Skip to main content

ΚΑΒΑΛΑ - ΔΡΑΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Καθαρά Δευτέρα 2023! από 228€

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023...ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 4 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 08:00 από ΑΘΗΝΑ, μικρές στάσεις σε καφέ στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και της Λάρισας η της Κατερίνης για προαιρετικό γεύμα και συνεχίζουμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, για να τακτοποιηθούμε νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου, σε μια θαυμάσια τοποθεσία, σε υψόμετρο 753 μ.. Είναι ένας από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την “αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου” και να ηρεμήσουν μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της. Λίγο αργότερα θα επισκεφθούμε το πολύ σπουδαίο ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ. Το μεσημέρι καταλήγουμε στην πόλη της ΔΡΑΜΑΣ, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους γνωριμίας στην πόλη αλλά και στο χώρο του Δημοτικού κήπου και την Πλατεία Ελευθερίας. Γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στην Καβάλα. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε τη ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, πριν καταλήξουμε στην πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, για να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού και τη μεγάλη παρέλαση με άρματα και μεταμφιεσμένους που διοργανώνει ο Δήμος της πόλης. Eπιστροφή στην ΚΑΒΑΛΑ, μετά το τέλος της μεγάλης παρέλασης, εορταστικό δείπνο και διασκέδαση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και πορεία επιστροφής για ΑΘΗΝΑ, με μικρή παράκαμψη με ενδιάμεσο σταθμό την περιοχή της ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ, για να γιορτάσουμε τα κούλουμα με πλούσιο ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟ ΓΕΥΜΑ σε μπουφέ, συνοδεία μουσικής, στο εστιατόριο του ξενοδοχείο POSEIDON PALACE. Ακολούθως μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε Δίκλινο

Επιβάρυνση

μονόκλινου δωματίου

3o άτομο ως 12 ετών

228€ + 60€ 198€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
  • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο « ΕSPERIA» 3* στην ΚΑΒΑΛΑ.
  • Τρία πρωινά σε μπουφέ και τρία δείπνα, (Εορταστικό το δείπνο της Κυριακής με μουσική και απεριόριστη κατανάλωση σε κρασί, αναψυκτικά).
  • Σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.