Skip to main content

Μετέωρα - Λίμνη Πλαστήρα - Πήλιο 28η Οκτωβριου 2022 απο 219

Στολίδια της Θεσσαλίας στο GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*

28-30/10 3 μερες

 

 

Καλώς ήλθατε στο Larissa Imperial της Grecotel, το ξενοδοχείο κόσμημα της Θεσσαλίας. Εδώ η πολυτέλεια και η άνεση συναρπάζουν! Στις παρυφές της πόλης, μόλις 4 χλμ από το κέντρο, προσφέρει διαμονή και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ: Διαθέτει 150 δωμάτια, μπάνγκαλοους και σουίτες, όλα εξοπλισμένα με κλιματισμό / θέρμανση, δορυφορική τηλεόραση, ηλεκτρονικό safe, τηλέφωνο, mini ψυγείο ή mini bar, στεγνωτήρα μαλλιών, μεγεθυντικό καθρέπτη μπάνιου, παντοφλάκια δωματίου, δωρεάν wi-fi, μπαλκόνι ή βεράντα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει εστιατόριο με εκλεκτές γεύσεις, άνετα σαλόνια, κεντρικό μπαρ, μπαρ πισίνας, εξωτερική πισίνα (λειτουργεί από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο), εξωτερικό παιδότοπο, γήπεδο τέννις, υπαίθριο χώρο στάθμευσης.

Imperial Health SPA με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, χαμάμ, σάουνας και γυμναστήριου (Οι υπηρεσίες spa δεν παρέχονται σε παιδιά κάτω των 14 ετών).

 

Δωρεάν Παροχές:

  • • Parking υπαίθριο. • Ασύρματη Χρήση internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και τα δωμάτια. • Ελεύθερη χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, χαμάμ, σάουνας και γυμναστήριου του Imperial Health SPA. Οι υπηρεσίες δεν παρέχονται σε παιδιά κάτω των 14 ετών.

 

 

1η μέρα: Αθήνα - Μετέωρα - Λάρισα

Αναχώρηση 07:15 από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις και κατεύθυνση προς Λαμία, Δομοκό και προορισμό τα επιβλητικά Μετέωρα, μνημεία παγκόσμια γεωλογικά και θρησκευτικά. Εδώ που συναντιούνται ανεπανάληπτα η Θεία δημιουργία με την ανθρώπινη παρέμβαση, ο πλούτος του φυσικού τοπίου με το μεγαλείο της αρχιτεκτονικής, η μοναχική έκφραση με την ιστορία και τον πολιτισμό, η αυταπάρνηση και ο ηρωισμός με την εθνική αυτοσυνειδησία και την ουσιαστική προσφορά. Επίσκεψη με κατάνυξη στις φημισμένες Μονές του Αγίου Στεφάνου και του Μεγάλου Μετεώρου (Μεταμορφώσεως του Σωτήρος). Χρόνος για γεύμα στην Καλαμπάκα και συνεχίζουμε για την κοντινή Λάρισα. Εγκατάσταση στο πολυτελές ξενοδοχείο GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

 

2η μέρα: Λίμνη Πλαστήρα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και κατευθυνόμαστε προς τη Λίμνη του Ταυρωπού ή Πλαστήρα, την πιο όμορφη τεχνητή λίμνη της πατρίδας μας, ένα πραγματικό στολίδι της Θεσσαλίας. Είναι η πραγματοποίηση του οράματος του στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα για την περιοχή με τη δημιουργία ενός υδροηλεκτρικού φράγματος στην κατάληξη των ποταμιών που ξεκινούν από τις βουνοκορφές. Αν και τεχνητή, η λίμνη έχει “δέσει” απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον γύρω της. Σήμερα περιτριγυρίζεται από 18 γραφικά χωριά, δάση και τοπία απίστευτης ομορφιάς και γαλήνης. Θα επισκεφθούμε τη Μονή Κορώνης πάνω σ' ένα φυσικό μπαλκόνι απ' όπου βλέπεις ολόκληρο τον Θεσσαλικό κάμπο κι' αγναντεύεις από τον Όλυμπο μέχρι το Πήλιο και τον Τυμφρηστό. Μέσω της πλαζ Λαμπερού, φθάσουμε μέχρι το Φράγμα για να βγάλουμε αναμνηστικές φωτογραφίες και θα έχουμε χρόνο για γεύμα σε ένα από τα χωριά. Επιστρέφουμε στη Λάρισα στις ανέσεις του τους πολυτελείς του χώρους ή τις αναζωογονητικές υπηρεσίες του “Imperial Health Spa” με ελεύθερη είσοδο στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, το Jacuzzi, τη σάουνα, το χαμάμ και το υπερσύγχρονο γυμναστήριο κ.α. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

 

3η μέρα: Λάρισα - Πήλιο (Μακρινίτσα - Πορταριά) - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας αρχίζει με περίπατο στο ιστορικό κέντρο της Λάρισας γύρω από το λόφο του Αγίου Αχιλλείου. Θα δούμε το αρχαίο θέατρο Α’ με προσανατολισμό στην αρχαία αγορά, του οποίου η χωρητικότητα υπολογίζεται σε 10.000 άτομα, την παλαιοχριστιανική Βασιλική και το Επισκοπικό Μέγαρο. Ανηφορίζοντας προς το Φρούριο θα δούμε τμήματα του Μπεζεστενίου του 15ου αι., των παλαιοχριστιανικών λουτρών του 6ου αι., της παλαιοχριστιανικής βασιλικής του Αγίου Αχιλλείου και της βασιλικής της βυζαντινής περιόδου του 11ου - 12ου αι. μ.Χ. Θα φτάσουμε μέχρι τον Πηνειό ποταμό με την όμορφη διαμόρφωση στις όχθες του και φόντο το πάρκο του Αλκαζάρ. Συνεχίζουμε για το Πήλιο και το “Μπαλκόνι του Πηλίου” την ξακουστή Μακρινίτσα. Θα περπατήσουμε μέχρι την κεντρική πλατεία με τα υπεραιωνόβια πλατάνια, θα προσκυνήσουμε στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, θα ξεδιψάσουμε από τη μαρμάρινη βρύση “Αθάνατο νερό” με τους λιονταρόμορφους κρουνούς. Αφού απολαύσουμε τον καφέ μας και την μοναδική θέα, θα κατευθυνθούμε προς την Πορταριά για προσκύνημα στην Παναγία την Πορταρέα, με χρόνο για περίπατο, γεύμα και σουβενίρ στο κέντρο του πανέμορφου χωριού. Επιστρέφουμε στην Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Περιλαμβάνονται:

  • • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • • Διαμονή στο πολυτελές GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*
  • • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • • Ελεύθερη χρήση internet σε όλους τους χώρους και τα δωμάτια
  • • Ελεύθερη είσοδος στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, Jacuzzi, σάουνα, χαμάμ και το γυμναστήριο
  • • Αρχηγός/Συνοδός
  • • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • • Φ.Π.Α.

  

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά

GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*

3 μέρες

28 - 30 Οκτ.

Δίκλινο

219

3ο άτομο

150

3ο άτομο ως 6 ετών

100

3ο άτομο 7 ως 12 ετών

120

Μονόκλινο

315

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο δωμάτιο.     

Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής: € 4 το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

 

 

Τιμή  ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση,

με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδρομές) με ημιδιατροφή

GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*

27 - 30 Οκτ.

Ελάχιστος αριθμός διαν/σεων

2

Δίκλινο

145

3ο άτομο

30

3ο άτομο ως 6 ετών

Δωρεάν

3ο άτομο 7 ως 12 ετών

12

Μονόκλινο

125

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο δωμάτιο.     

Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής: € 4 το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.