες

2κλινο Superior

3ο άτομο

1κλινο Superior

14/4 Smile Price

4

469 €

395 €

620 €

14/4

4

499 €

420 €

650 €

Οι τιμές Smile Price ισχύουν για κρατήσεις έως 15/3 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με Sky Express ✓ 1 αποσκευή 20kg & χειραποσκευή 8kg/άτομο ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν

✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Akali Hotel 4* στα Χανιά ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο & Πασχαλινό γεύμα σε τοπική ταβέρνα στη Θέρισο στη θέση της ημιδιατροφής

✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Φόροι αεροδρομίου 78€/άτομο ✓ Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου ✓ Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους ✓ Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ✓ Ο ειδικός φόρος διαμονής*

 

*ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων και εκδρομών εσωτερικού του καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018.

Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο και ανέρχεται σε:

0,50 € | ενός ή δύο αστέρων

1,50 € | τριών αστέρων

3,00 € | τεσσάρων αστέρων

4,00 € | πέντε αστέρων