Skip to main content

ΞΑΝΘΗ  Δέλτα Έβρου - Θρακικά Τέμπη 28η Οκτωβριου 2022 απο 239

ΦΕΡΡΕΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΦΡΑΓΜΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ

 4-5 μερες  27/10

 

με διαμονή στο Z Palace Hotel 5*

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Το Hotel Z Palace & Congress Center 5* βρίσκεται στην είσοδο της πόλης της Ξάνθης, σε απόσταση περιπάτου (900μ) από το κέντρο, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τις επισκέψεις και τις αποδράσεις σας στη γύρω περιοχή αλλά και τις ολιγοήμερες διακοπές σας. μία από τις καλύτερες επιλογές διαμονής στη Θράκη.

ΔΩΜΑΤΙΑ: Διαθέτει 97 δωμάτια και σουίτες, όλα επιπλωμένα με γούστο και σύγχρονες ανέσεις όπως, mini bar, τηλεόραση, θέρμανση/κλιματισμό, στεγνωτήρα μαλλιών, room service, wifi. Τα πρόσφατα ανακαινισμένα του δωμάτια (Deluxe) διαθέτουν στρώματα και ανωστρώματα Cocomat.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Στις παροχές του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνονται ευρύχωρο λόμπυ με μπαρ για να απολαύσετε το ποτό σας και πολυτελή σαλόνια για στιγμές χαλάρωσης, εστιατόριο με υπέροχο περιβάλλον και με έξοχες ελληνικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ, σύγχρονο γυμναστήριο, σάουνα, θερινή πισίνα, κομμωτήριο, υπηρεσίες μασάζ, business room, δωρεάν Wi-fi κ.α.

To Z Palace Hotel & Congress Center φιλοξενεί και υψηλού επιπέδου επαγγελματικές συναντήσεις, ημερίδες, συνέδρια και κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς είναι από τους κορυφαίους οικοδεσπότες επιχειρηματικών διοργανώσεων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

 

Z PALACE SPECIALS για την 28η Οκτωβρίου

  • Priority allocation δωματίων.
  • Πρωϊνό σε αμερικάνικου τύπου μπουφέ, μεσημεριανά γεύματα και δείπνα σε μπουφέ
  • Σε όλα τα γεύματα και δείπνα περιλαμβάνονται λευκό / κόκκινο βαρελίσιο κρασί (σε καράφα) και αναψυκτικά.
  • Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου.
  • Δωρεάν χρήση της σάουνας.
  • Μασάζ με έκπτωση 15% στους πελάτες μας (κατόπιν ραντεβού).
  • Κομμωτήριο με έκπτωση 15% στους πελάτες μας (κατόπιν ραντεβού).

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η πλήρης διατροφή αρχίζει με γεύμα την ημέρα της άφιξης και τελειώνει με πρωϊνό την ημέρα της αναχώρησης.

 

1η μέρα: Αθήνα - Ξάνθη

Αναχώρηση στις 06:30 από Αθήνα για την πόλη της Ξάνθης με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το απόγευμα και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο Z PALACE 5*. Δείπνο μπουφέ με ποτά.

 

2η μέρα: Ξάνθη, η πόλη με τα χίλια χρώματα - Βιστωνίδα - Πόρτο Λάγος - Κομοτηνή

Μπουφέ πρόγευμα και περιήγηση στην πόλη της Ξάνθης αρχίζοντας με τις καπναποθήκες του 1890 στο περίφημο “Π” (οδός Καπνεργατών) και μετά την κεντρική πλατεία όπου δεσπόζει το παλαιό ρολόι του 1859. Συνεχίζουμε πεζή στα γραφικά λιθόστρωτα σοκάκια όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το Δημαρχείο, που κτίστηκε το 1830, την Δημοτική Πινακοθήκη, το περίφημο Λαογραφικό Μουσείο (έξοδα ατομικά) που στεγάζεται στα αρχοντικά Kουγιουμτζόγλου και Καλούδη, την πλατεία με τον μητροπολιτικό ναό του Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου του 1839 με το τριώροφο καμπαναριό, το Μητροπολιτικό Μέγαρο (1897), το κτίριο του Α’ Δημοτικού Σχολείου κ.α. Θα προχωρήσουμε μέχρι την “παραλία” του ποταμού Κόσινθου, που συγκεντρώνει πολλά καφέ, εστιατόρια και μπαρ. Ακολουθεί υπέροχη διαδρομή στη λίμνη της Βιστωνίδας για επίσκεψη στο μαγευτικής ομορφιάς Πόρτο Λάγος με το εκκλησάκι του Αγ.Νικολάου. Επιστρέφοντας, σύντομη επίσκεψη και στην Κομοτηνή. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με ποτά.

