Skip to main content

ΟΛΥΜΠΟΣ-ΠΙΕΡΙΑ Γιορτές 2022-23! από 289€

23-26/12 & 30/12-2/1/2023 & 5-8/1/2023...4μέρες

 Στη σκιά του ΜΥΘΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟY µε διαµονή στο POSEIDON PALACE 4*.... ∆ΙΟΝ - ΑΓ. ∆ΙΟΝΥΣΙΟΣ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

1η μέρα: Αθήνα - Δίον – Λεπτοκαρυά

Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:00  με ενδιάμεσες στάσεις για την όμορφη Πιερία. Μέσω Τεμπών και Πλαταμώνα, επίσκεψη στο μουσείο του Δίον (έξοδα ατομικά). Άφιξη το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας Poseidon Palace 4* στη Λεπτοκαρυά. Εγκατάσταση, ξεκούραση και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

2η μέρα: Βεργίνα - Παναγία Σουμελά – Βέροια

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην Βεργίνα, με τους μοναδικούς Βασιλικούς Τάφους και τα ανεκτίμητα κειμήλια και αρχαιολογικούς θησαυρούς (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για προσκύνημα στην επιβλητική Μονή Σουμελά με την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, το παραδοσιακό Μακεδονίτικο χωριό Καστανιά μέσα σε μοναδικό φυσικό τοπίο και την γοητευτική Βέροια με την πεζοδρομημένη αγορά, τα πολλά αρχοντικά και τις υπέροχες γεύσεις της. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο και το βράδυ εορταστικό δείπνο Ρεβεγιόν με εορταστικό μενού και μουσική.

3η μέρα:  Όλυμπος - Άγ. Διονύσιος – Λιτόχωρο

Χρόνια Πολλά! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και φυσιολατρική εκδρομή στους πρόποδες του Ολύμπου, μέχρι το πρώτο καταφύγιο (Πριόνια). Επίσκεψη στη Μονή του Αγ. Διονυσίου με κατάνυξη και περίπατος στο γραφικό Λιτόχωρο, όπου χρόνος για καφέ και να απολαύσουμε τη βόλτα μας. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο και χρόνος να χαλαρώστε στις ανέσεις του. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

4η μέρα: Τέμπη - Αμπελάκια – Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τα Τέμπη. Πανέμορφη διαδρομή δίπλα στον Πηνειό, προσκύνημα στην Αγία Παρασκευή και ανάβαση στα ιστορικά Αμπελάκια, όπου βρίσκεται το περίτεχνο αρχοντικό του Γεωργίου Σβαρτς 18ου αι. (μόνο εξωτερικά λόγο ανακαίνισης), αλλά και το φανταστικό Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Σύμφωνα με την παράδοση οι μούσες, συλλέγοντας τα κομμάτια του κορμιού του σκοτωμένου Ορφέα, τον έθαψαν κάτω από τον Όλυμπο, τα Λίδηχρα, όπου ακόμα και τώρα τα αηδόνια τραγουδούν πάνω στον τάφο του, τα πιο γλυκά του τραγούδια. Η παράδοση αυτή, μας έρχεται από τους Παυσανία, Στράβωνα, τον Απολλώνιο τον Ρόδιο κ.α.

 

Τιµή κατ’άτοµο, µε πούλµαν, 4 μέρες

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

23-26/12 & 30/12-2/1 

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

5-8/1

Δίκλινο

320

289

3ο άτοµο

230

245

3ο άτοµο έως 13 ετών

150

150

4ο άτοµο έως 13 ετών

230

210

Μονόκλινο

392

373

 

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο POSEIDON PALACE 4* • Πρωινό μπουφέ και δείπνο μπουφέ καθημερινά (ημιδιατροφή), στην οποία συμπεριλαμβάνεται το εορταστικό δείπνο Ρεβεγιόν με μουσική την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς • Αρχηγός-συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης € 3 / δωμάτιο / διανυκτέρευση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων.