Skip to main content

Στολίδια της Θεσσαλίας “Μύλος των Ξωτικών” Γιορτές 2022-23! από 225€

Αναχωρήσεις 31 Δεκ - 2 Ιαν 2023, 6 - 8 Ιαν2023...3μέρες   &   23 - 26 Δεκ.2022, 30 Δεκ.-2 Ιαν 2023...4μέρες

 Λάρισα - Λίμνη Πλαστήρα - Μεταξοχώρι - Πήλιο με διαμονή στην αρχόντισσα του Θεσσαλικού Κάμπου στο GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 

  • • Εορταστικό ρεβεγιόν στις 24 & 31/12 σε εορταστικό μπουφέ με συνοδεία μουσικής από DJ.
  • • Δωρεάν Parking (υπαίθριο)
  • • Ελεύθερη χρήση ασύρματου internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και τα δωμάτια
  • • Ελεύθερη χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, χαμάμ, σάουνας και γυμναστήριου του Imperial Health SPA. (το Imperial Health Spa λειτουργεί από Δευτέρα έως και Σάββατο 13:00 - 21:00. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 14 ετών).

Το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας είναι κτισμένο στο λόφο "Μεζούρλο" στις νότιες παρυφές της πόλης. Εγκαινιάστηκε στις 28 Νοεμβρίου του 2015 και φιλοξενεί χιλιάδες ευρήματα από όλη τη Θεσσαλία από την Παλαιολιθική, Αρχαϊκή, Κλασική, Ελληνιστική, Ρωμαϊκή, Βυζαντινή και Οθωμανική περίοδο.

1η μέρα: Αθήνα - Λάρισα (Διαχρονικό Μουσείο - Φρούριο - Μπεζεστένι)

Αναχώρηση 08:30 από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις με προορισμό τη Λάρισα. Επίσκεψη στο Διαχρονικό Μουσείο (έξοδα ατομικά), το οποίο παρουσιάζει υπέροχα την ιστορία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας μέσα από τη μόνιμη και περιοδικές εκθέσεις. Συνεχίζουμε με περίπατο στο ιστορικό κέντρο της Λάρισας γύρω από το λόφο του Αγίου Αχιλλείου. Θα δούμε το αρχαίο θέατρο Α’ με προσανατολισμό στην αρχαία αγορά, του οποίου η χωρητικότητα υπολογίζεται σε 10.000 άτομα, την παλαιοχριστιανική Βασιλική και το Επισκοπικό Μέγαρο. Ανηφορίζοντας προς το Φρούριο θα δούμε τμήματα του Μπεζεστενίου του 15ου αι., των παλαιοχριστιανικών λουτρών του 6ου αι., της παλαιοχριστιανικής βασιλικής του Αγίου Αχιλλείου και της βασιλικής της βυζαντινής περιόδου του 11ου - 12ου αι. μ.Χ. Θα φτάσουμε μέχρι τον Πηνειό ποταμό με την όμορφη διαμόρφωση στις όχθες του και φόντο το πάρκο του Αλκαζάρ. Χρόνος για γεύμα στα φημισμένα μεζεδοπωλεία και για να επισκεφθείτε τη μεγάλη αγορά. Αργότερα εγκατάσταση στο πολυτελές ξενοδοχείο GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*. Απολαύστε τις ανέσεις του, τους πολυτελείς του χώρους ή τις αναζωογονητικές υπηρεσίες του “Imperial Health Spa” με ελεύθερη είσοδο στην εσωτερική πισίνα, το Jacuzzi, τη σάουνα, το χαμάμ και το υπερσύγχρονο γυμναστήριο κ.α. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

2η μέρα: Λίμνη Πλαστήρα - Τρίκαλα (Μύλος των Ξωτικών)

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και κατευθυνόμαστε προς τη Λίμνη του Ταυρωπού ή Πλαστήρα, την πιο όμορφη τεχνητή λίμνη της πατρίδας μας, ένα πραγματικό στολίδι της Θεσσαλίας. Ακολουθώντας τις δαντελωτές όχθες στο μοναδικό φυσικό τοπίο απίστευτης ομορφιάς και γαλήνης με τις χιονισμένες βουνοκορφές των Αγράφων να καθρεπτίζονται στα νερά της, περνάμε από όμορφα χωριά όπως η Νεράϊδα, η Πεζούλα, το Νεοχώρι κ.ά. θα καταλήξουμε στο Φράγμα Ταυρωπού, όπου θα έχουμε χρόνο για φωτογραφίες και αγορές στα μικρομάγαζα. Επόμενος σταθμός μας τα Χριστουγεννιάτικα στολισμένα Τρίκαλα, όπου θα μας εντυπωσιάσει το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας ο “Μύλος των Ξωτικών” με το carousel, το παραμυθένιο σπίτι του Άη Βασίλη, το παγοδρόμιο και πολλά άλλα που προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο - ρεβεγιόν με μουσική από DJ.

