Skip to main content

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Πάσχα 2020 από 479,00

Σηµαίνει καλντέρα & ηλιοβασίλεµα στην Οία!

Αεροπορική εκδρομή με 3 ξενοδοχεία να επιλέξετε:
SPLENDOUR RESORT 5* Lux  / Φηροστεφάνι, ANDROMEDA VILLAS & SPA / Ημεροβίγλι, ON THE CLIFF SUITES 4 Κλειδιά / Φηρά

Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα ή Πειραιάς - Σαντορίνη - Επιτάφιος στον Πύργο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Σαντορίνη. Άφιξη και μεταφορά στο υπερπολυτελές SPLENDOUR RESORT 5* Lux στο Φηροστεφάνι, λίγα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο ή στο ANDROMEDA VILLAS στο Ημεροβίγλι ή στο ON THE CLIFF SUITES 4 Κλειδιά στα Φηρά. Τακτοποίηση και ξεκούραση. Δείπνο για τους διαμένοντες στο Andromeda. Το βράδυ παρακολούθηση του περίφημου Επιταφίου στον Πύργο.

Μεγ.Σάββατο: Εκδρομή στο νησί & ηλιοβασίλεμα στην Οία!

Πρόγευμα μπουφέ και θαυμάσια διαδρομή μέχρι το Ακρωτήρι όπου συνεχίζονται οι ανασκαφές της αρχαίας πόλης. Σύντομο πέρασμα από την παραλία και κατευθυνόμαστε για το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία ενώ δεν θα παραλείψουμε και μία επίσκεψη σε τοπικό οινοποιείο για μία ξενάγηση γευσιγνωσίας (έξοδα ατομικά)! Επιστροφή, ξεκούραση και το απόγευμα θα απολαύσουμε το πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα του κόσμου στον ιδιότυπο οικισμό της Οίας με τα γραφικά δρομάκια. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και μετά την Ανάσταση ακολουθεί γιορτινό Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και ντόπια εδέσματα.

Κυριακή Πάσχα: Σαντορινιό Πάσχα

Πλούσιο πρόγευμα μπουφέ. Μέρα ξεκούρασης και ρέμβης. Το μεσημέρι Πασχαλινό γεύμα με οβελία φούρνου και πολλά άλλα πλούσια εδέσματα. Για το βράδυ οι επιλογές για διασκέδαση είναι πολλές.

Δευτέρα: Σαντορίνη - Αθήνα

Πρόγευμα μπουφέ. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε το νησί και τις ανέσεις του ξενοδοχείου μέχρι το μεσημέρι ή προαιρετική (έξοδα ατομικά € 28) κρουαζιέρα στο Ηφαίστειο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

SPLENDOUR RESORT 5*

ΦΗΡΟΣΤΕΦΑΝΙ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα με απεριόριστη θέα στο λαμπερό μπλε του Αιγαίου, βρίσκεται στο Φηροστεφάνι. Δένει με μαγικό τρόπο με το κυκλαδίτικο περιβάλλον του και προσφέρει εκπληκτική θέα στην ανατολική πλευρά του νησιού. Το μοναδικό θέρετρο διατηρεί τα τοπικά, αρχιτεκτονικά στοιχεία, συνδυάζοντας τα με μια κομψή, διακριτική πολυτέλεια. Κάθε δωμάτιο έχει σχεδιαστεί για να δώσει στον φιλοξενούμενο την αίσθηση ότι βρίσκεται σε ένα σύγχρονο ξενοδοχείο με απλές γραμμές, έτσι ώστε να ηρεμούν τα μάτια και να δημιουργείται εσωτερική γαλήνη. Είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός μεγαλείου, πολυτέλειας, ποιότητας, γοητείας και ηρεμίας.

ΔΙΑΜΟΝΗ: 59 ευρύχωρα δωμάτια, καλαίσθητες σουίτες και μεζονέτες, όλα με θέα στη θάλασσα και πλήρως εξοπλισμένα.

ΠΑΡΟΧΕΣ-ΑΝΕΣΕΙΣ: Εξωτερική πισίνα, μπαρ, 24ωρη υποδοχή, κήπος, χώρος αποθήκευσης αποσκευών, κλιματισμός, ιδιωτική παραλία, ηλιόλουστη βεράντα, δωρεάν WiFi.

ANDROMEDA HOTEL & VILLAS 4* sup

ΗΜΕΡΟΒΙΓΛI, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Στο Andromeda Villas η πολυτέλεια, οι μοναδικές παροχές, η άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού και η απαράμιλλη θέα στο ηφαίστειο και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για να ζήσετε μοναδικά ξεχωριστές εμπειρίες στη μαγευτική Σαντορίνη.

ΔΙΑΜΟΝΗ: 59 παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια, σουίτες και διαμερίσματα με μαγευτική θέα που κόβει την ανάσα.

ΠΑΡΟΧΕΣ: Μεγάλη εξωτερική πισίνα με ξαπλώστρες και ομπρέλες, 2 εξωτερικές πισίνες splash, πολυτελές εστιατόριο, εστιατόριο στο χώρο της πισίνας, μπαρ πισίνας, εσωτερική καφετέρια, αίθουσα πρωινού, ειδικά διαμορφωμένος χώρος για δεξιώσεις, εκπληκτική θέα απ’ όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, 24ωρη εξυπηρέτηση, βραδιές γευσιγνωσίας, ασανσέρ, δημοτικός χώρος στάθμευσης.

On The Cliff Suites 4 Κλειδιά

ΦΗΡΑ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Το On the Cliff βρίσκεται στην καρδιά των Φηρών στη Σαντορίνη. Έχει θέα στην Καλντέρα και απέχει 100μ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήρας. Παρέχει δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους.

Όλες οι μονάδες διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια και επιπλωμένη βεράντα με θέα στη θάλασσα. Σε ορισμένες μονάδες θα βρείτε καθιστικό. Προσφέρονται ψυγείο και βραστήρας. Κάθε μονάδα έχει ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα ή ντους.

Με Olympic Air:

  • 17/4 Αθήνα - Σαντορίνη 07:10 - 07:55
  • 20/4 Σαντορίνη - Αθήνα 18:35 - 19:20

Με Olympic Air:

  • 17/4 Αθήνα - Σαντορίνη 10:10 - 10:55
  • 20/4 Σαντορίνη - Αθήνα 21:20 - 21:55

Τιµή κατ’ άτοµο

Αεροπορικώς

4 µέρες / 3 νύχτες

17 - 20 Απριλίου

κράτηση

ως 23 Μαρτίου

κράτηση

από 24 Μαρτίου

SPLENDOUR RESORT 5* Με πρωϊνό καθηµερινά, Αναστάσιµο δείπνο και Πασχαλινό γεύµα.

Δίκλινο Standard SV

479

505

Δίκλινο Superior SV

510

535

Junior pool suite SV

540

570

3ο άτοµο ως 12 ετών

335

350

Μονόκλινο Standard SV

610

645

Family Suite (2+2) *

1540

1620

ANDROMEDA VILLAS & SPA Με πρωϊνό καθηµερινά, Αναστάσιµο δείπνο και Πασχαλινό γεύµα.

Δίκλινο Sup θέα Καλντέρα

539

569

Junior Suite θέα Καλντέρα

599

635

3ο άτοµο σε Junior Suite

525

555

3ο άτοµο ως 12 ετ σε Jr Suite

385

405

Μονόκλινο Sup θέα Καλντέρα

690

730

ON THE CLIFF SUITES   Με πρωϊνό καθηµερινά.

Δίκλινο Sup Suite Private Jacuzzi

435

460

Junior Suite Private Jacuzzi

485

515

3ο άτοµο ως 12 ετ σε Jr Suite

315

335

Μονόκλινο Sup Suite Private Jacuzzi

585

620

* Συνολική τιμή για 2 ενήλικες + 2 παιδιά ως 12 ετών

   Φόροι αεροδρομίων: € 65 κατ’ άτομο.

Περιλαμβάνονται: • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Σαντορίνη-Αθήνα με Olympic Air • Μία (1) αποσκευή έως 23 κιλά ανά άτομο και μία (1) χειραποσκευή μέχρι 6 κιλά • Μεταφορές από/προς το λιμάνι/ξενοδοχείο • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας • Μπουφέ πρωϊνό καθημερινά • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα για τους διαμένοντες του Splendour. • Ημιδιατροφή καθημερινά μέρος της οποίας είναι το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα για τους διαμένοντες του Andromeda • Μεταφορά στον Πύργο για την παρακολούθηση του Επιταφίου • Εκδρομή μισής μέρας Ακρωτήρι - Προφήτης Ηλίας - Οινοποιείο • Απογευματινή επίσκεψη στην Οία για το ηλιοβασίλεμα • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Υπηρεσίες τοπικού μας αντιπροσώπου • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών • Φ.Π.Α.