Skip to main content

Πάσχα 2020 Στη Λίμνη Της Οχρίδας από 245,00

Μπιτόλα – Οχρίδα - Στρούγκα – Όσιος Ναούμ - Φαράγγι Ραντίκα

16/04/2020
5 Ημέρες.

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ – ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ: Αναχώρηση 06:45, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσω ΛΑΜΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, με ανάλογες στάσεις, για το συνοριακό σταθμό της ΝΙΚΗΣ. Διατυπώσεις και συνεχίζουμε μέσω ΜΠΙΤΟΛΑ για να φθάσουμε το απόγευμα στη γραφική λίμνη της ΟΧΡΙΔΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΑΥΡΟΒΟ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΑΝΤΙΚΑ: Πρωινή αναχώρηση για μια πολύ όμορφη εκδρομή σε μια καταπράσινη περιοχή που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας καθώς θα διασχίζουμε το μεγάλο φαράγγι ΡΑΝΤΙΚΑ, δίπλα στον ποταμό ΝΤΡΙΜ, όπου η φύση κάνει πολύ έντονη την παρουσία της σε μια πανδαισία χρωμάτων. Μέσω DEBAR φθάνουμε στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗ, επίσκεψη και συνεχίζουμε για το ΜΑΥΡΟΒΟ στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Σχετική παραμονή και επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος για περιπάτους στα πλακόστρωτα σοκάκια της ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΟΧΡΙΔΑ – ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ - ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ: Ξεχωριστή η σημερινή εμπειρία, αφού με τουριστικό πλοιάριο, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής θα περιηγηθούμε στις όμορφες ακτές τις λίμνης και θα φθάσουμε και στο ωραιότατο Βυζαντινό μοναστήρι του ΟΣΙΟΥ ΝΑΟΥΜ, στη νότια πλευρά της λίμνης, με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες κτισμένο στον 10ο αιώνα όπου όλη η περιοχή ήταν έδρα Ελληνορθόδοξης αρχιεπισκοπής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, παρακολούθηση το βράδυ της Αναστάσιμης ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΟΧΡΙΔΑ - ΘΕΡΕΤΡΟ ΣΤΡΟΥΓΚΑ: Επίσκεψη στην πανέμορφη πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ, που βρίσκεται φωλιασμένη στην όχθη της ομώνυμης λίμνης. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα παλιά αρχοντικά και τις Βυζαντινές εκκλησίες του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας. Θα επισκεφθούμε τα μικρομάγαζα με τα είδη λαϊκής τέχνης και κεραμικής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική. Ξεκούραση και το γλέντι συνεχίζεται το βράδυ με δείπνο και διασκέδαση με ζωντανή μουσική, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΟΧΡΙΔΑ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ( BITOLA ) – ΑΘΗΝΑ: Αναχώρηση νωρίς το πρωί για ‘’BITOLA’’, την αρχαία Βυζαντινή ΗΡΑΚΛΕΙΑ, όπου θα έχουμε λίγο χρόνο για να γνωρίσουμε και την πόλη. Στη συνέχεια από την γνωστή πλέον διαδρομή μέσω του συνοριακού σταθμού της ΝΙΚΗΣ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ – ΛΑΜΙΑΣ με ενδιάμεσες στάσεις, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Προορισμοί

Ημέρες

Σε  2κλινο

δωμάτιο

Επιβάρυνση

μονόκλινου

Αναχωρήσεις

ΠΑΣΧΑ   ΣΤΗ  ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ  ΟΧΡΙΔΑ

5

       245 €

75 €

16/4/20*

Περιλαμβάνονται:

  • *Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
  • *Διαμονή ( 4) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο   4* (  DRIM   η  εφάμιλλο).
  • *Τέσσερα πρωινά σε  μπουφέ.  Τρία  δείπνα  σε  μπουφέ και  παραδοσιακή  μαγειρίτσα  μετά  την  Ανάσταση.
  • *Εορταστικό  Πασχαλινό  γεύμα με ζωντανή  μουσική την  Κυριακή  του  Πάσχα.
  • *Αρχηγός – συνοδός.  Tοπικός ξεναγός.
  • *Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • *Φ.Π.Α.  &  Φόροι  διαμονής.

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • *Είσοδοι  σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους.  *Ποτά  στα  προσφερόμενα  γεύματα  η  δείπνα.
  • *Ότι  αναφέρεται  ως προτεινόμενο  η  προαιρετικό  και  ότι  ρητά  δεν  αναφέρεται  στις  παροχές  του  προγράμματος.