Skip to main content

ΣΕΡΡΕΣ - ΚΕΡΚΙΝΗ - ΡΟΥΠΕΛ Καθαρά Δευτέρα 2023! από 238€

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΣΟΧΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023...ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 4 ΗΜΕΡΕΣ



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 08:15 από ΑΘΗΝΑ, μικρή στάση στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και συνεχίζουμε μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με ενδιάμεση στάση, για την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και με κατεύθυνση το ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΗ, φθάνουμε στο γνωστό για την αντίσταση των Ελλήνων στις γερμανικές μεραρχίες, ΟΧΥΡΟ του ΡΟΥΠΕΛ, επίσκεψη και η διαδρομή μας συνεχίζεται για την κωμόπολη της ΚΕΡΚΙΝΗΣ και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα, θα γνωρίσουμε έναν μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα προαιρετικά και βαρκάδα προαιρετικά (καιρού επιτρέποντος). Επιστροφή στις ΣΕΡΡΕΣ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μια ακόμη μέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων και καρναβαλικές εκδηλώσεις. Πρώτος σταθμός η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, που κτίστηκε το 1270 και αποτελεί ένα εκπληκτικής ομορφιάς μνημείο της Βυζαντινής τέχνης. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το ΣΟΧΟ, για να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις του τοπικού καρναβαλιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις ΣΕΡΡΕΣ, περίπατοι στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Με όμορφες ‘’εικόνες’’ αφήνουμε την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ, με προορισμό την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ στους πρόποδες του Ολύμπου. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στην περιοχή του ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ για γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως πορεία επιστροφής για Αθήνα, με ενδιάμεση στάση σε καφέ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε Δίκλινο

Επιβάρυνση

μονόκλινου δωματίου

3o άτομο ως 12 ετών

238€

+ 75€

208€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

  • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο PHILIPPOS XENIA 4* .

  • Τρία πρωινά και τρία δείπνα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

  • Εορταστικό πρόγραμμα το Σάββατο 24/02 μετά το δείπνο, στο roof garden του ξενοδοχείου.

  • Αρχηγός – συνοδός.

  • Φ.Π.Α.

  • Φόρος διαμονής.