Skip to main content

Κυνηγώντας το Βόρειο Σέλας (Aurora Borealis) στα Νησιά Λοφότεν και στη Νορβηγική και Σουηδική Λαπωνία | Φεβρουάριος - Μάρτιος 2024 Διάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ από 2899

Αναχωρήσεις: 20/02, 12/03, 24/03

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη Στοκχόλμη, την όμορφη σουηδική πρωτεύουσα. Η Στοκχόλμη είναι χτισμένη σε 14 νησιά που συνδέονται μεταξύ τους με 57 γέφυρες. Τα πανέμορφα κτίρια, το πράσινο, ο καθαρός αέρας και τα κανάλια, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της, τα οποία θα προσέξουμε αμέσως. Όλα τα αξιοθέατα της πόλης βρίσκονται κοντά μεταξύ τους – δηλαδή θα μπορούσε κανείς να τα δει και περπατώντας.

Εμείς, αμέσως μετά την άφιξή μας, θα επισκεφθούμε τη μεσαιωνική Παλιά πόλη της Στοκχόλμης, την περίφημη Γκάμλα Στον.

Ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα διατηρημένα μεσαιωνικά κέντρα στην Ευρώπη. Εκεί θα νιώσουμε σαν να βρισκόμαστε σε ανοιχτό μουσείο γεμάτο αξιοθέατα, καταστήματα, καφετέριες, κοντιτόρι και εστιατόρια. Κοντιτόρι είναι τα μικρά take away καφέ που πωλούν και γλυκά ή σνακ. Τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια, με τα κτίριά τους σε άπειρες αποχρώσεις του χρυσαφί, είναι ένα από τα πιο γοητευτικά στοιχεία του ιστορικού αυτού κέντρου.

Εκεί θα δούμε και το Δημαρχείο του 16ου αιώνα, με το κωδωνοστάσιο, ύψους 106 μέτρων. Μέσα στο Δημαρχείο βρίσκεται η χρυσή αίθουσα όπου γίνεται η δεξίωση για την απονομή των Βραβείων Νομπέλ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ – πτήση για ΛΟΥΛΕΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση για την πόλη Λούλεο, την πρωτεύουσα της κομητεί­ας Νορμπότεν, στη Βόρεια Σουηδία. Η Νορμπότεν εί­ναι η βορειότερη κομητεία της χώρας και η Λούλεο βρίσκεται πάνω στον Βοθνιακό Κόλπο, δηλαδή το βόρειο τμήμα της Βαλτικής, και βρέχει τη Βόρεια Σουηδία και τη Φινλανδία.

Η Λούλεο είναι γνωστή ως η πόλη με το πιο σημαντικό τεχνολογικό πανεπιστήμιο στη Σουηδία, πρωτοπόρος στη βόρεια Ευρώπη σε θέματα τεχνολογίας, έρευνας και καινοτομίας. Ωστόσο έφτασε να φιγουράρει στις πρώτες σελίδες του διεθνούς Τύπου όταν την επέλεξε το Facebook για να στεγάσει εδώ την πρώτη του έδρα επί ευρωπαϊκού εδάφους. Παράλληλα, η Λούλεο διατηρεί και το παραδοσιακό της χρώμα, με την παλιά της πόλη να αποτελεί μνημείο της UNESCO. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΛΟΥΛΕΟ – Κρουαζιέρα με ΠΑΓΟΘΡΑΥ-ΣΤΙΚΟ – επίσκεψη σε χωριό Λαπώνων – ΚΙΡΟΥΝΑ – Κυνήγι Βόρειου Σέλαος

Σήμερα μας περιμένει και η πρώτη από τις συγκλονιστικές εμπειρίες του ταξιδιού μας: θα επιβιβαστούμε σε παγοθραυστικό πλοίο για μία δίωρη κρουαζιέρα στην περιοχή του Πιτέο (Piteå). Κατά τη διάρκειά της θα ξεναγηθούμε από τη γέφυρα του καπετάνιου μέχρι και το μηχανοστάσιο του παγοθραυστικού. Αν το… λέει η καρδιά σας, μπορείτε να κάνετε και μπάνιο στα παγωμένα νερά, φορώντας φυσικά την ειδική στολή που θα μας παρέχει το πλοίο. Η αίσθηση να επιπλέεις πάνω στα απίστευτα παγωμένα νερά είναι πραγματικά συγκλονιστική! (Όποιος κολυμπήσει στα παγωμένα νερά, θα λάβει και σχετικό πιστοποιητικό!)

Κατόπιν θα βιώσουμε μια μοναδική εμπειρία: θα γνωρίσουμε την ιδιαίτερη κουλτούρα των Λαπώνων. Πιο συγκεκριμένα θα γνωρίσουμε τους Σάμι, τους αυθεντικούς Λάπωνες δηλαδή, και θα συνομιλήσουμε μαζί τους, θα πιούμε μαζί τους καφέ και τσάι, θα συγκεντρωθούμε γύρω από τη φωτιά, ακόμα και θα τραγουδήσουμε!

Η ημέρα μας ολοκληρώνεται με την άφιξή μας στην Κίρουνα, όπου μαζί με έμπειρο αρχηγό θα μεταβούμε στο βουνό για το πρώτο μας κυνήγι του Βόρειου Σέλαος, από τα πιο εντυπωσιακά υπερθεάματα της φύσης που μπορεί να δει κανείς! Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΚΙΡΟΥΝΑ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟ ΠΑΓΟ (ΓΙΟΥΚΑΣΓΙΕΡΒΙ) – ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΤΕΝ (Νορβηγία)

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για μία ξεχωριστή επίσκεψη! Ερχόμαστε στο διάσημο Ice Hotel Jukkasjärvi, ένα ξενοδοχείο αποκλειστικά φτιαγμένο από πάγο, το μεγαλύτερο στο είδος του στον κόσμο!

Το εγχείρημα ξεκίνησε ανεπίσημα το 1989, όταν είχε φιλοξενηθεί εδώ μία έκθεση με γλυπτά από πάγο και κάποιοι επισκέπτες έμειναν για ένα βράδυ σε ένα ιγκλού που είχε φτιαχτεί για τις ανάγκες της έκθεσης.

Επισήμως άνοιξε τις πύλες του το 1990, απλώνεται σε μια έκταση 6.000 τ.μ., διαθέτει 55 δωμάτια (και κάποια «συμβατικά», για όσους δεν αντέχουν και τόσο το κρύο), δέκα εστιατόρια, Ice bar, ακόμα και εκκλησία – όλα φτιαγμένα από πάγο. Το ξενοδοχείο λειτουργεί ολόκληρο το χρόνο, με τεχνολογική υποστήριξη του πάγου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Όπως καταλαβαίνετε όμως, ο πάγος είναι πάγος, ευαίσθητος δηλαδή στις μεταβολές της θερμοκρασίας, γι’ αυτό και το ξενοδοχείο «αλλάζει μορφή» και ουσιαστικά ξαναφτιάχνεται κάθε χρόνο!

Εν συνεχεία θα κατευθυνθούμε προς τη Νορβηγία και τον τελικό προορισμό μας το αρχιπέλαγος των Λοφότεν.

Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΤΕΝ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΤΟΥ MJØD

Σήμερα το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στα πανέμορφα Νησιά Λοφότεν. Στο μεγάλο οδοιπορικό μας, θα προσπαθήσουμε να τα γνωρίσουμε σε βάθος, να κατανοήσουμε την κουλτούρα τους, να απολαύσουμε τη φυσική ομορφιά τους, η οποία, αν αναλογιστούμε το γεωγραφικό πλάτος τους, τόσο κοντά στον Βόρειο Πόλο, φαίνεται εξωπραγματική. Κι όμως είναι αληθινή.

Στα Λοφότεν, τον χειμώνα ο ήλιος δεν ανατέλλει από τις 4 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου και το καλοκαίρι δεν δύει από τις 25 Μαΐου έως τις 17 Ιουλίου. Το ονειρικό περιβάλλον των νησιών αυτών, το συναντάμε στο διήγημα του Έντγκαρ Άλαν Πόε, «Κάθοδος στο Μάελστρομ», στο μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν «20.000 Λεύγες κάτω από τη Θάλασσα», αλλά και στο ποίημα του Νίκου Καββαδία «Πιλότος Νάγκελ».

Οι εμπειρίες στα υπέροχα αυτά νησιά είναι πολλές και μια από αυτές θα μας φέρει σε παρασκευαστήριο του παραδοσιακού ποτού Mjød, όπου θα μπορέσουμε να δούμε πως δημιουργείται το ποτό αλλά και φυσικά να δοκιμάσουμε. Πρόκειται για ένα αλκοολούχο ποτό που έχει τις ρίζες του στην Σκανδιναβική μυθολογία, και θεωρείται το ποτό των Βίκινγκ. Τα βασικά συστατικά του είναι δυο, το νερό και το μέλι. Η ημέρα μας ολοκληρώνεται με την επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΤΕΝ – κρουαζιέρα στα φιορδ – ΝΑΡΒΙΚ: Κυνήγι Βόρειου Σέλαος

Πρωινό στο ξενοδοχείο και κρουαζιέρα στα πανέμορφα φιόρδ, ακόμα μία ευκαιρία για να χορτάσουμε την απίστευτη φύση των νησιών Λοφότεν! Ταυτόχρονα θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε θαλασσαετούς στο φυσικό τους περιβάλλον. Ο θαλασσαετός στην Ευρώπη απαντάται κυρίως στην Σκανδιναβία, ενώ μπορεί να βρεθεί και σε άλλη μέρη της ηπείρου κυρίως ως αποδημητικό. Στη συνέχεια αφήνουμε πίσω μας το αρχιπέλαγος των Λοφότεν και συνεχίζουμε οδικώς για το σπουδαίας σημασίας λιμάνι του Νάρβικ.

Το Νάρβικ είναι ένα από τα σπουδαιότερα λιμάνια της Σκανδιναβίας, χάρη στη στρατηγική του θέση. Από εδώ εξάγεται σκανδιναβική ξυλεία προς όλο τον κόσμο ενώ υπήρξε και μήλον της έριδος κατά τον Β’ ΠΠ καθώς η ναζιστική Γερμανία το κατέκτησε προκειμένου να ελέγξει το λεγόμενο βαρύ ύδωρ που παρήγαγε η Νορβηγία.

Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και εξόρμηση για να «κυνηγήσουμε» το Βόρειο Σέλας, από τα πιο εντυπωσιακά υπερθεάματα της φύσης που μπορεί να δει κανείς! Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΝΑΡΒΙΚ – POLAR PARK – ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ ΧΑΣΚΙΣ – ΒΟΛΤΑ ΜΕ SNOWMOBILE – ΤΡΟΜΣΟ

Αναχωρούμε σήμερα από το Νάρβικ με τελικό μας προορισμό το Τρόμσο. Καθοδόν μας περιμένει επίσκεψη στο Polar Park, ο βορειότερος ζωολογικός κήπος στον κόσμο, «σπίτι» για πολλούς από τους μεγαλύτερους θηρευτές της νορβηγικής φύσης: αρκούδες, λύκους και λύγκες, αλλά και τάρανδοι, άλκες και ελάφια ζουν στους χώρους του Αρκτικού Πάρκου και εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να τα δούμε από κοντά και να παρατηρήσουμε τα άγρια αυτά ζώα. Σημειώστε μάλιστα πως το Polar Park έχει μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο αναλογίες χώρου προς φιλοξενούμενο ζώο!