3η μέρα: Μεταξοχώρι - Μονή Αγίου Παντελεήμωνος - Αγιά

Χρόνια Πολλά! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας αρχίζει με την επίσκεψη στο Μεταξοχώρι, στις πλαγιές του Κισσάβου Διατηρητέος, παραδοσιακός οικισμός, χωρισμένος στα δύο, γεμάτος γραφικά καλντερίμια, καταπληκτικά πανύψηλα πετρόχτιστα αρχοντικά και παλιές εκκλησίες με τα χρώματα της φύσης να εναλλάσσονται και να δημιουργούν μοναδικά συναισθήματα. Χρόνος για απολαυστική βόλτα στο χωριό και στη συνέχεια επίσκεψη - προσκύνημα στην βυζαντινή Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμωνος Αγιάς (13ου αι) με πλούσια ιστορία από την εποχή του Αλέξιου Κομνηνού. Επόμενος σταθμός μας η όμορφη κωμόπολη της Αγιάς στους πρόποδες της Όσσας, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα και αγορές τοπικών προϊόντων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

4η μέρα: Λάρισα - Πήλιο (Πορταριά - Μακρινίτσα - Βόλος) - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για το Πήλιο. Πρώτος μας σταθμός το κεφαλοχώρι της Πορταριάς για προσκύνημα στην Παναγία την Πορταρέα, περίπατο και σουβενίρ. Συνεχίζουμε με το “Μπαλκόνι του Πηλίου” την ξακουστή Μακρινίτσα. Θα περπατήσουμε μέχρι την κεντρική πλατεία με τα υπεραιωνόβια πλατάνια, θα προσκυνήσουμε στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, θα ξεδιψάσουμε από τη μαρμάρινη βρύση “Αθάνατο νερό” με τους λιονταρόμορφους κρουνούς. Αφού απολαύσουμε την μοναδική θέα και τον καφέ μας στον ξακουστό “Θεόφιλο” θα κατέβουμε στον Βόλο όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα στα ξακουστά τσιπουράδικα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Σημείωση: Η 3ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνει τις επισκέψεις της 3ης ημέρας.

Περιλαμβάνονται:

  • • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • • Διαμονή στο πολυτελές GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*
  • • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • • Δείπνο ρεβεγιόν 24 & 31/12 με διασκέδαση από DJ στη θέση του δείπνου της ημέρας.
  • • Ελεύθερη χρήση internet σε όλους τους χώρους και τα δωμάτια
  • • Ελεύθερη είσοδος στην εσωτερική πισίνα, Jacuzzi, σάουνα, χαμάμ και το γυμναστήριο
  • • Αρχηγός/Συνοδός
  • • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • • Φ.Π.Α.

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά Ρεβεγιόν στις 24 & 31/12 με μουσική από DJ

GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

4 μέρες

23 - 26 Δεκ.

3 μέρες

31 Δεκ - 2 Ιαν

4 μέρες

30 Δεκ.-2 Ιαν

3 μέρες

6 - 8 Ιαν

Δίκλινο Bungalow κήπος

325

239

325

225

Δίκλινο K.Κτήριο κήπος

345

255

345

235

3ο άτομο *

210

165

210

169

3ο άτομο ως 6 ετών *

145

120

145

120

3ο άτομο 7 ως 12 ετών *

180

140

180

145

Μονόκλινο Bungalow κήπος

449

325

449

305

Μονόκλινο K.Κτήριο κήπος

495

355

495

325

* 3ο άτομο: Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο    

Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής: € 4 το δωμάτιο / διανυκτέρευση.

 

Καλώς ήλθατε στο Larissa Imperial της Grecotel, το ξενοδοχείο κόσμημα της Θεσσαλίας. Εδώ η πολυτέλεια και η άνεση συναρπάζουν! Στις παρυφές της πόλης, μόλις 4 χλμ από το κέντρο, προσφέρει διαμονή και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ: Διαθέτει 150 δωμάτια, μπάνγκαλοους και σουίτες, όλα εξοπλισμένα με κλιματισμό / θέρμανση, δορυφορική τηλεόραση, ηλεκτρονικό safe, τηλέφωνο, mini ψυγείο ή mini bar, στεγνωτήρα μαλλιών, μεγεθυντικό καθρέπτη μπάνιου, παντοφλάκια δωματίου, δωρεάν wi-fi, μπαλκόνι ή βεράντα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει εστιατόριο με εκλεκτές γεύσεις, άνετα σαλόνια, κεντρικό μπαρ, μπαρ πισίνας, εξωτερική πισίνα (λειτουργεί από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο), γήπεδο τέννις, υπαίθριο χώρο στάθμευσης.

Imperial Health SPA με εσωτερική πισίνα, χαμάμ, σάουνας και γυμναστήριου (Οι υπηρεσίες spa δεν παρέχονται σε παιδιά κάτω των 14 ετών).