Skip to main content

Βάλια Κάλντα ... ανάμεσα σε έλατα, πεύκα και πλατάνια! ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2013

Βάλια Κάλντα ... ανάμεσα σε έλατα, πεύκα και πλατάνια!

4 μέρες Καλαμπάκα - Βασιλίτσα - Σμίξη - Σαμαρίνα - Τρίκωμο - Ζιάκας - Σπήλαιο - Περιβόλι - Βάλια Κάντα -- Γρεβενά - Μουσείο Μηλιάς. Διαμονή στο VASILITSA RESORT 4* Sup. 33 χλμ. από την πόλη των Γρεβενών, σε υψόμετρο 1.320 μ., χτισμένο μέσα στο κατάφυτο δάσος με ημιδιατροφή καθημερινά

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 10, 25 & 28 Οκτ. // 14 & 28 Νοεμ., 4 μέρες

ΑΠΟ 195,00 ΤΟ ΑΤΟΜΟ
        

   1Μέρα:
Αθήνα - Καλαμπάκα - Βασιλίτσα
Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:00 με προορισμό την Καλαμπάκα και στάση για γεύμα. Συνεχίζουμε την πορεία μας για το Νομό Γρεβενών. Άφιξη και τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο VASILITSA RESORT 4* Sup., 33 χλμ. από την πόλη των Γρεβενών, σε υψόμετρο 1.320 μ., χτισμένο μέσα στο κατάφυτο δάσος με κυρίαρχο στοιχείο την πέτρα και το ξύλο και τακτοποίηση στα πολυτελή δωμάτιά του. Ευκαιρία να απολαύσετε τις ανέσεις που μας προσφέρει το ξενοδοχείο όπως σάουνα & εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα. Μπουφέ δείπνο.
    2Μέρα:
Γεφύρι Αζίζ-Αγά - Γεφύρι Ζιάκα - Σπήλαιο, Σμίξη - Σαμαρίνα - Ανίτσα
Πρόγευμα και αναχώρηση για την εκδρομική μας εξόρμηση που θα ξεκινήσει από την νοτιοδυτική πλευρά του Νομού με επίσκεψη στο υψηλότερο γεφύρι της Δυτικής Μακεδονίας: "το γεφύρι Αζίζ Αγά" κοντά στο Τρίκωμο. Συνεχίζουμε για το γεφύρι Ζιάκα και από εκεί στην περιοχή του Σπηλαίου όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι της Παναγιάς. Περνώντας από την Σμίξη κατευθυνόμαστε στη Σαμαρίνα το πασίγνωστο χωριό, που είναι χτισμένο στο Σμόλικα σε ύψος 1.550 μ. περίπου, μέσα σε ένα τοπίο ανεπανάληπτης ομορφιάς. Στην επιστροφή μας προς το ξενοδοχείο θα επισκεφθούμε το μνημείο πεσόντων στην Ανίτσα, την περιοχή δηλαδή όπου αναχαιτίστηκε η ιταλική προέλαση το 1940. Το βράδυ μπουφέ δείπνο.
   3Μέρα:
Περιβόλι - Βάλια Κάλντα (προαιρετική επίσκεψη) - Βοβούσα - Λάβδα - Μουσείο μανιταριών
Πρόγευμα και η μέρα μας ξεκινάει με επίσκεψη στο Περιβόλι που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τα Zαγοροχώρια της Ηπείρου, σε ένα ορεινό τοπίο μοναδικής ομορφιάς. Για όσους τολμηρούς επιθυμούν, προτείνουμε εκδρομή με 4Χ4 και mini bus (έξοδα ατομικά), για πεζοπορία στον ακατέργαστο Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα. Αργά, το μεσημέρι και αφού επιστρέψουμε από την Βάλια Κάλντα, επόμενος σταθμός μας η Βοβούσα, όπου είναι το πιο απομακρυσμένο χωριό της ανατολικής πλευράς του Ζαγορίου και μία μαγευτική εμπειρία για τον επισκέπτη. Μέσα από το χωριό περνάει ο Αώος ποταμός και είναι η βοή των νερών, αυτό που έδωσε στο χωριό την ονομασία του. Στην επιστροφή προς στο ξενοδοχείο επίσκεψη στο νέο μουσείο μανιταριών στο χωριό Λάβδα. Το βράδυ μπουφέ δείπνο.
    4Μέρα:
Γρεβενά - Μουσείο Μηλιάς - Αθήνα
Πρωινό και αναχώρηση για το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς, όπου φιλοξενούνται εκτός των άλλων και οιμεγαλύτεροι χαυλιόδοντες στον κόσμο, μήκους 5,02 μ., από μαστόδοντα ηλικίας τριών εκατομμυρίων χρόνων, όπουπρόσφατα βραβεύτηκε με το Ρεκόρ Γκίνες. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.


Τιμή κατ' άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή
Αναχωρήσεις: 10, 25 & 28 Οκτ. // 14 & 28 Νοεμ., 4 μέρες
          
     25-28/10          ΠΡΟΣΦΟΡΑ
                         10-13/10 & 28-31/10 &
                         14-17/11 & 28/11-1/12
Δίκλινο    205                  195
3ο άτομο    185               175
3ο άτ. έως 12 ετών  95     95
4ο άτ. έως 12 ετών 169    159
Μονόκλινο    260              249

 Επιβάρυνση για Suite ή Μεζονέτα € 10 το δωμάτιο την διανυκτέρευση.
*Υποχρεωτική διαμονή της οικογένειας σε Suite ή Μεζονέτα.
Περιλαμβάνονται:
     Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
     Διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο VASILITSA RESORT 4* Sup.
     Μπουφέ πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
     Ελεύθερη χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, και σάουνας
     Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
     Αρχηγός / Συνοδός
     Φ.Π.Α.
Σημειώσεις:
     Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η προαιρετική επίσκεψη στον Εθνικό Δρυμό, δεν είναι πραγματοποιήσιμη.