Skip to main content

Λίμνες Βόρειας Ιταλίας - Πορτοφίνο & Μιλάνο 1, 2, 23 Μαΐου

6 μέρες αεροπορικώς ή 7 μέρες οδικώς Λίμνη Κόμο - Λίμνη Λουγκάνο - Λίμνη Ματζόρε - Σάντα Μαργαρίτα - Ραπάλλο με διαμονή στο επιλεγμένο JUST HOTEL LOMAZZO 4* στη περιοχή Κόμο με πρωινό μπουφέ & δείπνο καθημερινά.

Αναχώρηση 1, 2, 23 Μαΐου, 19 Ιουν., 2 Ιουλ., 7 μέρες οδικώς // 2 Μαΐου, 20 Ιουνίου, 6 μέρες αερ/κως

 

Μέρα:
Αθήνα – Πάτρα & (Αθήνα πτήση για Μιλάνο)

Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα. Επιβίβαση στο σύγχρονο ταχύπλοο της για την μετάβασή μας στην Αγκόνα. Άνετοι χώροι, διασκέδαση και ψυχαγωγία μετατρέπουν το ταξίδι σε μια απολαυστική διαδρομή. Για τους φίλους μας που θα επιλέξουν το αεροπορικό πρόγραμμα, πτήση για το Μιλάνο. Ξεκινάμε το ταξίδι μας με προορισμό τη περιοχή της Λίμνης Κόμο που μας προσκαλεί να την εξερευνήσουμε. Ανάμεσα στις απότομες στροφές, γύρω από τα καταγάλανα νερά της λίμνης, μικρά χωριουδάκια ξεπηδούν μέσα από την μεσογειακή βλάστηση. Στο φόντο βρίσκονται ψηλές καταπράσινες βουνοκορφές και μια ανοιξιάτικη περιπέτεια ξεκινάει με διαμονή στο επιλεγμένο JUST HOTEL LOMAZZO 4* (www.justhotellomazzo.com) στη γύρω περιοχή του Κόμο. Ποτό καλωσορίσματος & δείπνο.

 

Μέρα:
Αγκόνα - Λίμνη Κόμο

Άφιξη στη Αγκόνα και ξεκούραστοι ξεκινάμε το ταξίδι μας με προορισμό τη περιοχή της Λίμνης Κόμο που μας προσκαλεί να την εξερευνήσουμε. Στο φόντο βρίσκονται ψηλές καταπράσινες βουνοκορφές και μια ανοιξιάτικη περιπέτεια ξεκινάει με διαμονή στο επιλεγμένο JUST HOTEL LOMAZZO 4* (www.justhotellomazzo.com) στη γύρω περιοχή του Κόμο. Ποτό καλωσορίσματος & δείπνο. Για τους φίλους μας που έχουν επιλέξει το αεροπορικό πρόγραμμα ημέρα ελεύθερη για μια πρώτη γνωριμία με τη γύρω περιοχή του Κόμο. Δείπνο.

 

Μέρα:
Λίμνη Κόμο & Λίμνη Λουγκάνο (Ελβετία)

Πρωινό μπουφέ και γνωριμία με τη πόλη. Η προκυμαία, το ιδανικότερο μέρος για έναν ρομαντικό περίπατο, δίπλα της η Piazza Cavour, η κεντρική πλατεία με όμορφα καφέ και εστιατόρια, ο Καθεδρικός Ναός γνωστός για τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες που ενσωματώνει, είναι σημαντικά αξιοθέατα κατά την περιήγηση μας. Το Μουσείο Μεταξιού, το Αρχαιολογικό Μουσείο, η κατοικία του Guiseppe Garibaldi και το μνημείο Tempio Voltiano συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών κάθε χρόνο. Πριν το μεσημέρι συνεχίζουμε για τα ελβετικά σύνορα για να καταλήξουμε στο κοσμοπολίτικο Λουγκάνο με την ομώνυμη λίμνη και τη πόλη που χτυπά με ακρίβεια ελβετικού ρολογιού. Αν αγαπάτε τους ρομαντικούς περιπάτους με τα πόδια ή με βάρκα κωπηλασίας δοκιμάστε - θα είναι μία υπέροχη εμπειρία. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και δείπνο.

