Skip to main content

ΜΕΤΕΩΡΩΝ Πασχαλιά 2023! από 347€

Αναχώρηση 14-17/4/2023, με πούλμαν, 4 μέρες

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Καλαμπάκα - Μετέωρα

Αναχώρηση από την Αθήνα στις 07:30 και μέσω Δομοκού, άφιξη στην Καλαμπάκα, για μια βόλτα στους δρόμους της, στη σκιά των Μετεώρων, όπου το μεγαλείο της φύσης συναντά το θείο Μυστήριο. Ανάβαση στο Μεγάλο Μετέωρο και τη Μονή του Αγίου Στεφάνου. Άφιξη στο ξενοδοχείο Amalia Meteora 4* στην Θεόπετρα, τακτοποίηση σε πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια (2020) και νηστίσιμο δείπνο με παροχές All Inclusive.

Μεγ. Σάββατο: Λίμνη Πλαστήρα - Μονή Κορώνης

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για την Λίμνη του Ταυρωπού ή Πλαστήρα, την υλοποίηση της ιδέας που συνέλαβε το 1925 ο Νικόλαος Πλαστήρας. Η μεγάλη αυτή τεχνητή λίμνη, με τις δαντελωτές δασοσκέπαστες όχθες, είναι η κατάληξη ποταμιών που ξεκινούν από τις βουνοκορφές και δημιουργούν γύρω τους ένα μαγικό κόσμο από ιτιές, πλατάνια, σκλήθρα κ.α. Μετά το Φράγμα θα επισκεφθούμε την Σταυροπηγιακή Μονή της Παναγίας της Κορώνης (12ου αι) και την Πλαζ του Λαμπερού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση, παρακολούθηση της Αναστάσιμης Λειτουργίας και Αναστάσιμο Εορταστικό δείπνο με παροχές All Inclusive.

Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλιάτικη μέρα - Τρίκαλα - Τέμενος Οσμάν Σαχ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Γιορτάστε την Πασχαλιάτικη μέρα στους χώρους του ξενοδοχείου με σούβλισμα του παραδοσιακού οβελία, μεζεδάκια και ουζάκι γύρω από την πισίνα (καιρού επιτρέποντος), Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με γλέντι, με ποτά και διασκέδαση με ορχήστρα! Το απόγευμα βόλτα στα Τρίκαλα, επίσκεψη στο τέμενος του Οσμάν Σάχ ή Κουρσούμ τζαμί (Μολυβένιο τζαμί-16ος αι.), το Κάστρο και το Βαρούσι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο μπουφέ με παροχές All Inclusive.

Δευτέρα του Πάσχα: Πόρτα Παναγιά - Περτούλι - Ελάτη - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην εξόχως εντυπωσιακή Βυζαντινή εκκλησία Πόρτα Παναγιά του 12ου αιώνα λίγο μετά την Πύλη και το σαγηνευτικό τοξωτό γεφύρι του Αγίου Βησσαρίωνα με τους μικρούς καταρράκτες. Ακολουθεί το Περτούλι (καιρού επιτρέποντος), ένα χωριό μέσα στα βουνά και τα έλατα, με μοναδική φύση και αργότερα η Ελάτη με τα εντυπωσιακά αρχοντικά και τους ξενώνες, τα παραδοσιακά μαγαζάκια με τα τοπικά προϊόντα της περιοχής και τα ταβερνάκια με σπεσιαλιτέ το κυνήγι Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή κατ’ άτομο, 14-17/4, με πούλμαν, 4 μέρες

Δίκλινο

347

3ο άτομο

245

3ο άτομο έως 10 ετών

195

4ο άτομο έως 10 ετών

205

Μονόκλινο

479

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο ΑΜΑLΙΑ METEORA 4* στην Θεόπετρα Καλαμπάκας • Μπουφέ πρωϊνό και δείπνο καθημερινά, συμπεριλαμβανομένου του Αναστάσιμου δείπνου και Πασχαλινό γεύμα με γλέντι και ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων & δείπνων (κρασί, μπύρα, αναψυκτικά, νερό) σε απεριόριστη κατανάλωση • Παροχές All Inclusive από τις 18.00 έως τις 24.00 καθημερινά • Πλούσια παιδική απασχόληση • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης 3 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων