Skip to main content

Μοναδική Πασχαλιά στο Ρέθυμνο από 469

με μαντινάδες και Βενετσιάνικο φόντο

στο υπερπολυτελές Aquila Rithymna Beach 5*

Ήθελα μες τση φούχτες μου χαρές χιλιάδες να ‘χα,

Να τσι μοιράσω απλόχερα στους φίλους μου το Πάσχα» 

 

Aquila Rithymna Beach 5* Deluxe 

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Ένας μικρός παράδεισος πάνω στην μακρύτερη παραλία της Κρήτης με χρυσαφένια άμμο, στον Αδελιανό Κάμπο, 7 χλμ από ανατολικά από την πόλη του Ρεθύμνου και μέσα σε έκταση 80 στρεμμάτων κήπων και πολλών εγκαταστάσεων τόσο για τους μεγάλους, όσο για παιδιά. Η παραλία του ξενοδοχείου (500μ αμμουδιά και τμήματα με βότσαλο) έχει βραβευτεί επανειλημμένα με Γαλάζια Σημαία.

ΔΩΜΑΤΙΑ: Διαθέτει δωμάτια σε κεντρικό κτήριο, οικογενειακά, μπάνγκαλοους και βίλες όλα επιπλωμένα με λεπτό γούστο και εξοπλισμένα με κλιματισμό, δορυφορική επίπεδη τηλεόραση με ενσωματωμένα μουσικά κανάλια, θυρίδα δωματίου, mini bar, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, εξοπλισμό παρασκευής για καφέ & τσάϊ, μπουρνούζια & παντοφλάκια δωματίου, πετσέτες παραλίας, επιλογή μαξιλαριών, μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στη θάλασσα ή τον κήπο, room service, δωρεάν Wi-Fi. Ειδικοί τύποι δωματίων έχουν και ιδιωτική πισίνα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει κεντρικό εστιατόριο με πλούσια μπουφέ, ταβέρνα, Brasserie, 2 a la carte εστιατόρια (κρητικό με οργανικά προϊόντα και θαλασσινών), Lobby bar και μπαρ παραλίας, παραδοσιακό καφενείο πάνω στην πλατεία του “κρητικού χωριού” με αγαπημένες ελληνικές γεύσεις και ποτά, 3 εξωτερικές πισίνες (η μία με θαλασσινό νερό) και μία μεγάλη εσωτερική, παιδική πισίνα, βρεφική πισίνα με σκίαση, γυμναστήριο, σάουνα, μασάζ, κομμωτήριο, mini market, μπουτίκ κοσμημάτων, ρούχων, σουβενίρ, ακαδημία τένις με επαγγελματικές υπηρεσίες, 4 γήπεδα με Astroturf (2 με προβολείς), πίνγκ-πόνγκ, τοξοβολία, μίνι ποδόσφαιρο (5×5), μπάσκετ, Beach volley, Boccia, εξωτερικό χώρο γυμναστικής, πολλά θαλάσσια σπορ, ψυχαγωγικό πρόγραμμα, δωρεάν Wi-Fi στους περισσότερους κοινόχρηστους χώρους και σε όλα τα δωμάτια.

ΠΑΙΔΙΑ: Ειδικές εγκαταστάσεις για βρέφη 8μηνών ως 3 ετών, KΡΙ ΚΡΙ club για παιδιά 3 ως 12 ετών και Club 4U για 12 ως 17 ετών, όλα με πλήθος από ανάλογες δραστηριότητες και δημιουργική απασχόληση. 

 

Ρέθυμνο

Επιτάφιος και συλλείτουργο στο Ναό των Τεσσάρων Μαρτύρων!

Ανάσταση στους κήπους του παραμυθένιου Aquila Rithymna!

Αρκάδι - Ελεύθερνα - Σπήλαιο Μελιδονίου - Αξός - Ανώγεια - Μονή Πρέβελης - Πλακιάς 

 

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Χανιά - Αρκάδι - Ελεύθερνα - Ρέθυμνο - Aquila Rithymna

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο το πρωί και πτήση για Χανιά. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Μονή Αρκαδίου, ένα από τα σημαντικότερα μοναστήρια της Κρήτης και πνευματικό φάρο για τον Ελληνισμό κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας. Συνεχίζουμε προς την Ελεύθερνα όπου θα επισκεφθούμε το ιδιαίτερα εντυπωσιακό νέο της Αρχαιολογικό Μουσείο (έξοδα ατομικά). Μολονότι μικρότερο σε μέγεθος, είναι αντίστοιχο με εκείνα της Ολυμπίας, των Δελφών και της Βεργίνας. Δημιουργήθηκε για να στεγάσει τα αποτελέσματα των ανασκαφών που διενεργούνται εδώ και τριάντα χρόνια στην αρχαία πόλη της Ελεύθερνας. Συνεχίζουμε για το Ρέθυμνο. Τα τείχη διακρίνονται και η Παλιά Πόλη με τα στενά σοκάκια της φαίνεται κιόλας σαν μια ανοιχτή πρόκληση. Η πρώτη επαφή είναι κυριολεκτικά μαγευτική, κρύβει πολλές ομορφιές και αξιοθέατα. Συνδυάζοντας στοιχεία βενετσιάνικης και οθωμανικής αρχιτεκτονικής, μικροσκοπικά, γραφικά δρομάκια, παλιούς μιναρέδες, περίτεχνες κρήνες και φυσικά, το ενετικό λιμάνι, τη Φορτέτσα του 1573 κ.α. Αργότερα εγκατάσταση στο υπερπολυτελές AQUILA RITHYMNA BEACH 5* Deluxe στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου. Ένα καλάθι με φρούτα και ένα μπουκάλι κρασί σας περιμένουν στο δωμάτιο σας! Ξεκούραση, μπουφέ δείπνο με νηστίσιμα και μη εδέσματα και μετά μεταφορά στο Ρέθυμνο στον ιερό Ναό των Τεσσάρων Μαρτύρων για παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου γιατί στις 21:30 περίπου εκεί θα γίνει η συγκέντρωση όλων των Επιταφίων της πόλης!.

 

Μεγ. Σάββατο: Σπήλαιο Μελιδονίου - Αξός - Ανώγεια

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ακολουθώντας τη διαδρομή των χωριών του Μυλοποτάμου, κατευθυνόμαστε προς το Σπήλαιο Μελιδονίου ή αλλιώς “Γεροντόσπηλος” (έξοδα ατομικά), ένα από τα σπουδαιότερα λατρευτικά σπήλαια, της Μινωικής εποχής, μιάς και εκεί λατρευόταν ο Χάλκινος γίγαντας της Κρήτης ο Τάλως, που σύμφωνα με τη μυθολογία είχε αναλάβει την ασφάλεια και την προστασία του νησιού από εχθρούς. Επόμενος σταθμός μας θα είναι το χωριό Αξός, όπου θα επισκεφθούμε το εντυπωσιακό μουσείο ξυλογλυπτικής του γλύπτη Κουτάντου (έξοδα ατομικά). Προορισμός μας είναι τα φημισμένα Ανώγεια, το ορεινό χωριό του Ρεθύμνου στις πλαγιές του Ψηλορείτη.

Πολλοί σπουδαίοι Κρητικοί λυράρηδες και τραγουδιστές κατάγονται από τα Ανώγεια, με κορυφαίο τον “αρχάγγελο της Κρήτης”, τον θρυλικό Νίκο Ξυλούρη, του οποίου το σπίτι βρίσκεται στη γειτονιά Περαχώρι. Αφού το επισκεφθούμε, χρόνος για γεύμα στις παραδοσιακές ταβέρνες και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ένα καλάθι με τσουρέκι, Πασχαλινά αυγά και η λαμπάδα σας για την Ανάσταση σας περιμένουν στο δωμάτιο. Το βράδυ στις 23.00 θα σας περιμένουμε για να ψάλλουμε μαζί την Αναστάσιμη Ακολουθία στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου, (Αϊ- Γιάννης) και να ανταλλάξουμε το “Φιλί της Αγάπης”. Μετά από την νηστεία, το παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο, που θα γίνει μετά τα μεσάνυχτα στο εστιατόριο “Laguna”,στο χώρο της εσωτερικής πισίνας,  θα τονώσει ευχάριστα τις γευστικές σας εμπειρίες. Πλήρες, παραδοσιακό, με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα, κυρίως πιάτα με κρεατικά, σαλάτες, ορεκτικά, επιδόρπια, φρούτα, κόκκινα αυγά, τσουρέκια και λοιπά εδέσματα σας περιμένουν στον εορταστικό μπουφέ με συνοδεία ζωντανής μουσικής!

 

Κυριακή Πάσχα: Κρητική Πασχαλιά

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Μπουφέ πρόγευμα και χαρείτε τον επίγειο παράδεισο του AQUILA RITHYMNA BEACH, τις ανέσεις του υπερπολυτελούς συγκροτήματος. Πασχαλινές εκπλήξεις με αρνιά και λοιπά εδέσματα σε ατελείωτους μπουφέδες. Το Κρητικό γλέντι έχει ξεκινήσει και ακολουθεί το παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα με αρνί σούβλας, εξαιρετικές Κρητικές γεύσεις, ορεκτικά, σαλάτες, ψητά, επιδόρπια, φρούτα & λοιπά εδέσματα με συνοδεία ζωντανής μουσικής από ορχήστρα για πολύ διασκέδαση, χορό και γλέντι! Το απογευματάκι σας προτείνουμε μια βόλτα (έξοδα ατομικά) στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου ή απλά να χαλαρώστε παίζοντας τάβλι ή επιτραπέζια παιχνίδια, απολαμβάνοντας την ρακί σας ή ένα ρόφημα σε μια όμορφη γωνιά του “καφενείου” στην πλατεία του ξενοδοχειακού μας χωριού.

 

Δευτέρα Πάσχα: Μονή Πρέβελης - Πλακιάς - Αθήνα

Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την Νότια Κρήτη και την Μονή Πρέβελης μέσα από μία εκπληκτική διαδρομή από το Κουρταλιώτικο φαράγγι. Ο Πλακιάς, φημισμένο παραθαλάσσιο θέρετρο θα είναι η τελευταία μας στάση. Μεταφορά στο αεροδρόμιο των Χανίων απ’όπου πτήση για Αθήνα.

 

Περιλαμβάνονται:

  • • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Χανιά-Αθήνα οικονομικής θέσης με SKY EXPRESS
  • • Μία (1) αποσκευή έως 20 κιλά ανά άτομο και μία (1) χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά
  • • Διαμονή στο υπερπολυτελές AQUILA RITHYMNA BEACH 5* Deluxe στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου
  • • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά στο ξενοδοχείο (ημιδιατροφή)
  • • Το Αναστάσιμο Παραδοσιακό δείπνο και το Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με γλέντι είναι στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
  • • Εκδρομές, περιηγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
  • • Καλάθι με φρούτα και ένα μπουκάλι κρασί, εμφιαλωμένο νερό και έντυπο του Επιτάφιου θρήνου στο δωμάτιο με την άφιξη
  • • Τσουρέκια & κόκκινα αυγά στο δωμάτιο σας το Μ.Σάββατο
  • • Κοκτέιλ καλωσορίσματος
  • • Αρχηγός - Συνοδός
  • • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • • Ελεύθερη είσοδος στο γυμναστήριο και στη σάουνα
  • • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς ως 75 ετών
  • • Φ.Π.Α.

 

 

Πτήσεις με SKY EXPRESS:

14 Απριλίου Αθήνα - Χανιά 06:45 - 07:45      

17 Απριλίου Χανιά - Αθήνα 22:40 - 23:40      

 

Τιμή κατ’ άτομο αεροπορικώς με Sky Express με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι

AQUILA RITHYMNA BEACH 5* Deluxe

4 μέρες

14 - 17 Απριλίου

Δίκλινο θέα κήπος

469

Δίκλινο θέα θάλασσα

495

Δίκλινο Bungalow θέα κήπος

525

3ο άτομο *

385

3ο άτομο ως 14 ετών *

280

Μονόκλινο θέα κήπος

595

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο.

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διαμονής € 4 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση και οι φόροι αεροδρομίων: € 78 το άτομο.