Skip to main content

ΧΑΝΙΑ αεροπορικώς Πάσχα 2023! από 469€

Αναχώρηση 14-17/4/2023, αεροπορικώς, 4 μέρες

1η μέρα - Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Χανιά - Τάφοι Βενιζέλων

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για τα Χανιά. Άφιξη και επίσκεψη στους Τάφους των Βενιζέλων, στο άλσος του Προφήτη Ηλία. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη των Χανίων, την πιο ποιητική πόλη της Κρήτης! Αργά το μεσημέρι μεταφορά και εγκατάσταση στο Porto Platanias Beach Resort & Spa 5* στον Πλατανιά Χανίων. Το βράδυ νηστίσιμο δείπνο πριν την παρακολούθηση της ακολουθίας του Επιταφίου, στην Μητρόπολη των Χανίων Αγία Τριάδα.

2η μέρα - Μεγ. Σάββατο: Λίμνη Κουρνά - Μονή Αρκαδίου - Ρέθυμνο

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και εκδρομή στην μαγευτικής ομορφιάς, παραμυθένια λίμνη Κουρνά. Συνεχίζουμε για την ιστορική Μονή του Αρκαδίου, το σύμβολο της εθνικής υπερηφάνειας του Κρητικού λαού και εκκλησίας. Αργότερα, γνωριμία με το Ρέθυμνο. Περίπατος στην παλιά πόλη με το εξαιρετικά διατηρημένο ιστορικό κέντρο κάτω από τα τείχη της Φορτέτσας (ενετικό κάστρο) με τα γραφικά δρομάκια, τη Λότζα, την κρήνη Ριμόντι, τον Φάρο στο ειδυλλιακό λιμανάκι. Χρόνος για ρακές και γεύμα (έξοδα ατομικά) στα παραδοσιακά ταβερνάκια και επιστροφή στα Χανιά για την παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας. Ακολουθεί Αναστάσιμο παραδοσιακό δείπνο με μαγειρίτσα και κρητικά καλτσούνια!

3η μέρα - Κυριακή Πάσχα: Κρητική Πασχαλιά

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Μπουφέ πρόγευμα και χαρείτε τις ανέσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου. Πασχαλινές εκπλήξεις με αρνιά και λοιπά εδέσματα σε μπουφέδες, κρητικές γεύσεις, κρασιά και ρακές με συνοδεία παραδοσιακής μουσικής! Μετά το παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα, προτείνουμε - για όσους το επιθυμούν - βόλτα στην πόλη των Χανίων για καφέ και γλυκό.

4η μέρα - Δευτέρα του Πάσχα: Μουρνιές - Θέρισο – Χανιά - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο χωριό που γεννήθηκε ο Ελευθέριος Βενιζέλος, τις Μουρνιές, όπου θα δούμε εξωτερικά το πατρικό του σπίτι. Θα συνεχίσουμε με διέλευση από το πιο εντυπωσιακό, πλήρως επισκέψιμο φαράγγι της Κρήτης, τον Θέρισο όπου η φυσική ομορφιά του φέρνει δέος. Στο τέρμα του θα δούμε το μνημείο της Επανάστασης της 7ης Μαρτίου του 1905 για την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Απολαύστε τις εξαιρετικές τοπικές γεύσεις στις παραδοσιακές ταβέρνες - φημισμένες για το αντικριστό – (έξοδα ατομικά) και στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην παλιά πόλη των Χανίων για τα τελευταία ψώνια και σουβενίρ. Το βραδάκι θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής για την Αθήνα.

Πτήσεις µε Sky Express (14-17/4):

Αθήνα – Χανιά: 06:45 - 07:45     GQ250      

Χανιά – Αθήνα: 22:40 - 23:40     GQ257

 

Τιµή κατ’άτοµο, 14-17/4, αεροπορικώς, 4 μέρες

Δίκλινο με θέα κήπο ή πισίνα

469

Δίκλινο με πλαϊνή θέα θάλασσα

481

Στούντιο με θέα κήπο ή πισίνα

488

Δίκλινο με θέα θάλασσα

499

3o άτομο

430

3ο άτομο έως 13,99 ετών

255

Μονόκλινο

595

 

* Φόροι αεροδροµίου € 78 κατ' άτοµο 

Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Χανιά-Αθήνα µε Sky Express µε δικαίωμα ανά επιβάτη μίας (1) αποσκευής μέχρι 20 κιλά και μίας (1) χειραποσκευής μέχρι 8 κιλά • Μεταφορές - εκδρομές ως ανωτέρω πρόγραμμα µε πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο πολυτελές PORTO PLATANIAS BEACH RESORT & SPA 5* στον Πλατανιά Χανίων • Μπουφέ πρωινό και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) • Tο Πασχαλινό γεύμα με γλέντι την Κυριακή του Πάσχα, στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας με μουσική, κέρασμα με ορεκτικά, κρασιά, ρακές και μεζέδες • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδροµίου € 78 κατ' άτοµο  •  O φόρος διανυκτέρευσης € 4,00 / δωμάτιο / διανυκτέρευση.