 

Μέρα:
Εκδρομή στα μαγευτική Ιταλική Ριβιέρα Πορτοφίνο – Σάντα Μαργαρίτα & Ραπάλλο

Πρωινό και αναχώρηση για ένα από τα πανέμορφα παραθεριστικά κέντρα της περιοχής, το παγκόσμια γνωστό Πόρτο Φίνο που συγκεντρώνει τους VIP's και στο μικρό λιμανάκι του βρίσκονται θαλαμηγοί προσωπικοτήτων του πλούτου και των καλλιτεχνών. Συνεχίζουμε ανατολικά του Πόρτοφίνο με το «μαργαριτάρι της Λιγουρίας», τη Σάντα Μαργαρίτα, ένα εξίσου περίφημο & σημαντικό παραθαλάσσιο θέρετρο της ιταλικής Ριβιέρας, βυθισμένο σε πλούσια βλάστηση, με κήπους, παρτέρια, φοίνικες & πεύκα πάνω στη θάλασσα. Μη διστάσετε να απολαύσετε την υπέροχη θέα της αψίδας του κόλπου, τα παραδοσιακά σπίτια πάνω στη θάλασσα και όλο το παραθαλάσσιο δρόμο που προσφέρει έναν αξέχαστο περίπατο. Τέλος, ολοκληρώνουμε την εκδρομή μας με επίσκεψη στο γραφικό Ραπάλλο με σύμβολο του το μικρό κάστρο όπου συνδέεται με την ακτή με μια στενή λωρίδα άμμου. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο & δείπνο.

 

Μέρα:
Λίμνη Ματζόρε & Μιλάνο ...shopping

Πρωινό & κατευθυνόμαστε στη κοσμοπολίτικη Στρέζα στις όχθες της λίμνης Ματζόρε. Το μεσημέρι μεταφορά στο Μιλάνο, με αξιοθέατα όπως το Ντουόμο, η Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε, η περίφημη Σκάλα και άλλα σημαντικά μνημεία. Επισκεφθείτε την πασίγνωστη αγορά της πόλης, για shopping therapy. Με λίγα ευρώ μπορείτε να πιείτε ένα κοκτέιλ στο Bar Martini στο κεντρικό κατάστημα των Dolce & Gabbana, έναν εσπρέσσο συνοδευμένο από σοκολατάκι με το χαρακτηριστικό μονόγραμμα στη Γκαλέρια Βιττόριο Εμμανουέλε στο Cucci Cafe. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο & δείπνο με ιταλικές σπεσιαλιτέ.

 

Μέρα:
Λίμνη Κόμο – Αγκόνα & (Μιλάνο πτήση για Αθήνα)

Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για Ανκόνα από όπου θα πάρουμε το σύγχρονο ταχύπλοο για την επιστροφή μας στην Ελλάδα. Επιβίβαση, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. (Για τους φίλους μας που έχουν επιλέξει το αεροπορικό πρόγραμμα, μεταφορά στο αεροδρόμιο του Μιλάνου.)

 

Μέρα:
Πάτρα - Αθήνα
Άφιξη στην Πάτρα και οδική μεταφορά στην Αθήνα

Τιμή κατ' άτομο
Αναχώρηση 1, 2, 23 Μαΐου, 19 Ιουν., 2 Ιουλ., 7 μέρες οδικώς // 2 Μαΐου, 20 Ιουνίου, 6 μέρες αερ/κως
   
 οδικόαεροπορικό
 7 μέρες6 μέρες
Δίκλινο495595
3ο ατ. έως 12 ετ.395495
Μονόκλινο595695

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 136 €. 
Για την αναχώρηση 2/7 επιβάρυνση 20 € το άτομο. 
Επιβάρυνση από Θεσ/κη 60 € & 120 € από άλλες πόλεις.

Περιλαμβάνονται:
     Εισιτήρια πλοίου σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες για το οδικό πρόγραμμα
     Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΜΙΛΑΝΟ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES για το αεροπορικό πρόγραμμα
     Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν ως πρόγραμμα
     Διαμονή στο επιλεγμένο JUST HOTEL LOMAZZO 4* στη περιοχή του Κόμο
     Πρωινό μπουφέ & δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
     Αρχηγός - Συνοδός του γραφείου μας
     Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
     Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
     Φόροι αεροδρομίου για το αεροπορικό πρόγραμμα, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, εισιτήρια τρένων, πλοίων στην Λίμνη, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Σημειώσεις:
     Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ενδέχεται να αλλάζει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.