Skip to main content

με Aegean Μεγάλο Πανόραμα Σικελίας και οι πολεμιστές του Ρέτζιο | ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023 από 859€

18/5, 25/6, 9/7, 23/7, 3/8, 10/8, 15/8, 20/8, 27/8, 31/8, 10/9, 24/9

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ  με Ορτυγία και με Ρηγιο Νοτιας Ιταλιας

 

Ένα πλούσιο 8ήμερο πρόγραμμα με διαμονή και στο Ρήγιο της Κάτω Ιταλίας. Ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα με τμηματικές διανυκτερεύσεις για να απολαύσουμε και να εξερευνήσουμε. Έτσι δεν κάνουμε τη διαδρομή Κατάνια-Παλέρμο σε μία μέρα προσπερνώντας σημαντικές επισκέψεις, όπως ο Ακράγαντας και οι Συρακούσες. Επιλέγουμε μία διανυκτέρευση στον Ακράγαντα, μία στο Ρέτζιο και μία στις Συρακούσες, ενώ επιπλέον επισκεπτόμαστε τη Σεγέστη και την Ερικία.

  • Ένα αεροπορικό πλούσιο  πρόγραμμα στη Σικελία, για τους ταξιδιώτες που θέλουν πραγματικά να γνωρίσουν ολόκληρο το νησί χωρίς να τους «βγει η ψυχή», όπως σε διάφορα οδικά προγράμματα.
  • Απευθείας πτήσεις με την Aegean προς και από Κατάνια.
  • Διαμονή στις σημαντικότερες πόλεις της Σικελίας: Παλέρμο-Ακράγαντας-Συρακούσες-Κατάνια, καθώς και στο Ρέτζιο στην Καλαβρία.
  • Μία (1) σπάνια διανυκτέρευση στις Συρακούσες!
  • Απολαμβάνουμε την εκπληκτική Ορτυγία το βράδυ. Η Ορτυγία είναι ένα νησάκι βγαλμένο από μεσαιωνικό παραμύθι. Υπήρξε το κέντρο της αρχαίας πόλης των Συρακουσών με τις οποίες συνδέεται με γέφυρα.
  • Διαμονή στο Ρέτζιο για να επισκεφθούμε το αρχαιολογικό μουσείο με τα διάσημα μπρούντζινα αγάλματα των πολεμιστών.
  • Εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις, βραδινές επισκέψεις φωταγωγημένων αρχαιολογικών χώρων, αλλά και χρόνο για ψώνια και άλλες ευχάριστες δραστηριότητες.
  • Διανυκτέρευση στον Ακράγαντα, και όχι ένα γρήγορο πέρασμα όπως σε άλλα προγράμματα ταξιδιωτικών γραφείων για να δούμε τους φωταγωγημένους αρχαίους ναούς το βράδυ.
  • Διαμονή σε πολύ καλά κεντρικά ξενοδοχεία 4*, εξασφαλισμένα μεγάλων αλυσίδων και όχι μικρά, περιφερειακά (ο φόρος περιλαμβάνεται και δεν πληρώνετε τίποτα τοπικά).
  • Διπλωματούχοι, έμπειροι τοπικοί ξεναγοί (επιπλέον του Έλληνα αρχηγού) στις σημαντικότερες πόλεις και στα αξιοθέατα που επισκεπτόμαστε.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά 

