Skip to main content

ΟΧΡΙΔΑ Απρίλιος - Μάιος & Πάσχα - Πρωτομαγιά 2018 από 195,00

Κρουαζιέρα στη λίμνη
ΑΝΑΧ.: 5,6,27,28 Απριλίου.  24,25 Μαΐου
4,5 μέρες


1η μέρα: Αθήνα - Οχρίδα
Αναχώρηση 06:00 από Αθήνα για τα σύνορα, διέλευση και άφιξη αργά το απόγευμα στην Οχρίδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο DRIM (Α’ κατ.) πάνω στη λίμνη και στον ποταμό Τσέρνι Ντριμ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.  

2η μέρα: Οχρίδα
Μετάβαση στην παλιά πόλη της Οχρίδας και περιήγηση στα καλντερίμια με τα ελληνικά αρχοντικά και την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, κάτω από το κάστρο του τσάρου Σαμουήλ. Το μεσημέρι γεύμα και απόγευμα ελεύθερο για περίπατο και σουβενίρ στην πόλη της Στρούγκα. Δείπνο και στη συνέχεια μετάβαση σε Ορθόδοξη εκκλησία για την Αναστάσιμη Λειτουργία. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Οχρίδα, Γιοβάν Μπιγκόρσκι, Μαύροβο
Διαδρομή καταπληκτικής ομορφιάς μέσα στη φύση, κατά μήκος του ποταμού και μέσα από το φαράγγι της Ράντιτσα. Επίσκεψη στο μοναστήρι του Ιωάννη του Βαπτιστή (Γιοβάν Μπιγκόρσκι) και συνεχίζουμε μέχρι τη λίμνη του Μαύροβο. Γεύμα στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο και διασκέδαση με ορχήστρα. Διανυκτέρευση.  

4η μέρα: Οχρίδα, Όσιος Ναούμ, Λίμνη Οχρίδας, Κρουαζιέρα
Ημερήσια εκδρομή στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ. Από εδώ ξεκίνησαν οι Έλληνες μοναχοί Κύριλλος και Μεθόδιος, να διδάξουν στους Σλάβους το Κυριλλικό αλφάβητο και την Βίβλο. Στη συνέχεια, από την πόλη της Οχρίδας, σας προσφέρουμε την υπέροχη κρουαζιέρα στη λίμνη με επιπλέον προσφορά μας καφέ ή αναψυκτικό εν πλω. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη και επιστροφή για γεύμα. Το βράδυ δείπνο και διασκέδαση με ορχήστρα. Διανυκτέρευση.  

5η μέρα: Οχρίδα - Μοναστήρι - Αθήνα
Πρωινή αναχώρηση για την Αθήνα. Επίσκεψη της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου, στο κέντρο της Μπίτολα (Ελληνικό Μοναστήρι), διέλευση συνόρων και επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις στην Αθήνα.

Σημείωση: Σε περίπτωση που δεν γίνει η κρουαζιέρα στη λίμνη, θα αντικατασταθεί με βαρκάδα δίπλα στη λίμνη και επιπλέον επίσκεψη στις πηγές Βέφτσιανι.


ΑΝΑΧ.: 5,6,27,28 Απριλίου,  24, 25 Μαΐου     4,5 μέρες οδικώς
     
Τιμή Κατά άτομο           4 μέρες              5 μέρες         
Δίκλινο                                 195                   245    
3ο άτομο έως 12 ετών         165                  215
Μονόκλινο                           245                   605                

Περιλαμβάνονται:
• Διαμονή στο ξενοδοχείο DRIM στην Στρούγκα
• Πλήρης διατροφή, ξεκινώντας με δείπνο την 1η ημέρα και πρωινό την τελευταία
• Δυο βραδιές διασκέδαση με ορχήστρα
• Μεταφορές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν
• Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
• Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό