Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2022 Σκύρος! από 260€

Αναχώρηση 22/4/2022

4 ΗΜΕΡΕΣ

Οι τιμές Smile Price ισχύουν για κρατήσεις έως 20/3 και για περιορισμένο αριθμό δωματίων.

Αναχώρηση 22/4 - Ώρα αναχώρησης 07:15

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Κύμη - Σκύρος

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα για Κύμη, όπου θα επιβιβασθούμε στο φέρι-μποτ με προορισμό το λιμάνι της Σκύρου, Λιναριά. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια με τις τοπικές σπεσιαλιτέ και αναχώρηση για το ξενοδοχείο NEFELI HOTEL 4*, στη Χώρα. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση και το βράδυ μετάβαση στο κέντρο του νησιού για την περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Χώρα - Μαγαζιά

Πρωινό και αναχώρηση για τη Χώρα, χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω σε βράχο. Θα περιηγηθούμε πεζή, καθώς δεν επιτρέπονται τα αυτοκίνητα, περπατώντας στα στενά σοκάκια με τα παραδοσιακά καταστήματα και τα Βυζαντινά μνημεία που κοσμούν τις πλατείες. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό και Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς και στη συνέχεια θα δούμε την Πλατεία Ελευθερίας ή Πλατεία Αιώνιας Ποίησης, αφιερωμένη στον Βρετανό ποιητή Ρόμπερτ Μπρουκ. Μεταφορά στην περιοχή Μαγαζιά για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και το βράδυ μετάβαση στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Βόρειο τμήμα (γύρος νησιού)

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το ψήσιμο του οβελία, απολαμβάνοντας ούζο με μεζέδες στην πισίνα του ξενοδοχείου. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα με παραδοσιακά νόστιμα εδέσματα. Το απόγευμα αναχώρηση για το βόρειο τμήμα του νησιού, μέσα από μια πευκόφυτη διαδρομή, σε ένα υπέροχο τοπίο με πανέμορφες παραλίες. Στάση για καφέ στη γραφική Ατσίτσα, ένα βορειοδυτικό χωριό με φυσικό λιμάνι και πλούσια βλάστηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Νότιο τμήμα - Σκυριανά αλογάκια - Κύμη – Αθήνα 

Πρωινό και αναχώρηση για το πιο δύσβατο νότιο τμήμα του νησιού, μέχρι εκεί που μπορεί να φτάσει το πούλμαν, περνώντας από τη δημοφιλή παραλία Καλαμίτσα. Πριν αποχαιρετίσουμε το νησί θα επισκεφθούμε τη φάρμα με τα Σκυριανά αλογάκια, μία από τις πιο σπάνιες μικρόσωμες φυλές που υπάρχουν στον κόσμο και έλκει την καταγωγή της από τη Σκύρο. Μεταφορά στο λιμάνι, όπου θα επιβιβασθούμε στο φέρι-μποτ για την Κύμη. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

ΣΚΥΡΟΣ NEFELI HOTEL

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ ΆΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχώρηση

Ημέρες

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο

22/4 Smile Price

4

260 €

245 €

335 €

22/4

4

275 €

260 €

350 €

Οι τιμές Smile Price ισχύουν για κρατήσεις έως 20/3 και για περιορισμένο αριθμό δωματίων.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia

 ✓ Εισιτήρια πλοίου Κύμη - Σκύρος - Κύμη ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Nefeli Hotel 4*, στη Χώρα

✓ Ημιδιατροφή καθημερινά

✓ Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής

✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση

✓ Αρχηγός/συνοδός

✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ειδική ασφάλεια COVID-19 έως 75 ετών

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.