Στη συνέχεια μας περιμένει απολαυστικό σαφάρι με τα πανέμορφα σκυλιά χάσκι που λατρεύουν το χιόνι. Καλό είναι να φοράτε ζεστές κάλτσες, γάντια και σκούφο. Όλος ο υπόλοιπος εξοπλισμός (αδιάβροχα ρούχα και παπούτσια) παρέχεται από τους διοργανωτές του σαφάρι. Η δραστηριότητα περιλαμβάνει έλκηθρα που τα σέρνουν τα χάσκι. Σε κάθε έλκηθρο αντιστοιχούν 2 επιβάτες. Ο ένας κάθεται και ο άλλος καθοδηγεί τα σκυλιά. Στις ανηφόρες απαιτείται σπρώξιμο. Γενικώς όλη η κατάσταση είναι πολύ ευχάριστη και απευθύνεται στον καθένα, αφού η βόλτα πραγματοποιείται με τη συνοδεία εξειδικευμένου προσωπικού.

Συνεχίζουμε για μια χορταστική δίωρη βόλτα με snowmobile: θα απολαύσουμε μια καταπληκτική διαδρομή στην καρδιά του νορβηγικού βορρά, νιώθοντας ελεύθεροι και γεμίζοντας την ψυχή μας με τις εικόνες της αμόλυντης σκανδιναβικής φύσης…

Συνεχίζουμε οδικώς για το Τρόμσο. Η πόλη του Τρόμσο (οι Νορβηγοί την προφέρουν Τρούμσε), είναι χτισμένη πάνω στη Βόρεια Θάλασσα. Σύμφωνα με ευρήματα η περιοχή κατοικούνταν ήδη από το τέλος της Εποχής των Παγετώνων, δηλαδή πριν από 10.000 χρόνια. Στον μεσαίωνα ζούσαν εκεί οι Σάμι και περίπου το 890 έφτασαν και τα πρώτα σκανδιναβικά φύλα. Είναι η πόλη με τα περισσότερα ξύλινα σπίτια σε όλη τη Νορβηγία – το παλαιότερο από αυτά κατασκευάστηκε το 1789. Επίσης είναι ένα σημαντικό πολιτιστικό κέντρο. Ανάμεσα στα πολλά αξιοθέατα της πόλης είναι το Πολικό Μουσείο, που στεγάζεται σε αποθήκη αποβάθρας του 1837. Το μουσείο εξιστορεί το αρκτικό κυνήγι στις νορβηγικές αποστολές στον Βόρειο Πόλο. Επίσης ο Καθεδρικός του Τρόμσο, που χτίστηκε το 1861 ακριβώς στο κέντρο της πόλης. Στην Τρόμσο βρίσκεται και το παλιότερο σινεμά της Βόρειας Ευρώπης, το Βερντενστεατρέτ, το οποίο άνοιξε το 1916 και λειτουργεί ακόμη.

Άφιξη στο Τρόμσο, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

** Οι φάρμες που προσφέρουν δραστηριότητες με ζώα στη Λαπωνία ακολουθούν πιστά τα κριτήρια καλής μεταχείρισης των ζώων. Τα κριτήρια ορίζουν σαφείς κατευθυντήριες γραμμές ώστε να διασφαλίζεται η καλή διαβίωση των ζώων και δημιουργήθηκαν από κοινού από τουριστικές εταιρίες, Μ.Κ.Ο., από το Ινστιτούτου Τουρισμού (MTI) του Πανεπιστημίου της Λαπωνίας,το Going Green Oy και το Porotilamatkailu ry.

