Skip to main content

Τήνος Πάσχα στο νησί των παραδόσεων 2019 από 225.00

Αναχώρηση: 26/4
4 ΜΕΡΕΣ

 

Οι τιμές Smart Price ισχύουν έως 26/3 και για περιορισμένες θέσεις!

 

Ώρα αναχώρησης: 06:00

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Ραφήνα - Τήνος
Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα για το λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους με προορισμό την Τήνο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο AEOLOS BAY 3* στη Χώρα. Ξεκούραση και ελεύθερος χρόνος έως το βράδυ που θα μεταφερθούμε στην εκκλησία για την ακολουθία του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Γύρος του νησιού - Αναστάσιμο δείπνο
Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Θα δούμε τις φυσικές ομορφιές, την ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική των σπιτιών με τους γραφικούς περιστεριώνες και το αρχοντικό χωριό του Γιαννούλη Χαλεπά, τον Πύργο, το μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, ανακηρυγμένος παραδοσιακός οικισμός, και ένα από τα πιο γραφικά σημεία των Κυκλάδων. Συνεχίζουμε για το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας όπου βρέθηκε η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, το χωριό Βόλακας με τους τεράστιους μονόλιθους και το υπέροχο φυσικό τοπίο και καταλείγουμε στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Το βράδυ θα πάρουμε τη λαμπάδα μας και γεμάτοι κατάνυξη θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Αναστάσεως. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο και απολαμβάνουμε το Αναστάσιμο δείπνο μας με πλούσιο μενού, όπου θα «πρωταγωνιστεί» η πατροπαράδοτη μαγειρίτσα!

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Το μεσημέρι θα απολαύσουμε το γιορτινό Πασχαλινό γεύμα με γλέντι και διασκέδαση, ώστε να τηρήσουμε τις παραδόσεις! Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Η Τήνος, εκτός από το θρησκευτικό στοιχείο και την κατανυκτική ατμόσφαιρα, που αποτελεί τον κυριότερο πόλο έλξης επισκεπτών, έχει πολλά ακόμα να προσφέρει χαρίζοντας τη γοητεία της. Πρώτα απ’ όλα τη θερμή φιλόξενη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι κάτοικοί της και το πανέμορφο τοπίο. Έπειτα, οι χρυσαφένιες αμμουδιές, το επιβλητικό τοπίο που ξυπνά τους θρύλους του παρελθόντος σε χωριά όπως ο Βόλακας και το Εξώμβουργο, οι γραφικοί οικισμοί με τις καμάρες, τα πλακόστρωτα, τα παραδοσιακά σπίτια με τους περιστεριώνες, τα ταβερνάκια με τις πεντανόστιμες νησιώτικες λιχουδιές και τα προϊόντα της τοπικής φύσης. Όλα αυτά και πολλά ακόμα, θα κάνουν την Τήνο να σας μείνει αξέχαστη.

Δευτέρα Πάσχα: Τήνος - Ραφήνα
Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο και μεταφορά στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για τη Ραφήνα. Επιστροφή στην Αθήνα.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΛΟΙΟ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΦΙΞΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ STD

3ο ΑΤΟΜΟ STD

2ΚΛΙΝΟ SV

3ο ΑΤΟΜΟ SV

1ΚΛΙΝΟ STD

1ΚΛΙΝΟ SV

26/4 SMART PRICE

4

225 €

219 €

245 €

239 €

285 €

330 €

26/4

4

245 €

239 €

265 €

269 €

315 €

360 €

 

 

 

 

 

STD: STANDARD, SV: SEAVIEW

Οι τιμές Smart Price ισχύουν έως 26/3 και για περιορισμένες θέσεις

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εισιτήρια πλοίου Ραφήνα - Τήνος - Ραφήνα σε οικονομική θέση
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Aeolos Bay 3* στη Χώρα
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα με γλέντι στη θέση της ημιδιατροφής
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Μεταφορά από/προς Ραφήνα
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
  • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
  • Ο ειδικός φόρος διαμονής