Skip to main content

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ Πάσχα & Πρωτομαγιά 2020 από 265,00

5 ημέρες
17, 22 & 29/04/2020

1η ημέρα: Αθήνα – Σερβία ( Νις, Πάρατσιν, Κραγκούγεβατς ή ευρύτερη περιοχή)

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Σερβία (Νις, Πάρατσιν, Κραγκούγεβατς ή ευρύτερη περιοχή). Στάση για καφέ στη περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέσω Κοιλάδας Τεμπών, Πλαταμώνα (στάση για γεύμα-ατομικά έξοδα) για το σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος των διαβατηρίων και αναχώρηση για την Σερβία όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Νις, Πάρατσιν, Κραγκούγεβατς ή ευρύτερη περιοχή - Βελιγράδι- ξενάγηση πόλης 

Μετά το πρωινό Αμέσως μετά αναχώρηση για Βελιγράδι. Πολύ νωρίς φθάνουμε στην πρωτεύουσα της Σερβίας και ακολουθεί γνωριμία με την πόλη και τα αξιοθέατα, όπως το Kalemegdan, οχυρό και πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή Stari Grad κοντά στο κέντρο της πόλης, την πλατεία Δημοκρατίας, μια από της πλατείες του κέντρου που βρίσκονται κάποια από τα διασημότερα κτίρια της πόλης, όπως το Εθνικό Μουσείο, το Εθνικού θέατρο και το άγαλμα του Πρίγκιπα Μιχαήλ, την παλαιά πόλη με τον εμπορικό πεζόδρομο Κνεζ Μιχαήλοβα, τη Λυρική Σκηνή, τη Βουλή, τα παλιά Ανάκτορα και το ναό του Αγίου Σάββα. Ακολουθεί μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Βελιγράδι-Φρούσκα Γκόρα & Ορθόδοξα Μοναστήρια- Βελιγράδι

Πρωινό και αναχώρηση για μια πολύ όμορφη ημερήσια εκδρομή στην πεδιάδα της Βοϊβοντίνα και τον Εθνικό δρυμό Φρούσκα Γκόρα. Η χαμηλή οροσειρά, μήκους 80 χλμ., της Φρούσκα Γκόρα, η οποία αναπτύσσεται σε παράλληλη διάταξη με τον ρου του Δούναβη, αποτελεί τη μοναδική φυσική «παρένθεση» στην ατελείωτη πεδιάδα της επαρχίας Βοϊβοντίνας. Το βουνό φτάνει στο ψηλότερο σημείο του μόλις τα 539 μέτρα. Φιδίσιες διαδρομές, ανάμεσα σε δασωμένους λόφους με οργιαστική βλάστηση, πολύτιμη ποικιλία χλωρίδας και πανίδας, οινοποιεία, ήρεμα χωριουδάκια και μοναστήρια της περιόδου 15ου - 18ου αιώνα, συνθέτουν ένα τοπίο μοναδικό. Το απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Βελιγράδι – ελευθερος χρόνος – Νις (ή ευρύτερη περιοχή) 

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι νωρίς το απόγευμα στο κέντρο της πόλης. Περπατήστε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και πραγματοποιήστε μια κρουαζιέρα (έξοδα ατομικά) στους ποταμούς Σάβα και Δούναβη. Το απόγευμα αναχώρηση για την ευρύτερη περιοχή της Νις. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Σερβία ( Νις, Πάρατσιν, Κραγκούγεβατς ή ευρύτερη περιοχή) - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα. Άφιξη το βράδυ με τις βαλίτσες γεμάτες με τις καλύτερες αναμνήσεις από το ταξίδι.


Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη για την καλύτερη εκτέλεση της εκδρομής.

Τιμή συμμετοχής κατ΄ άτομο:

Αναχωρήσεις

Δίκλινο

Επιβάρυνση
μονοκλίνου

1 παιδί

02 έως 12 ετών
(extra bed)

17, 22, 29/04

265€

90€

245€


Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* & 4*
  • 4 πρωινά σε μπουφέ και 4 γεύματα/δείπνα (σερβιριζόμενο μενού)
  • Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με ελληνόφωνο ξεναγό
  • Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια ταξιδιού αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Δημοτικός φόρος πόλης, πληρωτέος τοπικά στο ξενοδοχείο
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό, θεάματα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά κλπ. και ότι δεν αναγράφεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Η σειρά του προγράμματος & των διανυκτερεύσεων μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη για την καλύτερη εκτέλεση της εκδρομής.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ  ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ  ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