Skip to main content

ΧΑΝΙΑ Αγ. Πνεύματος 4 ημέρες αεροπορικώς από 402

Αναχώρηση: 2-5/6, αεροπορικώς, 4 μέρες

Τάφοι Βενιζέλων - Χανιά – Κρουαζιέρα Μπάλος & Γραμβούσα

Λίμνη Κουρνά - Ρέθυμνο - Φαράγγι Σαμαριάς

 

1η μέρα: Αθήνα - Χανιά - Τάφοι Βενιζέλων – Παλιά Πόλη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο νωρίς το πρωί και πτήση για Χανιά. Άφιξη και επίσκεψη στους Τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι, μέσα σε μαγευτικό άλσος με μοναδική θέα στην πόλη. Συνεχίζουμε για τις Μουρνιές όπου θα δούμε (εξωτερικά) το σπίτι που γεννήθηκε ο Ελ. Βενιζέλος και μετά για τη ρομαντική πόλη των Χανίων. Θα περπατήσουμε από τη Δημοτική αγορά του 1913 (ανάλογη της Μασσαλίας) μέχρι την εκκλησία της Τριμάρτυρης και το βενετσιάνικο λιμάνι, θαυμάζοντας παραδοσιακά σπίτια, εκκλησιές, δαιδαλώδη καλντερίμια, κάστρα, τείχη, μουσεία, νεοκλασσικά και βενετσιάνικα αρχοντικά. Αργότερα τακτοποίηση στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Porto Platanias Village Resort 4 * στον Πλατανιά Χανίων. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

2η μέρα: Λίμνη Κουρνά - Μονή Αρκαδίου - Ρέθυμνο

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και εκδρομή στη βγαλμένη από παραμύθι γεμάτη θρύλους λίμνη Κουρνά και την ιστορική Μονή Αρκαδίου. Αργότερα θα βρεθούμε στο Ρέθυμνο, με το βενετσιάνικο λιμάνι, το Φάρο και τη Φορτέτσα. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό στα ταβερνάκια του γραφικού λιμανιού, με τις υπέροχες «ρεθεμνιώτικες» γεύσεις (έξοδα ατομικά). Απολαύστε την γαλήνη του ιστορικού λιμανιού και φέρτε στο νου σας εικόνες του παρελθόντος με ευγενείς και ιππείς, ενώ απολαμβάνετε τις τσικουδιές σας. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

3η μέρα: Κρουαζιέρα Μπάλος & Γραμβούσα – Οινοποιείο Μανουσάκη  

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και για όσους το επθυυμούν, μετάβαση στο λιμάνι της Κίσσαμου και κρουαζιέρα στη Γραμβούσα και το Μπάλο. Στη Γραμβούσα, το νησί των πειρατών, χρόνος για βουτιές στη χαρακτηριστική παραλία με το μοναχικό, γοητευτικό ναυάγιο. Στο υψηλότερο σημείο του νησιού, δεσπόζει το Ενετικό κάστρο που προσφέρει μια εκπληκτική πανοραμική θέα του νησιού. Μετάβαση στη συνέχεια στη λιμνοθάλασσα - παραλία του Μπάλου, μια από τις ομορφότερες παραλίες παγκοσμίως, με τα ζεστά, ρηχά, γαλαζοπράσινα νερά, την απέραντη αμμουδιά με τη ροζ απόχρωση και με τα βράχια που δεσπόζουν, να προσδίδουν μια άγρια ομορφιά στο όλο τοπίο. Κατά την επιστροφή μας θα επισκεφθούμε το οινοποιείο Μανουσάκη (έξοδα ατομικά) στο Βατόλλακο και θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε το γεύμα μας με ντόπιες λιχουδιές σε παραδοσιακό ταβερνάκι (έξοδα ατομικά). Για όσους δεν επιλέξουν την κρουαζιέρα, ελεύθερη ημέρα για να χαρείτε τις ανέσεις του ξενοδοχείου, την παραλία του ή μια βόλτα στα γραφικά Χανιά με το μαγευτικό βενετσιάνικο λιμάνι με τα πολλά καφέ και την έντονη ζωή. Το βράδυ, μπουφέ δείπνο.

4η μέρα: Ομαλός - Φαράγγι Σαμαριάς – Παλιά Πόλη - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για τον Ομαλό στη χιλιοτραγουδισμένη “Στράτα των Μουσούρων”. Από εκεί φτάνουμε ως την είσοδο του Φαραγγιού της Σαμαριάς, από τα ομορφότερα της Ευρώπης και όπως λένε οι Κρητικοί «πολλά είναι τα φαράγγια, μα ένας είναι ο φάραγγας». Ελεύθερος χρόνος και μετάβαση στην πόλη των Χανίων. Χρόνος για γεύμα στο παλιό λιμάνι (έξοδα ατομικά) και να απολαύσουμε τη βόλτα μας και τα τελευταία ψώνια σουβενίρ. Αργά το απόγευμα θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής για την Αθήνα. Αφήνουμε πίσω μας τα πανέμορφα Χανιά παίρνοντας μαζί μας τις μυρωδιές, τις γεύσεις και τις μαγευτικές εικόνες.

Πτήσεις µε Sky Express (2-5/6):

Αθήνα – Χανιά: 06:45 - 07:45     GQ250      

Χανιά – Αθήνα: 22:40 - 23:40     GQ257

 

Τιµή κατ’άτοµο, 2-5/6, αεροπορικώς, 4 μέρες

Studio

402

Studio θέα κήπος ή πισίνα

413

Apartment θέα κήπος ή πισίνα

475

3o άτομο (σε Studio)

365

3o & 4ο άτομο (σε Apartment)

322

3ο άτομο έως 11,99 ετών

250

4ο άτομο έως 11,99 ετών (σε Apartment)

250

Μονόκλινο

497

 

* Φόροι αεροδρομίου € 78 κατ' άτοµο 

Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Χανιά-Αθήνα µε Sky Express µε δικαίωμα ανά επιβάτη μίας (1) αποσκευής μέχρι 20 κιλά και μίας (1) χειραποσκευής μέχρι 8 κιλά • Μεταφορές - εκδρομές ως ανωτέρω πρόγραμμα µε πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο πολυτελές PORTO PLATANIAS VILLAGE RESORT 4* στον Πλατανιά Χανίων • Αρχηγός /Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδροµίου € 78 κατ' άτοµο  •  O φόρος διανυκτέρευσης € 4,00 / δωμάτιο / διανυκτέρευση • Η (προαιρετική) κρουαζιέρα στο Μπάλο και τη Γραμβούσα • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων