Skip to main content

Καϊμακτσαλάν - λουτρά Ποζάρ & θησαυροί Βεργίνας! ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2013

Καϊμακτσαλάν - λουτρά Ποζάρ & θησαυροί Βεργίνας!

Παιχνίδια με τους καταρράχτες με διαμονή στο πολυτελές, υπερσύγχρονο DOMOTEL NEVE MOUNTAIN RESORT & SPA 4* Sup. στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 25 - 28 Οκτωβρίου  

 ΠΡΟΣΦΟΡΑ 28 - 31 Οκτ. & 12 - 15 Δεκ.

ΑΠΟ 199,00 ΤΟ ΑΤΟΜΟ

   1 Μέρα:
Αθήνα - Βέροια - Παλαιός Άγιος Αθανάσιος
Αναχώρηση από Αθήνα στις 06:30 για την Βέροια. Συνεχίζουμε μέσω Έδεσσας για τον παραδοσιακό οικισμό, Π. Άγ. Αθανάσιο. Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα ορεινά χωριά της Ελλάδας στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν (Βόρρας). Άφιξη στο νεόκτιστο ξενοδοχείο NEVE MOUNTAIN RESORT & SPA 4* Sup. στο πιο ψηλό σημείο του οικισμού με υπέροχη, πανοραμική θέα. Τακτοποίηση στα πολυτελή του δωμάτια με τζάκι, τα οποία συνδυάζουν το σύγχρονο design με την πέτρα που προσδίδει τα χαρακτηριστικά της αρχιτεκτονικής του οικισμού. Δείπνο.
   2 Μέρα:
Καταρράκτες Έδεσσας - Υπαίθριο Μουσείο Νερού - Βαρόσι - Λουτρά Αριδαίας (Πόζαρ)
Πρόγευμα και αναχώρηση για την Έδεσσα για μία ξεχωριστή περιπατητική ξενάγηση (έξοδα ατομικά) με συνοδεία τοπικού φορέα. Πρώτα θα θαυμάσουμε τον μεγάλο καταρράκτη "Κάρανο" και το Υπαίθριο Μουσείο Νερού. Θα περπατήσουμε μέχρι την παραδοσιακή συνοικία Βαρόσι και το Λαογραφικό της Μουσείο. Αργότερα αναχώρηση για τα Λουτρά Πόζαρ Αριδαίας με τις ιαματικές πηγές Λουτροθεραπείας-Ποσιθεραπείας. Απολαύστε τις ευεργετικές τους ικανότητες στην εξωτερική πισίνα, καθώς και τον καφέ σας δίπλα στις πηγές. Δείπνο.
  3  Μέρα:
Μουσείο Πέλλας - Σχολή Αριστοτέλους - πάρκο Αγ. Νικολάου Ναούσης
Πρόγευμα και επίσκεψη στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας, που υπήρξε η γενέτειρα σπουδαίων Μακεδόνων, με τον Μέγα Αλέξανδρο να έχει την κυρίαρχη θέση. Συνεχίζουμε για την Σχολή Αριστοτέλους στη θέση Μίεζα και επίσκεψη (έξοδα ατομικά) του αυθεντικού χώρου εκεί που ο μέγιστος φιλόσοφος δίδαξε το μεγαλείο της Κλασικής Ελληνικής σκέψης στον μέγιστο των Ελλήνων και τους άλλους ευπατρίδες της Μακεδονικής Αυλής. Το μεσημέρι θα μας βρει να απολαμβάνουμε το μοναδικό τοπίο στο πάρκο του Αγίου Νικολάου Ναούσης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για να απολαύσουμε τις ΔΩΡΕΑΝ παροχές του SPA. Δείπνο.
  4  Μέρα:
Μουσείο Βασιλικών Τάφων Βεργίνας - Αθήνα
Πρόγευμα και αναχώρηση για το μοναδικό Μουσείο της Βεργίνας, εκεί ακριβώς που βρίσκονται οι βασιλικοί τάφοι, κάτω από τον μεγάλο τύμβο (έξοδα ατομικά). Θα θαυμάσουμε τα ανεκτίμητης αξίας και μοναδικής τέχνης κειμήλια και θησαυρούς. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.


Τιμή κατ' άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή
Αναχωρήσεις.: 25, 28 Οκτ. // 12 Δεκ., 4 μέρες
          
     25 - 28 Οκτωβρίου    ΠΡΟΣΦΟΡΑ
28 - 31 Οκτ. & 12 - 15 Δεκ.
Δίκλινο    219    199
3ο άτομο    180    175
3ο άτ. έως 6 ετ.    95    95
3ο άτ. 7-16 ετ.    140    135
Μονόκλινο    275    235
 
Περιλαμβάνονται:
     Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
     Διαμονή στο πολυτελές NEVE MOUNTAIN RESORT & SPA 4* Sup.
     Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
     Ελεύθερη χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, Χαμάμ και Σάουνας
     Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75ετών
     Αρχηγός / Συνοδός
     Φ.Π.Α.
Tips:
     ΔΩΡΕΑΝ χρήση του Spa & Fitness Center, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, χαμάμ, & γυμναστήριο. Οικολογικό τζάκι, μίνι μπαρ και internet access (ενσύρματο) σε όλα τα δωμάτια (wifi - δωρεάν στους κοιν. χώρους)