Skip to main content

Πασχαλιά 2019 στη Πάρο!απο 320,00

...µε διαµονή στη Νάουσα

Το Πάσχα όσα συμβαίνουν στην Πάρο είναι μοναδικά, ικανά να προσφέρουν εμπειρίες ζωής σε όποιον βρεθεί στο νησί. Στο τρίτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων, αναβιώνουν παραδοσιακά έθιμα, οι εκκλησίες και τα μοναστήρια που υπάρχουν στο νησί, έχουν την τιμητική τους κατά τη διάρκεια του Πάσχα. Στην Παναγία Εκατονταπυλιανή, που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Πάρου η ατμόσφαιρα είναι κατανυκτική. Τηn Μεγάλη Παρασκευή το μοναδικό έθιμο της αναπαράστασης των Παθών του Κυρίου, κατά την περιφορά του Επιταφίου στην Παροικιά, τη Νάουσα αλλά και στα ορεινά χωριά της Πάρου αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός για το νησί. Ένα έθιμο που εμπνεύστηκε η δασκάλα Βασιλεία Καφούρου - Ασωνίτη και συνεχίζεται με άσβεστο πάθος από το 1924 μέχρι και σήμερα.

Αναχωρηση 26-29/04/2019

4μερες

early booking εως 30/03/2019

Μεγ.Παρασκευή: Πειραιάς - Πάρος - Μάρπησσα

Συγκέντρωση το πρωί στον Πειραιά και απόπλους για Πάρο 07.30. Άφιξη μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας στη Νάουσα. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και το βράδυ 21:00 μεταφορά στην γραφική Μάρπησσα για τον μοναδικό επιτάφιο και την Αναπαράσταση των Παθών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ.

Μεγ.Σάββατο: Πάρος - Γύρος Νησιού

Πρωινό στο ξενοδοχείο . Ξεκινάμε με το ορεινό χωριό Λεύκες και συνεχίζουμε στην όμορφη Παροικιά για προσκύνημα στην Εκατονταπυλιανή. Αργότερα θα μεταφερθούμε στο ήρεμο ψαροχώρι Αλυκή με τις υπέροχες παραλίες, ενώ τελευταίος σταθμός της εκδρομής μας θα είναι το πίσω Λιβάδι. Το βράδυ, θα σας προσφέρουμε λαμπάδα και θα μεταβούμε με τα πόδια για την Ανάσταση στην γραφικότατη Νάουσα. Ακολουθεί πλούσιο δείπνο σε τοπική ταβέρνα με παραδοσιακή μαγειρίτσα και πολλά άλλα εδέσματα.

Κυριακή Πάσχα: Νησιώτικο Γλέντι

Γιορτινό πρόγευμα μπουφέ αργά το πρωί και ελεύθερος χρόνος. Το μεσημέρι εορταστικό γεύμα σε τοπική ταβέρνα , με κατσικάκι σούβλας, και πολλά άλλα εδέσματα. Το απόγευμα για όσους επιθυμούν μετάβαση στο κέντρο της Νάουσας για το τοπικό πανηγύρι, γιορτή με έθιμα μοναδικά.

Δευτέρα Πάσχα: Πάρος - Πειραιάς

Πρόγευμα μπουφέ. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο και παραδοσιακά ψώνια. Αργότερα μεταφορά στο λιμάνι και απόπλους για τον Πειραιά. Άφιξη το βράδυ με αναμνήσεις αλησμόνητες.

4 µέρες µε πλοίο µε BlueStar

26/4 Πειραιάς - Πάρος 07:25 -11:25

29/4 Πάρος - Πειραιάς 19:15 - 23:25

Φέτος: Εκδροµή µε πλοίο µε 2 ξενοδοχεία να επιλέξετε: ZEFI HOTEL 4* Νάουσα / MERSINA EXCLUSIVE Νάουσα

Τιµή κατ’ άτοµο

Με πλοίο, 4 µέρες / 3 νύχτες   - 26 - 29/4

 

κράτηση ως 30/3

κράτηση από 1/4

ZEFI HOTEL 4* - Με πρωινό καθηµερινά, Αναστάσιµο δείπνο και Πασχαλινό γεύµα

Δίκλινο Standard GV

345

369

Δίκλινο Standard Pool View

365

390

3ο άτοµο Pool View

315

337

Μονόκλινο Standard GV

435

465

MERSINA EXCLUSIVE - Με πρωινό καθηµερινά, Αναστάσιµο δείπνο και Πασχαλινό γεύµα

Δίκλινο Superior GV

320

342

Δίκλινο Superior SSV

340

364

3ο άτοµο Superior GV

280

299

Family Suite GV 1χώρου *

1090

1166

Μονόκλινο Superior GV

390

417

* Συνολική τιμή για 2 ενήλικες + 2 παιδιά ως 12 ετών

Περιλαμβάνονται: • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Πάρος - Πειραιάς με το BLUE STAR FERRIES σε αριθμημένες θέσεις • Μεταφορές, εκδρομές με τοπικό κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο MERSINA EXCLUSIVE ή στο ZEFI HOTEL 4* και τα δύο στη Νάουσα • Μπουφέ πρωινό καθημερινά • Το Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ.Σάββατο και το Πασχαλινό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο (2 συνολικά φαγητά) • Καλάθι με κόκκινα αυγά , 1 φιάλη νερό & τοπικό γλυκό καλωσορίσματος στο δωμάτιο • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών • Αρχηγός /Συνοδός • Φ.Π.Α.