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ: πανοραμική ξενάγηση

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση, μέσω ενδιάμεσου σταθμού, για την Κατάνια, δεύτερη μεγαλυτερη πόλη της Σικελίας. Ά­φιξη και πανοραμική ξενάγηση στην ιστορική αυτή πόλη, που είναι χτισμένη στους πρόποδες της Αίτ­νας. Ήταν αποικία που ιδρύθηκε από Χαλκιδείς από τη Νάξο της Σικελίας. Η πόλη είναι γνωστή για τον μπαρόκ ρυθμό των κτιρίων της και για τη μαύρη πέ­τρα που χρησιμοποιούν για την κατασκευή τους από τα ηφαιστειογενή πετρώματα της Αίτνας. Θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη κατά μήκος της ο­δού Ετνέα, θα δούμε την Πλατεία Ντουόμο με τον καθεδρικό ναό και το άγαλμα του Liotru, σύμβολο της πόλης, το ρωμαϊκό αμφιθέατρο, το κτίριο της ό­περας, το πανεπιστήμιο και το Ανάκτορο των Μπι­σκάρι. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΚΑΤΑΝΙΑ: εκδρομή ΑΙΤΝΑ – ΤΑΟΡΜΙΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Αίτνα – το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο στην Ευρώπη, που εξακολουθεί να απειλεί με τις ε­κρήξεις του την περιοχή, όπου θα ανέβουμε σε υψό­μετρο 1.800 μ. Εκεί θα δούμε τον κρατήρα Silvestri και θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα στο Ιόνιο Πέ­λαγος και τα γύρω νησάκια.

Επόμενος σταθμός μας η Ταορμίνα, το αρχαίο ελληνικό Ταυρομένιο. Άφιξη στην πόλη που οι Ιταλοί ονομά­ζουν «Μαργαριτάρι του Ιονίου». Λουλουδιασμένη, κομψή, κοσμοπολίτικη, με ατέλειωτα φιδωτά δρομά­κια και κατοικίες παλαιών Ευρωπαίων ευγενών, τό­πος καλλιτεχνών, συγγραφέων, στοχαστών και δια­νοουμένων, με το δραματικό σκηνικό της Αίτνας να δεσπόζει παντού, ένας τόπος με ασύγκριτες ομορ­φιές (η άνοδος και η κάθοδος στην Ταορμίνα μπο­ρεί να γίνει και με το τελεφερίκ). Θα περιηγηθούμε με τα πόδια στο κέντρο της πόλης που είναι ένα αρι­στούργημα από παλαιά νεοκλασικά αρχοντικά και παλάτια και θα επισκεφτούμε το διάσημο αρχαίο ελ­ληνικό της θέατρο με την υπέροχη πανοραμική θέα στο πέλαγος.

Επιστροφή στην Κατάνια και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΚΑΤΑΝΙΑ – ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ (αρχαιολογικός χώρος – επίσκεψη στο χωριό ΝΟΤΟ)

Πρωινό και αναχωρούμε για τις θρυλικές Συρακούσες, την πιο ονομαστή αρχαία ελληνική αποικία της Σικελίας. Με την άφιξή μας ξεκινάμε την περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο των Συρακουσών όπου θα δούμε το αρχαίο Ελληνικό Θέατρο, το Ρωμαϊκό Αμφιθέατρο και το «Αυτί του Διονύσου». Σειρά έχει το «νησάκι της Ορτυγίας», όπως αποκαλείται το παλιό ιστορικό κέντρο της πόλης που χτίστηκε από τους Αραγόνες, όπου και θα δούμε τη διάσημη κρήνη της Αρετούσας και θα έχουμε χρόνο ελεύθερο στη σπουδαιότερη και σημαντικότατη πόλη των Συρακουσών για βόλτα στην πόλη των Συρακουσών και στην Ορτυγία, με επίσκεψη στον καθεδρικό ναό ή στη βασιλική της Οσίας Λουκίας (προστάτιδας της πόλης).

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στις Συρακούσες. Κατόπιν αναχωρούμε για μια εκδρομή στο γειτονικό χωριό Νότο. Η αρχαία ονομασία της ήταν Netum –όπως την αναφέρει ο Κικέρων– και, σύμφωνα με τη μυθολογία, ο Δαίδαλος σταμάτησε εδώ όταν πετούσε πάνω από το Ιόνιο Πέλαγος, το ίδιο και ο Ηρακλής μετά τον 7ο άθλο του. Η πόλη έχει εκπληκτικά αραβικά και νορμανδικά μνημεία-μάρτυρες της διαχρονικής της ιστορίας, ενώ είναι γνωστή και ως η «Σικελική πόλη του Μπαρόκ», όπως π.χ. το παλιό δημαρχείο κ.α.

Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για χαλαρή βόλτα γύρω από την Ορτυγία. Διανυκτέρευση στις Συρακούσες.

 

4η ημέρα: ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ – ΠΙΑΤΣΑ ΑΡΜΕΡΙΝΑ – ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση από τις Συρακούσες. Καθοδόν προς τα δυτικά θα σταματήσουμε στη μεσαιωνική πόλη Πιά­τσα Αρμερίνα, που έγινε διάσημη κυρίως για τα εκ­πληκτικά μωσαϊκά που ανακαλύφθηκαν στην «Βίλα» ενός Ρωμαίου προύχοντα, τη Villa del Casale, 3 χλμ. έξω από την πόλη. Στάση και επί­σκεψη.

Συνεχίζουμε με προορισμό μας τον Α­κράγαντα, μία από τις επιφανέστερες πόλεις της Μεγάλης Ελλάδας. Κατευθυνόμαστε στον εκπληκτικό αρχαιολογικό χώρο του Ακράγαντα για την μεγάλη μας ξενά­γηση στους αρχαίους ελληνικούς ναούς, ορισμέ­νοι από τους οποίους βρίσκονται σε άριστη κατά­σταση. Θα δούμε τους ναούς του Ηρακλή, του Διός, της Ήρας, τον τεράστιο δωρικό ναό της Ο­μόνοιας (ο οποίος, χάρη στη μετατροπή του σε πρωτοχριστιανικό ναό σώζεται σήμερα σχεδόν α­κέραιος), τον ναό των Διόσκουρων (του Κάστορα και του Πολυδεύκη) –από τα ωραιότερα δείγματα της αρχαίας ελληνικής τέχνης– κ.ά.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στον Ακράγαντα και ελεύθερος χρόνος για μια σύντομη αλλά μαγευτική νυχτερινή βόλτα σε γνωστό ξενο­δοχείο για ένα ποτό και θα απολαύσουμε τη φωτα­γωγημένη κοιλάδα με τους ναούς. Μια πανδαισία που θα σας μείνει αξέχαστη. Διανυκτέρευση στον Ακράγαντα.

 

5η ημέρα: ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ – ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑΣ – ΣΕΓΕΣΤΑ – ΕΡΙΤΣΕ – ΠΑΛΕΡΜΟ

Πρωινή αναχώρηση από τον Ακράγαντα. Η παραλιακή διαδρομή εί­ναι από μόνη της μαγευτική και μας οδηγεί μέχρι τον τελικό μας προορισμό για σήμερα, το Παλέρμο. Πρώτος μας σταθμός είναι μία ονομαστή πόλη της Μεγάλης Ελλάδας, ο Σελινούντας, που αποτελούσε τη δυτικότερη ελληνική αποικία της Σι­κελίας. Φτάνοντας θα επισκεφθούμε το αρχαιολο­γικό πάρκο με την επιβλητική Ακρόπολη και τα να­ϊκά συγκροτήματά της.

Συνεχίζουμε για τη Σε­γέστη, όπου θα επισκεφθούμε τον περίφημο δω­ρικό ναό της πόλης με τις γιγάντιες στήλες του και συνεχίζουμε για τη μεσαιωνική πόλη Έρι­τσε (Ερικία). Μια πόλη γεμάτη μύθους, που αγνα­ντεύει από ψηλά την πόλη Τράπανι με τις αλυκές της και τις Αιγάδες Νήσους.

Άφιξη στο Παλέρμο, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΠΑΛΕΡΜΟ: περιήγηση – ΜΟΝΡΕΑΛΕ

Το Παλέρμο ή Πά­νορμος στα αρχαία Ελληνικά, είναι η πρωτεύουσα της Σικελίας, και η πλουσιότερη από πλευράς τέχνης μεγαλούπολη της Σικελίας Παλιά αποικία των Καρχηδονίων, κα­τακτήθηκε από τους Ρωμαίους, τους Νορμαν­δούς, τους Γάλλους, τους Ισπανούς και τους Άρα­βες και όλοι άφησαν τα σημάδια τους στην πόλη. Είναι κτισμένο σε μαγευτική τοποθεσία, στο βάθος ενός μεγάλου κόλπου της βορειοδυτικής ακτής της Σικελίας, στους πρόποδες του όρους Πελεγκρίνο.

Μετά το πρωινό μας λοιπόν ξεκινάμε τη γνωριμία μας με το Παλέρμο. Θα δούμε μεταξύ άλλων τον καθεδρικό ναό, τη Μαρτοράνα (πρώην ορθόδοξη εκκλησία, κτι­σμένη από τον Γεώργιο της Αντιοχείας) με τα ωραι­ότατα μωσαϊκά, όπου η Θεία Λειτουργία τελείται σύμφωνα με τη Βυζαντινή ιεροτελεστία στην αρ­χαία ελληνική γλώσσα. το ιστορικό κέντρο Κουά­τρο Κάντι, την Όπερα, την πλατεία της Πραιτόρια κ.ά.

Συνεχίζουμε τη γνωριμία μας με το Παλέρμο με επίσκεψη στο προάστιο του Μονρε­άλε (15 χλμ.), όπου θα θαυμάσουμε τον καθεδρικό ναό της, έργο των Νορμανδών κατακτητών του 12ου αιώνα, με τα εκπληκτικά μωσαϊκά.

Επιστροφή στο Παλέρμο και ελεύθερος χρόνος για χαλαρή βόλτα και ψώνια. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΠΑΛΕΡΜΟ – ΤΣΕΦΑΛΟΥ – ΡΕΤΖΙΟ (αρχαιολογικό μουσείο)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε από το Παλέρμο, με προορισμό μας το Ρέτζιο (Ρήγιο) της Κάτω Ιταλίας. Καθοδόν θα πάμε στην παραθαλάσσια και πανέ­μορφη πόλη της Τσεφαλού, όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και φαγητό. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας, περνάμε με πλοίο τα Στενά της Μεσσήνης και συνεχίζουμε για το Ρήγιο της Κάτω Ιταλίας, Με την άφιξή μας θα επισκεφθούμε το τοπικό αρχαιο­λογικό μουσείο για να δούμε από κοντά τους διά­σημους ορειχάλκινους πολεμιστές του, αλλά και τα άλλα αρχαιολογικά αξιόλογα εκθέματά του. Μετα­φορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυ­κτέρευση.

8η ημέρα: ΡΕΤΖΙΟ – ΚΑΤΑΝΙΑ – Πτήση επιστροφής

Επιστρέφουμε με τον ίδιο τρόπο στη Σικελία, διασχίζοντας τα στενά της Μεσσήνης (Μεσίνα) και φτάνουμε στην Κατάνια, όπου μεταβαίνουμε εγκαίρως στο αεροδρόμιο της πόλης για την πτήση της επιστροφής μας.

