Skip to main content

Πασχαλιά 2020 στη MYKONO από 264,00

Πλατύς Γιαλός, Μύκονος
Παραδοθείτε στη µαγεία της Χώρας της Μυκόνου!

Διαµονή στο πλήρες ανακαινισµένο PETINOS HOTEL 4*

Tο ξενοδοχείο Petinos Beach Hotel παρουσιάζει έναν ολοκαίνουργιο διάκοσμο ο οποίος αποπνέει φιλοξενία και προβάλλει με υπέροχο τρόπο στοιχεία της μοναδικής παραδοσιακής Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής

Η τοποθεσία μας κοντά στην κοσμοπολίτικη χώρα της Μυκόνου  και μια ανάσα από την αμμουδερή παραλία του Πλατύ Γιαλού συνδυάζει την απόλυτη χαλάρωση με την άμεση πρόσβαση στις ομορφιές της πιο αξιοθαύμαστης  νησιωτικής χώρας και θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας για αξέχαστες διακοπές.

Το Petinos Beach Hotel σε Κυκλαδίτικο στυλ βρίσκεται σε απόσταση 200μ. από την παραλία Πλατύς Γιαλός στη Μύκονο. Προσφέρει υπαίθριο lounge, εξωτερική πισίνα με μπαρ και δωμάτια με μπαλκόνι και θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Όλα τα δωμάτια του Petinos Beach Hotel διαθέτουν φωτεινή διακόσμηση, ξύλινες οροφές και αντικέ έπιπλα

Το εστιατόριο Thea δίπλα στην πισίνα σερβίρει μεσογειακά πιάτα, φρέσκα ψάρια και σνακ όλη την ημέρα. Στο a la carte εστιατόριο Blue Myth μπορείτε να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών, με εκπληκτική θέα στον κόλπο.

Μεγ.Παρασκευή: Πειραιάς - Μύκονος

Συγκέντρωση στο λιμάνι, επιβίβαση και απόπλους για Μύκονο. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο PETINOS HOTEL 4* στον Πλατύ Γυαλό. Το βράδυ μεταφορά για την παρακολούθηση του Επιταφίου στη Χώρα.

Μεγ.Σάββατο: Μύκονος (Δήλος)

Πρόγευμα μπουφέ στο ξενοδοχείο και μέρα ελεύθερη. Για όσους επιθυμούν, προαιρετική εκδρομή (έξοδα ατομικά) με καΐκι στην αρχαία Δήλο. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Το βράδυ, θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και μεταφορά για την Ανάσταση στη Χώρα. Μετά, γιορτινό Αναστάσιμο δείπνο και το νησί ξαγρυπνά!

Κυριακή Πάσχα: Μυκονιάτικο Πάσχα

Πρόγευμα μπουφέ αργά. Ουζάκι και μεζεδάκια μέχρι να ετοιμαστεί το γιορτινό Πασχαλινό τραπέζι. Γεύμα με αρνί σούβλας, μουσική και νησιώτικα τραγούδια. Ξεκούραστο απόγευμα. Προαιρετική βραδινή διασκέδαση στην πόλη.

Δευτέρα: Μύκονος

Πρόγευμα μπουφέ και ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου ή να επισκεφθείτε την πόλη με τα γραφικά δρομάκια, τη Μικρή Βενετιά, το Ναυτικό Μουσείο κ.α. Το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι από όπου απόπλους για τον Πειραιά.

BLUE STAR PAROS:

  • 17/4 Πειραιάς - Μύκονος 10:00 - 15:15
  • 20/4 Μύκονος - Πειραιάς 14:15 - 19:45

SUFERFERRY:

  • 17/4 Ραφήνα - Μύκονος 07:50 - 12:20
  • 20/4 Μύκονος - Ραφήνα 13:45 - 18:30
 

Τιµή κατ’ άτοµο οργανωµένο µε πλοίο από Πειραιά (Blue Star Paros) µε πρωϊνό καθηµερινά, Αναστάσιµο δείπνο και Πασχαλινό γεύµα.

Τιµή κατ’ άτοµο οργανωµένο µε πλοίο από Ραφήνα (Super Ferry) µε πρωϊνό καθηµερινά, Αναστάσιµο δείπνο και Πασχαλινό γεύµα.

Τιµή κατ’ άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ.

(χωρίς εκδροµές, µεταφορές και εισιτήρια)

 µε πρωϊνό καθηµερινά,

Αναστάσιµο δείπνο και Πασχαλινό γεύµα.

PETINOS HOTEL 4*

4 µέρες  /  17 - 20 Απριλίου

4 µέρες  /  17 - 20 Απριλίου

4 µέρες/ 3 νύχτες

Δίκλινο

368

329

264

3ο άτοµο

325

288

245

3ο άτοµο ως 5 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο άτοµο *

325

288

245

Μονόκλινο

574

537

474

* 4ο άτομο ανεξαρτήτως ηλικίας.

Για όσους επιθυμούν μεταφορά με πούλμαν Αθήνα - Ραφήνα - Αθήνα 25 € το άτομο.