 

3η μέρα: Μονές Καλαμιώτισσας & Αρχαγγελιώτισσας - Πομακοχώρια

Μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στις κατανυκτικές Μονές της Παναγίας Καλαμιώτισσας και της Αρχαγγελιώτισσας που στεφανώνουν την Ξάνθη, στο ονειρικό τοπίο πάνω από τον ποταμό Κόσινθο. Ακολουθούν μοναδικές εικόνες στα χωριά των Πομάκων Εχίνο και Σμίνθη. Επιστροφή και το βράδυ δείπνο μπουφέ με ποτά.

 

4η μέρα: Φέρρες - Δέλτα Έβρου - Αλεξανδρούπολη (Αρχαιολογικό)

Μπουφέ πρόγευμα και εκδρομή στις βυζαντινές Φέρρες (αρχαία Βήρα), με το συγκρότημα λουτρών και το Υδραγωγείο, αξιοθέατα από την εποχή των Οθωμανών, αλλά κυρίως την Παναγία την Κοσμοσώτειρα το λαμπρότερο εκκλησιαστικό μνημείο στη δυτική όχθη του Έβρου,

κατά πολλούς μικρογραφία της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης μαζί με τα λιγοστά ερείπια της ομώνυμης μονής. Θα συνεχίσουμε για το Δέλτα του Έβρου, την είσοδο του Εθνικού πάρκου (έξοδα ατομικά) όπου θα ενημερωθούμε για το οικοσύστημα που σχηματίζει ο ποταμός που προστατεύεται από τη συνθήκη Ramsar και καιρού επιτρέποντος θα περιηγηθούμε μέσα στο Δέλτα του ποταμού. Αργότερα θα μεταβούμε στην όμορφη παραθαλλάσια πόλη της Αλεξανδρούπολης, με τον φάρο να ορθώνεται επιβλητικός στο λιμάνι. Χρόνος για γεύμα και περίπατο και μετά επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο (έξοδα ατομικά) με τα εξαιρετικά ευρήματα από τις ανασκαφές στην τούμπα της Μάκρης, την αρχαία Ζώνη, την Περαία Σαμοθράκης κ.α. Επιστροφή και το βράδυ δείπνο μπουφέ με ποτά.

 

5η μέρα: Θρακικά Τέμπη Νέστου - Φράγμα Θησαυρού - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για τη μαγευτική διαδρομή που “κυλά” δίπλα στο Νέστο μέσα στα Θρακικά Τέμπη! Διερχόμεθα το Παρανέστι και από εκεί συνεχίζουμε για το φράγμα του Θησαυρού σε ένα τοπίο που θα σας μείνει πραγματικά αλησμόνητο. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις και τις ομορφότερες αναμνήσεις.

 

Σημείωση: Στην 4ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται το πρόγραμμα της 3ης μέρας (Μονές & Πομακοχώρια)

 

 Περιλαμβάνονται:

  • • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • • Διαμονή στο πολυτελές Ζ PALACE HOTEL 5* στην Ξάνθη
  • • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και μπουφέ δείπνο καθημερινά
  • • Tα ποτά (μη εμφιαλωμένα κρασί, αναψυκτικά) κατά τη διάρκεια των δείπνων
  • • Δωρεάν χρήση της σάουνας και του γυμναστηρίου
  • • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
  • • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • • Φ.Π.Α

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνονται τα ποτά (κρασί, αναψυκτικά μη εμφιαλωμένα) στη διάρκεια των δείπνων

Z PALACE HOTEL 5*

4 μέρες

27 - 30 Οκτ.

5 μέρες

27 - 31 Οκτ.

 Δίκλινο

239

299

3ο άτομο

165

205

3ο άτομο ως 12 ετών *

95

130

4ο άτομο ως 12 ετών *

152

185

Μονόκλινο 

345

430

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο

Επιβάρυνση για Deluxe Cocomat ανακαινισμένο δωμάτιο : € 10 το δωμάτιο τη νύχτα.

Δεν περιλαμβάνεται: O φόρος διαμονής € 4 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.

 

 

Κόστος ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση με δικό σας μέσο (Ι.Χ) με πλήρη διατροφή και ποτά στη διάρκεια των φαγητών

Z PALACE HOTEL 5*

26 - 30 Οκτ.

Ελάχιστος αριθμός διαν/σεων

2

Δίκλινο 

135

3ο άτομο

20

3ο άτομο ως 12 ετών *

Δωρεάν

4ο άτομο ως 12 ετών *

20

Μονόκλινο 

115

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο.
Επιβάρυνση για Deluxe Cocomat ανακαινισμένο δωμάτιο : € 10 το δωμάτιο τη νύχτα.

Δεν περιλαμβάνεται: O φόρος διαμονής € 4 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.