 

8η ημέρα: ΤΡΟΜΣΟ – πτήση για ΟΣΛΟ

Αναχωρούμε σήμερα από την ιστορική πόλη του Τρόμσο και μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε για το Όσλο, την πρωτεύουσα της Νορβηγίας. Η μαγευτική πόλη του Βορρά μέχρι το 1924 περίπου ονομαζόταν Χριστιανία (Christiania), λαμβάνοντας αυτό το όνομα από τον βασιλιά Christian IV, όταν θέλησε να ξαναχτίσει την πόλη ύστερα από την καταστροφική φωτιά του 1624 που έκαψε το ανατολικό Όσλο. Αν και πρωτεύουσα, είναι έντονο το στοιχείο της φύσης, δίνοντας της έτσι τον τίτλο ως την Πράσινη Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2019. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΟΣΛΟ: περιήγηση στην πόλη – Πτήση Επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και γνωριμία με το Όσλο. Στο κέντρο της πόλης δεσπόζουν, μεταξύ άλλων το επιβλητικό Δημαρχείο, η Όπερα, το Εθνικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το υπέροχο κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών (όπου κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκο-σμίου Πολέμου είχε τα γραφεία της η Γκεστάπο), η χιονοδρομική εξέδρα του Χολμενκόλεν, καθώς και το μοναδικό παγκοσμίως Πάρκο Φρόγκνερ με τα έργα του Γουσταύου Βίγκελαντ, που μόνο στο Όσλο μπορεί να δει κανείς.

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Το πρόγραμμα που αφορά την αναχώρηση 24.03 εκτελείται αντίστροφα.

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  20/2/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Πτήσεις με Lufthansa - Τιμή από 2899€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2899 € 680 €
  Twin Room 2899 € 680 €
  Triple Room 2899 € 680 €
  Single Room 3839 € 680 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  12/3/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Πτήσεις με KLM - Τιμή από 2899€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2899 € 680 €
  Twin Room 2899 € 680 €
  Triple Room 2899 € 680 €
  Single Room 3839 € 680 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/3/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Πτήσεις με KLM - Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα. - Τιμή από 2899€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2899 € 680 €
  Twin Room 2899 € 680 €
  Triple Room 2899 € 680 €
  Single Room 3839 € 680 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (Στοκχόλμη-Όσλο: μόνο πρωινό).
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* sup. και 4* (τοπική κατηγοριοποίηση).
  • Πολλές δραστηριότητες στην ακριβή Λαπωνία! Πρόκειται για ένα γεμάτο πρόγραμμα με ακριβές δραστηριότητες να περιλαμβάνονται.
  • Επίσκεψη και γνωριμία με τους αυτόχθονες Σάμι.
  • Εξαιρετικής διάρκειας βόλτα με huskies (μισή με μία ώρα) και όχι απλή δοκιμή!
  • Είσοδος στο Ice Hotel Jukkasjärvi στην Κίρουνα, ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο αποκλειστικά από πάγο, που λιώνει το καλοκαίρι και ξαναφτιάχνεται κάθε χρόνο σχεδόν από την αρχή.
  • Κρουαζιέρα με παγοθραυστικό στο Λούλεο και μπάνιο με ειδικά σκάφανδρα.
  • Σαφάρι με snowmobiles.
  • Όλες οι ημέρες είναι γεμάτες με ακριβές δραστηριότητες!
  • Έμπειρος και καταρτισμένος αρχηγός.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 680€
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα εκτός από αυτά που αναφέρονται στα περιλαμβανόμενα

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από –  Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

LH 1285

20/02/2024

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΓΚΦΟYΡΤΗ

06:10

08:50

LH 802

20/02/2024

ΦΡΑΓΚΦΟYΡΤΗ – ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

11:15

13:25

LH 863

28/02/2024

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

15:45

18:05

LH 1284

28/02/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:50

00:40 (+1)

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από –  Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

KL 1572

12/03/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:35

KL 1109

12/03/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

10:40

12:45

KL 1148

20/03/2024

ΟΣΛΟ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

17:00

18:50

KL 1581

20/03/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:05 (+1)

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από –  Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

KL 1572

24/03/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:35

KL 1143

24/03/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΟΣΛΟ

10:05

11:55

KL 1224

01/04/2024

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

17:30

19:35

KL 1957

01/04/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10 (+1)

To πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.