 

ΤΙΜΕΣ ΕΩΣ 3/8 

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 859 € 360 €
  Twin Room 859 € 360 €
  Triple Room 859 € 360 €
  Single Room 1299 € 360 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  3/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 899€

 

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 899 € 360 €
  Twin Room 899 € 360 €
  Triple Room 899 € 360 €
  Single Room 1339 € 360 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  10/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 939€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 939 € 360 €
  Twin Room 939 € 360 €
  Triple Room 939 € 360 €
  Single Room 1379 € 360 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  15/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 879€

 

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 879 € 360 €
  Twin Room 879 € 360 €
  Triple Room 879 € 360 €
  Single Room 1319 € 360 €

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  27/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 849€

 

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 849 € 360 €
  Twin Room 849 € 360 €
  Triple Room 849 € 360 €
  Single Room 1289 € 360 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  31/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 899€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 899 € 360 €
  Twin Room 899 € 360 €
  Triple Room 899 € 360 €
  Single Room 1339 € 360 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  10/9/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 929€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 929 € 360 €
  Twin Room 929 € 360 €
  Triple Room 929 € 360 €
  Single Room 1369 € 360 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/9/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Η αναχώρηση αυτή διανυκτερεύει 3 βράδια στην Κατάνια και δεν διανυκτερεύει στις Συρακούσες, Η επίσκεψη γίνεται με ολοήμερη εκδρομή από την Κατάνια. - Τιμή από 889€

 

 

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 889 € 360 €
  Twin Room 889 € 360 €
  Triple Room 889 € 360 €
  Single Room 1329 € 360 €

 

 

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Κατάνια, Κατάνια – Αθήνα.
  • Ξενοδοχεία 4* (2 διαν/σεις στην Κατάνια, 1 στις Συρακούσες, 1 στον Ακράγαντα, 2 στο Παλέρμο και 1 στο Ρέτζιο)
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία* (City Taxes).
  • Πρόγευμα καθημερινά.
  • Όλες οι μεταφορές από/προς τα αεροδρόμια του εξωτερικού, οι ξεναγήσεις και οι εκδρομές, όπως αναγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα, με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Διπλωματούχοι τοπικοί ξεναγοί επιπλέον του Έλληνα αρχηγού, όπου χρειάζεται, για συνεχείς εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις.
  • Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα Ελληνικά.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, check points, φόροι πόλεων, φιλοδωρήματα, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κλπ., τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων:  360 €
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 672

18/05/2023

ΑΘΗΝΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ

17:40

18:25

Α3 673

25/05/2023

ΚΑΤΑΝΙΑ – ΑΘΗΝΑ

19:15

21:45

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 672

25/06/2023

ΑΘΗΝΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ

17:50

18:35

Α3 673

02/07/2023

ΚΑΤΑΝΙΑ – ΑΘΗΝΑ

19:25

21:55

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 672

09/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ

17:50

18:35

Α3 673

16/07/2023

ΚΑΤΑΝΙΑ – ΑΘΗΝΑ

19:25

21:55

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 672

23/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ

17:50

18:35

Α3 673

30/07/2023

ΚΑΤΑΝΙΑ – ΑΘΗΝΑ

19:25

21:55

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 672

03/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ

17:40

18:25

Α3 673

10/08/2023

ΚΑΤΑΝΙΑ – ΑΘΗΝΑ

19:15

21:45

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 672

10/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ

17:40

18:25

Α3 673

17/08/2023

ΚΑΤΑΝΙΑ – ΑΘΗΝΑ

19:15

21:45

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 672

15/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ

15:20

16:05

Α3 673

22/08/2023

ΚΑΤΑΝΙΑ – ΑΘΗΝΑ

16:55

19:25

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 672

20/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ

17:50

18:35

Α3 673

27/08/2023

ΚΑΤΑΝΙΑ – ΑΘΗΝΑ

19:25

21:55

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 672

27/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ

17:50

18:35

Α3 673

03/09/2023

ΚΑΤΑΝΙΑ – ΑΘΗΝΑ

19:25

21:55

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 672

31/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ

17:40

18:25

Α3 673

07/09/2023

ΚΑΤΑΝΙΑ – ΑΘΗΝΑ

19:15

21:45

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 672

10/09/2023

ΑΘΗΝΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ

17:50

18:35

Α3 673

17/09/2023

ΚΑΤΑΝΙΑ – ΑΘΗΝΑ

19:25

21:55