Skip to main content

ΛΙΜΝΕΣ Β.ΙΤΑΛΙΑΣ-ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΟΥ VENETO ΣΕΠ-ΟΚΤ-ΝΟΕ 2013

ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ – ΤΑΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΟΥ VΕΝΕΤΟ

ΣΕΠ-ΟΚΤ-ΝΟΕ 2013

9ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟ 495 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ!

Λουμπλιάνα * Βενετία * Βερόνα * Σιρμιόνε * Κόμο * Λουγκάνο * Λίμνη Ματζόρε * Νησιά Μπορομέε * Μιλάνο*

1η - 2η ημέρα   ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ – (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ

Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι προορισμού. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Τεργέστης  . Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Δείπνο. Διανυκτέρευση εν πλω.

ημέρα ΤΕΡΓΕΣΤΗ – ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ

Πρωινό. Aφιξη στο λιμάνι της Τεργέστης επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Λουμπλιάνα, την πρωτεύουσα της Σλοβενίας. Χτισμένη στις όχθες του ομώνυμου ποταμού, με έντονα στοιχεία από την Αυστριακού τύπου αρχιτεκτονική σε αρκετά κτίρια. Με την άφιξη, θα δούμε το παλαιό Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό που δεσπόζουν την πόλη κ.α Τέλος θα καταλήξουμε στην πόλη των Δόγηδων και των καναλιών, τη Βενετία. Μεταφορά στο ξενοδοχείο (περιοχή ηπειρωτικής Βενετίας) τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος . Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)

Πρωινό και μεταφορά στο Τρονκέττο. Μεταφορά εξ’ ιδίων με βαπορέττο για την Πιάτσα Σαν Μάρκο, το ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης, όπως το χαρακτήρισε ο Ναπολέοντας. Θα δούμε τον επιβλητικό Ναό του Αγ. Μάρκου –σταυροειδής με πέντε θόλους- που υπήρξε εδώ και περίπου χίλια χρόνια ο τάφος του Αγίου Μάρκου, το ιδιωτικό παρεκκλήσι των δόγηδων, το πνευματικό στήριγμα και το μεγαλύτερο σύμβολο της ισχύος, της εξουσίας και της συνέχειας της ενετικής πολιτείας. Θα δούμε τον Πύργο του Ρολογιού των Μαυριτανών που η λατινική επιγραφή αναφέρει «μετράω μόνο τις ευτυχισμένες ώρες», την Γέφυρα των Στεναγμών κ.α. Θα επισκεφθούμε την ορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Γεωργίου και θα καταλήξουμε σε ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής Murano. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΒΕΡΟΝΑ – ΣΙΡΜΙΟΝΕ – ΚΟΜΟ

Πρωινό και αναχώρηση για την ρομαντική Βερόνα την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ όπου θα θαυμάσουμε την Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και βέβαια το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Η συνέχεια θα μας φέρει στο όμορφο μεσαιωνικό Σιρμιόνε, το πιο όμορφο και δημοφιλές θέρετρο της λίμνης. Τελευταίος σταθμός για σήμερα το Κόμο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο (περιοχή)και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΚΟΜΟ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Πρωινό και θα δούμε τις λίμνες του Κόμο χρόνος ελεύθερος να θαυμάσουμε την εκπληκτική ομορφιά της περιοχής. Στην συνέχεια ακολουθεί προαιρετική κρουαζιέρα. Τέλος αναχωρήσουμε για το Λουγκάνο, όπου θα έχουμε χρόνο για να περπατήσουμε, και να θαυμάσουμε τη Βίλα Φαβορίτα που είναι γνωστή για την συλλογή έργων τέχνης και τους κήπους της. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΚΟΜΟ– ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ – (ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΟΜΕΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ) - ΜΙΛΑΝΟ

Πρωινό και αναχώρηση για την λίμνηΜατζόρε. Η διαδρομή γύρω από τη δυτική όχθη της λίμνης θα μας αποκαλύψει τις ομορφιές της . Στην συνέχεια ακολουθεί προαιρετική κρουαζιέρα στα κοντινά νησιά Ιζολα Μπέλλα και Ιζολα Πεσκατορι. Θα δούμε το πολυτελές παλάτι της οικογένειας Μπορομέε με τους καταπλητικούς κήπους και την εξαιρετική θέα. αναχώρηση για την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το Μιλάνο. Άφιξη και ακολουθεί περιήγηση το εντυπωσιακό Ντουόμο, ο Καθεδρικός Ναός και η διάσημη Σκάλα, είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα σας εντυπωσιάσουν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: ΜΙΛΑΝΟ – ΑΝΚΟΝΑ – ΕΝ ΠΛΩ

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα, όπου το πλοίο επιστροφής μας περιμένει. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Δείπνο. Διανυκτέρευση εν πλω.

9η ημέρα: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) – ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ

Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι αποβίβασης. Πρωινό. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τον τελικό προορισμό μας.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια γραμμής Πάτρα – Τεργέστη/Ανκόνα – Πάτρα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με wc/ντουζ(ΑΒ4).
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* .
  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Ημιδιατροφή στο πλοίο.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία
  • Check point (15€)

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν*

Σημείωση: το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ!