Skip to main content

Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη - Οχυρά Ρούπελ.

Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη - Οχυρά Ρούπελ.

3 μέρες με πούλμαν  στην Άνω Πόλη - Πάρκο Αγίου Ιωάννη Σερρών - Λίμνη Κερκίνη - Σπήλαιο Αλιστράτης - Πρώτη Σερρών με διαμονή στο  πολυτελές GRAND HOTEL PALACE 5* Lux με ημιδιατροφή.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25/10

ΑΠΟ 185,00 ΤΟ ΑΤΟΜΟ

  1Μέρα:
Αθήνα - Θεσαλονίκη
Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:00, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη και τακτοποίηση στο πολυτελές GRAND HOTEL PALACE 5* Lux στην είσοδο της πόλης. Απόγευμα ελεύθερο για να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τις ανέσεις και τους πολυτελείς χώρους. Το βράδυ δείπνο.
   2 Μέρα:
Οχυρά Γραμμής Μεταξά - Λίμνη Κερκίνη - Άνω Πορρόϊα
Πλούσιο πρόγευμα μπουφέ και επίσκεψη στην ιστορική γραμμή οχυρών Μεταξά- Ιστίμπεη, ακολουθώντας τη διαδρομή προς Προμαχώνα-Ρούπελ. Ξενάγηση στο Στρατιωτικό Μουσείο με τα πολλά κειμήλια από την περιοχή και σε τμήμα των Οχυρών. Συνεχίζουμε για τη λίμνη της Κερκίνης, έναν από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους της Ευρώπης, με είδη σπάνιας χλωρίδας και πανίδας. Ενημέρωση από την ειδική ομάδα και χρόνος για γεύμα στην τοπική χαρακτηριστική ταβέρνα. Για όσους επιθυμούν, βαρκάδα κοντά στις όχθες (έξοδα ατομικά). Τελευταίος μας σταθμός τα Άνω Πορρόϊα, κατάφυτο παραδοσιακό χωριό με τρεχούμενα νερά και υπέροχη θέα στη λίμνη. Επιστροφή στη Θεσ/νίκη. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο. Για αργότερα, τα γλεντζέδικα Λαδάδικα σας περιμένουν για τη βραδινή σας διασκέδαση!
   3 Μέρα:
Πρώτη Σερρών - Σπήλαιο Αλιστράτης - Φαράγγι Αγγίτη - Πάρκο Αγίου Ιωάννη Σερρών
Πλούσιο πρόγευμα μπουφέ και ξεκούραστη διαδρομή στην Εγνατία Οδό για επίσκεψη στο όμορφο παραδοσιακό χωριό Πρώτη, όπου χρόνος για καφέ και για όσους επιθυμούν επίσκεψη στο πατρικό σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Στην κοντινή Αλιστράτη θα επισκευθούμε το ομώνυμο σπήλαιο, (έξοδα ατομικά) ένα από τα μεγαλύτερα και ωραιότερα της χώρας μας. Το θέαμα είναι συναρπαστικό και σπάνιο, γεμάτο με σταλακτίτες και σταλαγμίτες ύψους μέχρι και 15 μέτρων! Η συνέχεια απολαυστική (καιρού επιτρέποντος) στη διαδρομή με το δημοτικό τρενάκι στις πλαγιές του φαραγγιού του Αγγίτη, έχοντας το ποτάμι μέχρι και 80 μ. κάτω από τα πόδια μας!!! με κατάληξη στο σπήλαιο με τις βραχογραφίες. Χρόνος για γεύμα και επίσκεψη στην όμορφη πόλη των Σερρών στο προάστιο του Αγ.Ιωάννη. Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη και ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ δείπνο.
    4 Μέρα:
Θεσσαλονίκη - Άνω Πόλη - Αθήνα
Πλούσιο πρόγευμα μπουφές και ολοκληρώνουμε τη γνωριμία μας με την πόλη της Θεσσαλονίκης. Προσκύνημα στον πολιούχο Αγ. Δημήτριο, αναμνηστικές φωτογραφίες έξω από τον Λευκό Πύργο, διαδρομή προς Έκθεση, Ροτόντα κ.α. για να καταλήξουμε στην Άνω πόλη με τα φημισμένα κάστρα και την πανοραμική θέα! Αποχαιρετούμε τη "Νύμφη του Θερμαϊκού" και επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη νωρίς το βράδυ με εντυπώσεις μοναδικές!


Τιμή κατ' άτομο με Πούλμαν με ημιδιατροφή
Αναχ.: 25 Οκτωβρίου, 4 μέρες
     
     4 μέρες / 3 νύχτες
Δίκλινο    210
3ο άτομο    185
3ο άτ. έως 10 ετ.*    95
3ο άτ. έως 10 ετ.**    155
4ο άτ. έως 10 ετ.    -
Μονόκλινο    270
     
*Διαμονή στο κρεβάτι των γονέων
** Διαμονή σε extra κρεβάτι
Περιλαμβάνονται:
     Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
     Διαμονή στο πολυτελές GRAND HOTEL PALACE 5* Lux στην δυτική είσοδο της πόλης της Θεσσαλονίκης
     Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
     Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
     Αρχηγός / Συνοδός
     Φ.Π.Α.