Skip to main content

Στο γαλάζιο της Καβάλας και της Θάσου!

Στο γαλάζιο της Καβάλας και της Θάσου!

4 μέρες με πούλμαν στην Καβάλα - Θάσος - Νέα Καρβάλη - Φίλιπποι - Αγία Λυδία - Μουσείο Καπνού - Θεσσαλονίκη με διαμονή στο ανακαινισμένο κεντρικό AIROTEL GALAXY 4* ή στο πολυτελές LUCY 5* με ημιδιατροφή.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25/10

ΑΠΟ 207,00 ΤΟ ΑΤΟΜΟ

   1 Μέρα:
Αθήνα - Καβάλα
Αναχώρηση από Αθήνα στις 06:30 με τελικό προορισμό την Καβάλα. Άφιξη στην ωραιότερη πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας κτισμένη αμφιθεατρικά σε θαυμάσια τοποθεσία, συνδυάζοντας με τέλεια αρμονία, βουνό και θάλασσα και τακτοποίηση στο ανακαινισμένο κεντρικό AIROTEL GALAXY 4* ή στο πολυτελές LUCY 5*. Δείπνο.
   2 Μέρα:
Θάσος - Νέα Καρβάλη
Ολοήμερη εκδρομή στην καταπράσινη Θάσο μέσω Κεραμωτής. Εκτός από τις δαντελωτές ακρογιαλιές και τις εξωτικές παραλίες, τα ορεινά χωριά με την Θασίτικη παραδοσιακή αρχιτεκτονική που θα δούμε, θα επισκεφθούμε και την Αρχαία Αγορά, τα Ιερά πίσω από το Παλιό Λιμάνι του Λιμένα, την Ακρόπολη και το Αρχαίο Θέατρο, την Αλυκή κ.α. Επιστρέφοντας το απόγευμα, στάση στη Νέα Καρβάλη για να δοκιμάσουμε τους διάσημους ..κουραμπιέδες της! Δείπνο στο ξενοδοχείο.
  3  Μέρα:
Φίλιπποι - Αγία Λυδία - Μουσείο Καπνού - Καβάλα (πόλη)
Μπουφέ πρωινό και αναχώρηση προς Δράμα. Στο μέσον της διαδρομής, θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο των ΦΙΛΙΠΠΩΝ (έξοδα ατομικά) του Μακεδόνα Βασιλιά Φίλιππου με το αρχαίο θέατρο και την αγορά, εκεί όπου πέρασε τα πρώτα του παιδικά χρόνια ο Μέγας Αλέξανδρος. Από τους Φιλίππους ξεκίνησε και την περιοδεία του στην Ευρώπη ο Απόστολος Παύλος με τον μαθητή του Απόστολο Σίλα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας, εκεί όπου ο Απ. Παύλος βάπτισε την πρώτη Ευρωπαία Χριστιανή. Συνεχίζουμε για το μοναδικό Μουσείο Καπνού Καβάλας. Θα θαυμάσουμε από κοντά εκθέματα και θα ενημερωθούμε για την βιομηχανία του καπνού, που έκανε γνωστή την πόλη πανελλαδικά.Επιστρέφουμε στην παραλιακή της Καβάλας για περιήγηση στο Κάστρο με το γραφικό τρενάκι της πόλης (έξοδα ατομικά) και χρόνος ελεύθερος για καφέ ή βόλτα. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο.
   4 Μέρα:
Θεσσαλονίκη - Αθήνα
Απολαυστικό πρόγευμα σε μπουφέ και επίσκεψη στην αρχοντική Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης. Μια σύντομη βόλτα στα κάστρα που στέκουν εκεί κοιτώντας υπεροπτικά την πόλη από ψηλά, μνήμες από το παρελθόν και διαφυγή από το παρόν. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.


Τιμή κατ' άτομο με Πούλμαν με ημιδιατροφή
Αναχ.: 25 Οκτωβρίου, 4 μέρες
          
     LUCY    AIROTEL GALAXY
Δίκλινο    219    207
Δίκλινο θάλασσα    235    225
3ο άτομο    185    185
3ο άτ. έως 4 ετ.    135    95
3ο άτ. έως 5-12 ετ.    135    165
4ο άτ. έως 12 ετ.    135    -
Μονόκλινο    279    255
Μονόκλινο θάλασσα    310    279
          
Περιλαμβάνονται:
     Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
     Διαμονή στο πολυτελές LUCY 5* ή στο πλήρως ανακαινισμένο AIROTEL GALAXY 4* στην Καβάλα
     Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
     Τα εισιτήρια του πλοίου για την ολοήμερη στη Θάσο από/προς Κεραμωτή
     Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
     Αρχηγός / Συνοδός
     Φ.Π.Α.
Σημείωση:
     Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων